Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، پاس همدان عصر دوشنبه گذشته با قبول شکست مقابل اترک بجنورد به قعر جدول گروه ب لیگ دسته دوم فوتبال کشور سقوط کرد.

این شکست در حالی رقم خورد که مدیریت باشگاه امیدوار بود با کسب سه امتیاز مقابل اترک، پاس از قعرنشینی رهایی یابد.

پاس با این باخت به ششمین شکست این فصل خود دست یافت تا همراه با سه برد و سه تساوی ۱۲ امتیازی شود و در رتبه سیزدهم جدول چهارده تیمی گروه ب قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روند نتایج حاصله از فعالیت های تیم پاس همدان منجر به تشکیل جلسه ای میان مدیریت باشگاه با اعضای تیم و بررسی شرایط و تصمیم گیری در خصوص راهکارهای تقویت تیم برای آینده موفق باشگاه شد.

تقویت کادر فنی و بازیکنان به قصد تقویت قوای تیمی در نیم فصل دوم نیز قرار است پس از بازی مقابل شهیدقندی یزد که آخرین هفته از نیم فصل اول مسابقات است، شروع شود.

آنچه مشخص است، «حمیدرضا عابری منصور» مدیرعامل پاس در شرایط فعلی قصد تغییر سرمربی تیم را ندارد اما از او خواسته تا کادر فنی خود را تقویت کند.

همچنین قرار است در تعطیلات نیم فصل نسبت به تغییر در ترکیب تیم و اضافه شدن مهره‌های کلیدی مدنظر اقدام شود.

مدیرعامل پاس امیدوار است با اعمال تغییرات بتوان در نیم فصل دوم نتایج مطلوب را به دست آورده و پاس را از این اوضاع وخیم خارج کند.

دلایل ناکامی پاس
متاسفانه تیم با گذشت سیزده هفته از مسابقات ۱۹ گل خورده را در جدول ثبت کرده است. در واقع رقمی بیش از یک گل در هر بازی.

مشخصا این وضعیت نشان می‌دهد که تیم هنوز نتوانسته تاکتیک اول "گل نخوردن" را پیاده کند که نشان از ضعف کادر فنی دارد.

در واقع پاس در هر بازی براحتی گل دریافت می‌کند و اینکه بهانه می‌کنند تیم مدافع و دروازه بان ندارد، به مفصل جای بحث دارد اما باید توجه داشت که هنر هر مربی استفاده بهتر از مهره‌های موجود تیم خود است.

یک مربی خوب می‌تواند از بی‌تجربه‌ها بازیکنی توانمند بسازد اما متاسفانه سرمربی پاس با درک موجودی خود از بازیکنان در اختیار، هنوز نتوانسته ابتدا تاکتیکی را اتخاذ کند که تیمش گل دریافت نکند.

یک مربی خوب می‌تواند از بی‌تجربه‌ها بازیکنی توانمند بسازد اما متاسفانه سرمربی پاس با درک موجودی خود از بازیکنان در اختیار، هنوز نتوانسته ابتدا تاکتیکی را اتخاذ کند که تیمش گل دریافت نکند.

در واقع یک مربی خوب ابتدا تمرکز بر این اساس دارد که تیمش گل نخورد سپس دنبال زدن گل باشد، موردی که در پاس این وضعیت دیده نمی‌شود و به راحتی شاهد دریافت گل‌هایی هستیم که بدون دردسر در اختیار حریف قرار می‌گیرد.

از سوی دیگر اگرچه ضعف دروازه بان و مدافعان پاس فاحش است و اشتباهات بخشودنی نیست اما همین نفرات را سرمربی انتخاب کرده و باید جوابگوی خوب یا بد بود انها باشد.

اگر قرار بر جذب بازیکن بوده، چرا نفرات بهتر جذب نشده است؟ این مورد باید شفاف‌سازی شود ضمن اینکه اگر گفته شده که بازیکنان قیمت پایین‌تر جذب شود، براساس مشاهدات، رقم قراردادها بالا بوده و در حد یک تیم قعرنشین نیست!

این نشان می‌دهد که در جذب بازیکن دقت عمل مناسب صورت نگرفته و در حالیکه دروازه بان و مدافعان نبض تیم به شمار می‌روند و در این ۲ پست کلیدی مهره موثر به خصوص دروازه بان جذب نشده است.

البته پاس با فقر بازیکن خلاق و فرصت طلب هم مواجه است، بازیکن بازیساز که بتواند لیدر مقتدر در میانه میدان باشد، ندارد اگرچه تا حدودی زارع و کاشفی در میانه میدان تلاش خود را دارند اما تکمیل کننده نیست.

پاس در جناحین هم با فقر بازیکن خلاق مواجه است و نتوانسته از بال‌های چپ و راست خود به خوبی بهره مند شود و مهاجمان تیم نیز هنوز هارمونی لازم را ندارند و موفق نشده‌اند که به نوعی مکمل هم باشند.

اغلب بازیکنان امتحان پس داده هستند به گونه‌ای که در ادوار گذشته پاس عضو تیم بوده‌اند و اگر قرار به کمک به شرایط نتیجه گیری بود، همان سال‌های قبل کمک می‌کردند.

ضعف کادر فنی
کادر فنی پاس وزنه قابل اتکا به شمار نمی‌رود و اگر از سیامک فراهانی سرمربی تیم که سوابق خوبی در داماش گیلان نیز داشته، عبور کنیم، دیگر اعضای کادر فنی آنطور که باید کمک لازم را صورت نداده‌اند.

مروری بر مسابقات نیم فصل اول نشان می‌دهد که سرمربی تیم در حساس‌ترین مسابقات اخطار از داور دریافت کرده است و در واقع این نشان می‌دهد که به جای مربیان تیم، سرمربی درگیر حواشی اعم از اعتراض به داور، کمک‌ها، کمک چهارم و سایر موارد می‌شود و مربیان در این امر ضعیف عمل می‌کنند.

در شرایط حرفه‌ای باید مربیان درگیر حواشی خودساخته شوند و اجازه بدهند سرمربی تیم با تمرکز و آرامش لازم تیم را هدایت کند و متاسفانه یکی از نقاط ضعف پاس در همین مورد است.

مربیان خوارک فکری لازم را به فراهانی نمی‌دهند و اغلب در کنار زمین به مهره‌های ایستا یا ساکت دیده می‌شوند، اشتباهات دروازه بان به این دلیل است که مربی گلرها تجربه لازم را برای اموزش و حل نقاط ضعف دروازه بان را ندارد.

مربی‌ای که در دوران بازیگری خود گلر شهرداری همدان بود و به طور قطع دروازه بان نیاز به مربی مطرح و باتجربه دارد که به خوبی چهارچوب دروازه را شناخته و اصول خروج به موقع از خط دروازه، مهار یکضرب توپ، صحبت مکرر با بازیکنان در حین بازی، فریاد زدن به قصد شوک به مدافعان و ... را به خوبی بداند.

در کادر فنی پاس خبری از مربی‌ای که در خط دفاعی تبحر داشته باشد، وجود ندارد در حالیکه کادر فنی مجرب باید متشکل از نفراتی باشد که در دوران بازیگری حرفه‌ای خود در تمامی خطوط تجربه بازی داشته باشند.

جذب هشت بازیکن کلیدی
پاسی‌ها این فرصت را دارند که در نیم فصل ۶ بازیکن جدید را به شرط خروج ۶ بازیکن از لیست، جذب کنند ضمن اینکه مجاز به اضافه کردن ۲ بازیکن آزاد هستند.

این تیم به شدت به دروازه بان نیاز دارد ضمن اینکه در دیگر پست‌ها به ویژه دفاع نیز باید بازیکن جدید جذب کند.

پاس از داشتن بال‌های نفوذی چپ و راست بی‌بهره است، هافبک خلاق در میانه میدان به عنوان لیدر و بازیسازی اثرگذار ندارد.

تیم پاس از وجود مهاجم گلزن و تمام کننده هم بی‌بهره است و باید در تمامی خطوط بازیکن جدید جذب کند.

در واقع این اختیار نزد کادر فنی فراهم است که در نیم فصل با جذب بازیکنان موثر و کلیدی بتواند تیمی قدرتمند را در نیم فصل دوم راهی لیگ کند.

برچسب‌ها فوتبال همدان پاس همدان اداره کل ورزش و جوانان استان همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فوتبال همدان پاس همدان فوتبال همدان پاس همدان اداره کل ورزش و جوانان استان همدان نشان می دهد سرمربی تیم دروازه بان نیم فصل کادر فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۸۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دخیا همراه با ولا و ماتا به دنبال یک تجربه جدید

به گزارش "ورزش سه"، از تابستان ۲۰۲۳ تا اکنون که فصل فوتبال اروپا به پایان خودش نزدیک شده است، روزهای زیادی گذشته و در این مسیر بازیکنان زیادی بودند که به دلیل مسائل قراردادی از تیم‌هایشان جدا شدند و در شرایط کنونی بازیکن آزاد هستند.

داوید دخیا:
سخت طلبی داوید دخیا در مسئله انتخاب باشگاه وضعیت این بازیکن را دگرگون کرده و او یک فصل علی‌رغم پیشنهاداتی که از النصر و نیوکاسل دریافت کرد، ترجیح داد خانه نشین باشد. سنگربان اسپانیایی سابق منچستریونایتد می‌توانست در یورو ۲۰۲۴ همراه با لاروخا باشد اما در چنین شرایطی باید این تورنمنت را هم از تلویزیون خانه‌اش تماشا کند.

خوان ماتا:
دیگر همبازی و هموطن داوید دخیا، در آغاز فصل از گالاتاسرای جدا شد و با قراردادی کوتاه مدت به ویسل کوبه ژاپن پیوست، اما این قرارداد تنها سه ماه اعتبار داشت و او هم از آغاز فصل خانه نشین شده. ماتا که در اوقات فراغتش به سراغ هنر و نقاشی می‌رود، این روزها درگیر مراسم نقاشی خودش است و قرار است به زودی یک گالری در منچستر افتتاح کند.

شکودران موستفی:
قهرمان جام جهانی 2014 که 5 فصل در آرسنال حضور داشت و 2 جام حذفی را هم با این تیم بدست آورد، اکنون بدون تیم است.
موستفی در زمستان 2021 به صورت آزاد از توپچی‌ها جدا شد و به شالکه رفت تا با آنها به بوندسلیگا 2 سقوط کند. سپس با لوانته هم این اتفاق را در اسپانیا تجربه کرد و حالا از تابستان 2023 دیگر باشگاهی او را نمی‌خواهد.

خسه رودریگز:
دو چمپیونزلیگ، یک لالیگا و یک جام باشگاه‌های جهان؛ اینها فقط گوشه‌ای از افتخارات خسه رودریگز هستند.
بازیکنی که در سنین جوانی به عنوان پدیده‌ی جدید رئالی‌ها مطرح شده بود، با تصمیمات اشتباه مسیر فوتبالی‌اش را بسیار کوتاه‌تر و کم فروغ‌تر از آنچه که باید کرد.
خسه پس از اینکه در سال 2020 از جمع پاریسی‌ها جدا شد، قراردادهای یک ساله با تیم‌های دیگر امضا کرد و با پایان یافتن کارش در کوریتیبای برزیل، در 31 سالگی فصل را بدون باشگاه تمام خواهد کرد.

آلکسی ویدال:
او هم جام‌های زیادی با بارسایی‌ها کسب کرده بود و رویاهای بزرگی در سر خود می‌پروراند.
ویدال که فرصت زیادی برای نمایش توانایی‌هایش در بارسلونا نداشت، به سویا بازگشت تا شاید احیا شود؛ این‌گونه نشد و انتقال‌های قرضی هم جواب ندادند تا نهایتا او به اسپانیول برود.
سقوط با اسپانیول در سال گذشته آخرین چیزی بود که او نیاز داشت. بعد از آن تا کنون ما او را در پیراهن تیم دیگری ندیده‌ایم.

ممدو ساخو:
کاپیتان سال‌های نه چندان دور پاری سن ژرمن و مدافع میانی لیورپول، این روزها خانه نشین شده است.
ساخو که فصول زیادی را در پریمیر لیگ گذراند، در سال 2021 به قصد بازگشت به کشورش و پوشیدن پیراهن مون پلیه، از کریستال پالاس جدا شد.
اما این هم قسمت جدیدی از سریال اشتباهات او بود؛ ساخو در سومین فصلش به یک نیمکت نشین مطلق تبدیل شد و در نوامبر 2023 به کارش در مون پلیه پایان داد.

اندی دلورت:
دلورت تیم‌های مختلفی را در لیگ یک فرانسه تجربه کرده بود و گل‌های زیادی برای‌شان به ثمر می‌رساند.
این مهاجم فرانسوی پس از اتمام ماجراجویی‌اش در اروپا، با مبلغی نسبتا ارزان به ام‌صلال قطر پیوست.
یک و نیم فصل بازی در آب‌های خلیج فارس برای او به‌نظر کافی می‌آمد تا راهش را از این تیم قطری جدا کند و منتظر تماس‌های سایرین بماند.

انور ال‌قاضی:
وینگر هلندی که ما او را با پیراهن استون ویلا می‌شناسیم، در 28 سالگی تیمی برای بازی کردن ندارد.
ال‌قاضی پس از یک دوره قرضیِ نه چندان موفق در اورتون، عزم سفر به وطنش را کرد و به پی اس وی آیندهوون پیوست؛ فصل اول خوب بود اما سال دوم راه او را از این باشگاه جدا کرد.
او در پنجره تابستانی 2023 به ماینز رفت، اما کمتر از دو ماه آنجا دوام آورد و با فسخ قراردادش با این تیم آلمانی، یک سال را به صورت آزاد سپری کرد.

سیمونه زازا:
هواداران فوتبال ایتالیا که در تلاش برای فراموشی پنالتی باجو در جام جهانی ۱۹۹۴ بودند، در یورو ۲۰۱۶ و مقابل تیم ملی آلمان، زازا را در قامت باجو ندیدند اما این بازیکن هدف‌گذاری مشابه با بهترین بازیکن ایتالیایی تمام تاریخ داشت و باعث آشفتگی کونته شد. زازا هم اکنون خانه نشین شده و در شرایط کنونی باید به دنبال تیم جدید باشد.

کارلوس ولا:
ستاره مکزیکی لس آنجلس اف سی احتمالا به روزهای جوانی‌اش و بازی کردنش با پیراهن آرسنال فکر کند. مردی که گزینه نقل و انتقالاتی بارسلونا بود و حتی در زمستان، نامش در میان گزینه‌های پرسپولیس شنیده می‌شد، حالا بدون تیم مانده و در ۳۵ سالگی می‌خواهد همچنان به فوتبالش ادامه دهد.

دیگر خبرها

  • شجاعیان: در کنار مسعود شجاعی پیشرفت می‌کنیم
  • قلم قرمز سرمربی پرسپولیس روی نام ۲ بازیکن
  • شکست ذوب‌آهن در فولادشهر، بحران در خانه جدی‌تر از همیشه
  • اوسمار این دو بازیکن پرسپولیس را نمی‌خواهد | انتقال قطعی در تابستان
  • من به اوسمار نمره صفر را می دهم | خجالتی بودن بازیکن پرسپولیس کار دست تیم می دهد!
  • دستیار سرشناس قلعه‌نویی از تیم ملی جدا شد
  • بایرن در خانه برابر رئال متوقف شد/ زخم وینیسیوس بر پیکر مونیخی‌ها
  • مربی تیم ملی فوتبال از کادر فنی قلعه نویی جدا شد
  • مربی تیم ملی فوتبال از کادر فنی جدا شد
  • دخیا همراه با ولا و ماتا به دنبال یک تجربه جدید