Web Analytics Made Easy - Statcounter

«امیرعلی ابوالفتح» کارشناس مسائل آمریکا در تشریح دلایل ادامه رویکردهای ضدمهاجرتی در دولت جو بایدن در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا اظهار کرد: موضوع مهاجرت و مهاجران غیرقانونی در آمریکا یک پرونده بسیار پیچیده و حساس به حساب می‌آید که ابعاد سیاست خارجی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی درون آن جای دارد. توجه داشته باشید که جامعه ایالات متحده با ورود غیرقانونی مهاجران به کشورشان به شدت زاویه دارند و در ظاهر از حیث قانونی و اجرایی عزم و اراده جدی برای مبارزه با آن دیده می‌شود؛ چراکه در همان گام اول با ورود غیرقانونی مهاجران به خاک ایالات متحده قوانین این کشور نقض می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان رویکرد و مدل برخورد دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان با مسأله مهاجرت ممکن است با یکدیگر تفاوت داشته باشد اما واقعیت این است که در پلان کلی تفاوت خاصی میان این دو دیده نمی‌شود. به عنوان مثال دموکرات‌ها مدل خاص خود با مهاجران برخورد می‌کنند و جمهوری‌خواهان هم راهبرد خاص خود را دارند.

وی ادامه داد: در این میان حتی ممکن است تفاوت‌هایی میان دولت‌های جمهوری‌خواه با یکدیگر یا دولت‌های دموکرات‌ باهم وجود داشته باشد؛ به عنوان نمونه ممکن است دولت اوباما و بایدن که هر دو هم دموکرات هستند با یکدیگر در مسأله مهاجران تفاوت داشته باشند. معتقدم بایدن از جهت سیاست کلان، دنباله‌روی سیاست ترامپ در قبال مهاجران است اما در بحث تاکتیک‌ها اینگونه نیست. مثلا ترامپ اولویت‌بندی‌های مشخصی در مورد مهاجران داشت ولی بایدن به صورت دیگری عمل می‌کند. ترامپ مرتباً اعلام می‌کرد که سیاست من نسبت به مهاجران آسان‌تر است ولی در زمان اوباما سخت‌تر بوده است. او صراحتاً می‌گفت که دولتش صرفاً قوانین تصویب شده در دوران اوباما را اجرایی می‌کند و اگر کسی اعتراض دارد باید سراغ دموکرات‌ها برود. حالا بایدن هم تقصیرها را به گردن ترامپ می‌اندازد و اعلام می‌کند که هر اقدامی در مورد مهاجران صورت می‌گیرد در دوران ترامپ هدف‌گذاری شده است که در کل باید این موضوع را یک بحث و دعوای مرسوم حزبی بدانیم.

این تحلیلگر مسائل سیاسی تصریح کرد: توجه داشته باشید که هیچ کشوری اعلام نمی‌کند به صورت غیرقانونی از مهاجرانی که قوانین من را نقض می‌کنند، استقبال می‌کنم. حتی در زمان انتخابات هم جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها به صورت علنی اعلام می‌کنند که مقابل ولنگاری مرزی می‌ایستند؛ چراکه می‌دانند این موضوع برای آنها رأی‌آوری دارد. بایدن هم در همین جهت حرکت می‌کند اما اعلام کرد که صرفاً چندین مسأله را در مورد مهاجران تسهیل می‌کند. به عنوان نمونه او ممنوعیتی که در زمان ترامپ علیه برخی کشورها مانند ایران سودان، سوریه و غیره اعمال شده بود را برداشت و از سوی دیگر اعلام کرد که کودکان مهاجر غیرقانونی را از خانواده‌شان جدا نمی‌کند. او حتی بحث تعطیلی کمپ‌ها را مطرح کرد و اینها تفاوت‌هایی است که در جزئیات مشخص می‌شود اما در کل بایدن هم نمی‌تواند از قوانین تقابل با مهاجران غیرقانونی عدول کند.

 وی در پایان خاطرنشان کرد: توجه داشته باشید که در دولت فعلی آمریکا میزان دستگیری‌ها و اخراج مهاجران غیرقانونی هم افزایش پیدا کرده است و این برای بایدن یک اهرم مثبت سیاست داخلی به حساب می‌آید. او به مردم نشان می‌دهد که به صورت سفت و سخت از مرزهای ایالات متحده محافظت می‌کند و همین موضوع می‌تواند برای او و دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری و میان‌دوره‌ای جنبه مثبت سیاسی داشته باشید. توجه داشته باشید که در آمریکا کسب رأی در انتخابات با همین اهرم‌‌ها میسر می‌شود، کما اینکه ترامپ هم با فشردن انگشت خود بر روی مساله مهاجرت‌ها و اخراج مهاجران غیرقانونی توانست رأی بالایی کسب کند. بر این اساس، آنچه که در خارج از آمریکا در مورد مسأله مهاجران مورد تحلیل قرار می‌گیرد با مؤلفه‌هایی که در داخل این کشور از حیث سیاسی، امنیتی و اجتماعی وجود دارد کاملاً متفاوت است.

انتهای پیام/

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آمریکا جو بایدن حزب جمهوریخواه آمریکا دونالدترامپ مهاجران غیرقانونی در آمریکا حزب دموکرات آمریکا توجه داشته باشید مهاجران غیرقانونی دموکرات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۸۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج

وزرای کشور اتحادیه اروپا طی نشست امروز و فردا در بلژیک قصد دارند به وسیله تسریع روند اخراج‌ها با بحران مهاجرت دراز مدت در این اتحادیه مقابله کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه اتریشی کوریر در مطلبی به این موضوع اشاره کرد که اتحادیه اروپا با اخراج های سریع تر می خواهد به مقابله با بحران مهاجرت برود.

اکنون بحث ها درباره اجرای عملی پنج بسته قانونی است که همه چیز را از رویه‌های جدید پناهندگی در مرز گرفته تا تبادل اطلاعات در سراسر اتحادیه اروپا و حمایت از کشورهای در مرز خارجی اتحادیه اروپا تنظیم می‌کند. با این حال، هنوز راه زیادی تا اجرای عملی این بسته قانونی باقی مانده است و این مسئله در نشست وزرای کشور اتحادیه اروپا در شهر گنت بلژیک در آغاز هفته مشخص شد.

با این حال یلوا یوهانسون، کمیسر مسئول اتحادیه اروپا، بار دیگر خوشحالی خود را از این توافق به مطبوعات ابراز کرد و مدعی شد: "اکنون جهان خواهد دید که اروپا به درستی با مهاجرت برخورد می کند"

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده برخلاف گذشته، پناهجویان در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا در ابتدا باید به مدت سه هفته در مراکز پذیرش نگهداری شوند. در این مدت، ارزیابی می شود که درخواست پناهندگی چقدر امیدوار کننده است. اگر شانس کم باشد، این روش مستقیماً در مرز انجام می شود، بدون اینکه پناهجو وارد کشور شود. اولین آزمایش برای این روش ها در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا در رومانی و بلغارستان انجام می شود.

وزرای کشور اتحادیه اروپا روز دوشنبه و سه شنبه در شهر گنت بلژیک برای اجرای سریع پیمان پناهندگی و مهاجرت اتحادیه اروپا دیدار خواهند کرد. خود این پیمان ابتدا باید به طور رسمی توسط کشورهای اتحادیه اروپا تأیید شود - انتظار می رود این مرحله در ماه مه انجام شود. گرهارد کارنر، وزیر کشور اتریش در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: همه موافق هستند که اصلاح سیاست پناهندگی اتحادیه اروپا باید به سرعت اجرا شود.

ایلوا یوهانسون، کمیسر داخلی اتحادیه اروپا به نمایندگان مطبوعات در گنت گفت که کمیسیون اتحادیه اروپا در ماه ژوئن برنامه اجرایی را ارائه خواهد کرد. به گفته وی تا ژانویه 2025، تک تک کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز باید طرحی را در مورد نحوه اجرای پیمان پناهندگی و مهاجرت ارائه دهند. یوهانسون بدون اشاره به جزئیات کشورها و مراحل، گفت: 14 کشور در حال حاضر اجرای این اصلاحات را آغاز کرده اند. نانسی فایزر، وزیر کشور آلمان در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با یوهانسون توضیح داد که آلمان اصلاحات را سریع‌تر از آنچه لازم است طبق قوانین اتحادیه اروپا اجرا خواهد کرد.

"کارنر" هم گفت، علاوه بر این کمیسیون اتحادیه اروپا به ویژه برای مذاکره با کشورهای ثالث فراخوانده شده است." وی تاکید کرد: یک سیستم معتبر پناهندگی به این معنی است که ما افرادی را به کشور خود اخراج می کنیم که حمایت دریافت نکرده اند. این نیز باید دوباره به ویژه در مورد سوری ها اعمال شود." بنابراین کارنر از تقاضای قبرس در این راستا حمایت کرد. این کشور جزیره ای اخیراً تصمیم گرفته است فعلاً به درخواست های پناهندگی سوری ها رسیدگی نکند و در حال پیشبرد برنامه های خود برای معامله پناهجویان با لبنان است.

اتحادیه اروپا همچنین به دلیل همکاری ناکافی در مورد مسائل مهاجرت، اقدامات تنبیهی را علیه اتیوپی اعمال می کند. همانطور که نمایندگی 27 کشور عضو اتحادیه اروپا در بروکسل اعلام کرد، قوانین سختگیرانه تری در آینده برای صدور ویزا برای افراد این کشور شرق آفریقا اعمال خواهد شد.

دلیل این تصمیم این تحلیل کمیسیون اروپا است که همکاری اتیوپی در پذیرش مجدد اتباع خود که به طور غیرقانونی در اتحادیه اروپا اقامت دارند، ناکافی است.

بیش از 6 هزار پناهنده در سال 2023 در مسیر دریایی به اسپانیا جان باختندانتقاد یونیسف از شرایط نامناسب اسکان کودکان پناهنده در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • ارسال پیامک از سامانه سهما به اتباع مجاز
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • آمریکا: ۵ واحد نظامی اسرائیل مرتکب نقض قوانین شده‌اند
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها