Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@03:00:22 GMT

ذخیره سوخت نیروگاه‌ها مطلوب است

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۰۰۲۳۲

کرامت ویس‌کرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به اقدامات وزارت نفت برای تامین سوخت زمستانی گفت: امسال با برنامه‌ریزی‌هایی که درون مجموعه وزارت نفت صورت گرفت و با هماهنگی‌‎هایی که دو وزارتخانه نفت و نیرو با یکدیگر داشتند، هیچ مشکلی در تامین گاز و برق مصرفی مردم به وجود نیامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشبختانه در حال گذر از آخرین روزهای سرد سال هستیم، بدون اینکه بخش خانگی شاهد قطعی گاز و برق شده باشد. در جریان باشید که علاوه بر جلسات ثابتی که در سطح کلان برگزار می‌شود، واقعا هماهنگی‌ بین شرکت‌ها و وزارتخانه‌ها برای تامین سوخت زمستانی در سطح عملیاتی و بدنه کارشناسی به صورت روزانه انجام می‌شود که نتیجه آن را مشاهده کردیم.

*وضعیت ذخیره سوخت نیروگاه‌ها مطلوب است

ویس‌کرمی گفت: شرکت ملی پخش، سوخت نیروگاه‌ها را هر جا که با کمبود گاز مواجه میشدند با سوخت مایع (نفت‌گاز و نفت‌کوره) جبران کرد. الان هم وضعیت ذخیره سوخت مایع نیروگاه‌ها مطلوب است و ان شاالله با برنامه‌ریزی‌های انجام شده باقی‌مانده سال را نیز به سلامت عبور خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت پخش گفت: در دو هفته گذشته برف سنگینی در شمال غرب و غرب کشور اتفاق افتاد و به طور مثال برف استان کردستان و اردبیل واقعا بی‌سابقه بود. در خیلی از مناطق دمای زیر 22 درجه سانتی‌گراد را نیز تجربه کردیم. ولی با این شرایط اجازه داده نشد که این اتفاقات خللی در سوخت‌رسانی زمستانی چه در تامین سوخت نیروگاه‌ها و صنایع و چه تامین گازمایع خانوارهای روستایی ایجاد کند.

* احیای ناوگان حمل سوخت مایع در دولت سیزدهم انجام شد

وی با اشاره وضعیت ناوگان حمل سوخت کشور گفت: ترمیم ناوگان حمل سوخت کشور از شهریورماه سال جاری در دستور کار قرار گرفت. در دو سه مرحله کرایه این نفتکش‌های جاده‌ای افزایش پیدا کرد.

ویس‌کرمی گفت: بی‌توجهی نسبت به تقویت ناوگان حمل سوخت باعث شده بود که تعداد زیادی از نفتکش‌ها از ناوگان خارج شوند، ولی بعد از انجام اقدامات تشویقی این ناوگان در حال ترمیم است و روند خروج از ناوگان متوقف شده و تعداد نفتکش‌ها در حال افزایش است.

مدیرعامل شرکت پخش گفت: سوخت نیروگاه‌ها با همین ناوگان تامین می‌شود و بخشی از آن به وسیله خط لوله اتفاق می‌افتد. سوخت مناطق صعب‌العبور روستایی هم از طریق همین ناوگان تامین می‌شود، در نتیجه باید به تقویت و احیای آن کمک کند که ما این کار را انجام داده و برنامه‌هایی برای آینده نیز داریم.

وی در پایان تاکید کرد: اگر ناوگان حمل سوخت ضعیف شود؛ حمل و نقل کشور آسیب می‌بیند، زیرا همین 12 هزار 500 نفتکش هستند که سوخت مورد نیاز کشور را تامین می‌‎کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: سوخت نیروگاه ها ناوگان حمل سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۰۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در صنعت پتروشیمی در خصوص فعالیت های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

کازرونی اضافه کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • به زودی؛ آغاز خدمات دهی اتوبوس‌های عمومی به شهروندان کارون+فیلم
  • ۳۵ هزار لیتر سوخت قاچاق از یک شرکت در کاشان کشف شد
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها