Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه خبری جماران: نایب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی یکی از عوامل قدرت حضرت امام را «تهذیب نفس» دانست و گفت: به همه اقشار، گروه ها و جناح ها توجه داشتند و همیشه تعادل ایجاد می کردند. ایشان هیچ وقت نمی آمدند فقط یک جناح سیاسی را قبول داشته باشند و جناح دیگر را کنار بزنند؛ اتفاقی که متأسفانه امروز افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همیشه تعادل ایجاد می کردند و همه اینها باید برای ما درس باشد.

مشروح گفت و گوی خبرنگار جماران با علی مطهری را در ادامه می خوانید:

آقای دکتر مطهری! به نظر شما حضرت امام چه رفتاری از خودش نشان داد که توانست مردم را به پشتیبانی از انقلاب بیاورد؟

من فکر می کنم عوامل مختلفی در کار بوده است. یکی اینکه امام بالأخره خیلی از مراتب عرفانی و تهذیب نفس را پیموده بودند و می توانیم بگوییم یک نوع تسلط بر نفوس دیگران را پیدا کرده بودند و خود به خود نفوذی بر دل ها داشتند. می دانید که عرفا مراحل چهارگانه ای را طی می کنند. مرحله اول می گویند دلبستگی به عالم طبیعت و جامعه را کم و به سمت خدا حرکت می کنند و بعد در صفات خدا غور، و سعی می کنند که آن صفات را در خودشان ایجاد کنند و به اصطلاح خداگونه شوند و بعد به جامعه بر می گردند؛ در حالی که همیشه به یاد خدا هستند.

 

یکی از عوامل قدرت امام ناشی از تهذیب نفسی است که ایشان داشته اند

 

سیر آخر که مهمترین سیر هست را «سیر فی الخلق بالحق» می گویند. یعنی در بین مردم حرکت می کنند ولی همیشه به یاد خدا هستند و با نیروی الهی کار خودشان را انجام می دهند و سعی می کنند مردم را به سمت خدا حرکت بدهند. معمولا عرفا این سیر چهارم را نمی توانند انجام بدهند. من فکر کنم امام از معدود عرفایی هستند که توانستند این سیر چهارم را هم انجام بدهند. بنابر این یکی از عوامل قدرت حضرت امام ناشی از تهذیب نفسی است که ایشان داشته اند.

خود امام پیشرو بوده اند

خودشان تا مرز اعدام پیش رفتند و مردم دیدند که ایشان آماده است برای اینکه خودش را در راه اسلام و اصلاح جامعه حتی به کشتن بدهد

 

یعنی عوامل درونی مربوط به خود شخصیت امام و عوامل بیرونی داشته که شرایط جامعه بوده است؟

فعلا می خواهیم عامل درونی و روحی امام را بیان کنیم که در هر رهبری وجود داشته باشد می تواند تا حد زیادی مردم را به سوی هدف های آن رهبر حرکت بدهد.

به نظر من عامل دیگر مرجعیت ایشان بوده است. اینکه ایشان مرجع تقلید بوده اند و مردم وظیفه شرعی می دانستند که به دنبال ایشان حرکت کنند. مطلب دیگر این است که خود ایشان پیشرو بوده اند. یعنی این طور نبوده که صرفا به مردم بگویند پیش بروید، حرکت کنید، قیام کنید و خودشان را در معرض خطر قرار ندهند؛ بلکه خودشان تا مرز اعدام پیش رفتند و مردم دیدند که ایشان آماده است برای اینکه خودش را در راه اسلام و اصلاح جامعه حتی به کشتن بدهد.

عامل دیگر این بود که امام فقط به «اسلام» تکیه می کردند و تأکید داشتند که هدف ما احیاء اسلام است چون اسلام دارد از بین می رود و رژیم شاه به دنبال از بین بردن اسلام و بازگشت به ایران قبل از اسلام است. یعنی مردم امام را صرفا به عنوان یک انسان فدایی مکتب و اسلام می شناختند که چیزی برای خودش نمی خواهد و یک هدف الهی دارد. یعنی هدفی هیلی بالاتر از مسائل معیشتی و حتی بالاتر از ایران دارد.

 

امام هدفی بالاتر از اصلاح و پیشرفت ایران داشت 

 

یعنی حتی امام هدفی بالاتر از اصلاح و پیشرفت ایران داشته که اصلاح و پیشرفت ایران در دل این هدف ایشان قرار داشته است. به نظرم این هم عامل مهمی بوده است. تأکید پی در پی امام بر اسلام و اینکه اگر همه ما هم فدای اسلام شویم باز ارزش دارد. یعنی امام این فکر را یعنی در مردم و جوانان ایجاد کرد که در راه اسلام ما باید همه چیز خودمان را فدا کنیم. این را امام در جامعه ایران جا انداخت.

قبل از پیروزی انقلاب و همچنین بعد از انقلاب در جنگ تحمیلی می دیدیم که واقعا جوان ها به راحتی در راه شهادت قدم می گذاشتند و خانواده ها به راحتی این شهادت ها را می پذیرفتند. این به خاطر همین فکری بود که امام در مردم زنده کرده بود که ما برای زنده نگه داشتن و گسترش اسلام باید همه چیز خودمان را فدا کنیم.

به نظر من عامل دیگر هوش ذاتی امام بود که از فرصت ها خیلی خوب استفاده می کردند. در واقع هر رهبری که بتواند از فرصت ها به خوبی استفاده کند راحت تر می تواند به هدف های خودش برسد. مثلا امام از اشتباهات رژیم گذشته به خوبی استفاده و مردم را بسیج می کردند؛ روی عاطفه دینی مردم دست می گذاشتند و مردم را علیه رژیم گذشته می شوراندند. مثلا از مسأله تغییر تاریخ اسلامی به شاهنشاهی به خوبی استفاده کردند و این را دلیل محکمی گرفتند بر اینکه رژیم شاه به دنبال حذف اسلام است.

همچنین از تز ترویج فساد و فحشا که در رژیم گذشته بود هم امام استفاده کردند و مردم متدیّن را علیه رژیم شاه به حرکت درآوردند. این هم مربوط به هوش ذاتی خود امام بوده که یک رهبر قوی حتما باید این ویژگی را داشته باشد.

 

امام به همه اقشار، گروه ها و جناح ها توجه داشتند و همیشه تعادل ایجاد می کردند

ایشان هیچ وقت نمی آمدند فقط یک جناح سیاسی را قبول داشته باشند و جناح دیگر را کنار بزنند؛ اتفاقی که متأسفانه امروز افتاده است

 

دیگر اینکه، امام روی مسأله «وحدت» خیلی تأکید داشتند. یعنی عامل دیگر به نظر من همین بود که امام روی مسأله وحدت همه اقشار تأکید داشتند و اصلا اختلافاتی را که مثلا بین حوزویان و دانشگاهیان در همان موقع هم وجود داشت امام اجازه نمی داد برجسته شود و همیشه اینها را چیزهای ناچیزی می دانستند و می گفتند باید همه با هم به سمت هدف که همان پیروزی اسلام است حرکت کنیم. فرض کنید اتفاقاتی مثل قضیه کتاب «شهید جاوید» می افتاد. امام اصلا راضی نبودند و اجازه نمی دادند که این مسائل بزرگ شود. مسأله دکتر شریعتی همین طور بود و اجازه نمی دادند این مسائل بزرگ شود. جامعه را متحد می کردند و همه را به سمت هدف حرکت می دادند.

به نظر من اینها از عوامل مهمی است که در نفوذ امام در مردم اثر داشت و دیگر اینکه ایشان به همه اقشار، گروه ها و جناح ها توجه داشتند و همیشه تعادل ایجاد می کردند. ایشان هیچ وقت نمی آمدند فقط یک جناح سیاسی را قبول داشته باشند و جناح دیگر را کنار بزنند؛ اتفاقی که متأسفانه امروز افتاده است. همیشه تعادل ایجاد می کردند و همه اینها باید برای ما درس باشد.

 

باید به شعارهای اولیه انقلاب توجه کنیم همه اقشار در انقلاب شریک بودند

 

اگر قرار باشد امروز هم مثل امام مردم را پشتیبان خودمان قرار بدهیم باید چه کار کنیم؟

باید به شعارهای اولیه انقلاب توجه کنیم. ما در ابتدا شعار آزادی تفکر و آزادی بیان دادیم و همه اقشار در انقلاب شریک بودند. روی مسأله انتخابات و جمهوری بودن این نظام تأکید زیادی داشتیم. متأسفانه امروز این مسائل مقداری کمرنگ شده است. مسأله احترام به منتقدان و مخالفان هم یک مقداری کمرنگ شده است. ما باید اینها را تقویت کنیم تا به مسیر اولیه انقلاب برگردیم.

 

 

 

استاد مطهری جمله مشهوری را در خصوص «انواع ایمان» در شخصیت امام دارند که پس از دیدار امام در پاریس آن را بر زبان آوردند. لطفا ضمن بیان جمله مذکور تحلیل خودتان از این جمله استاد مطهری را بگویید و بفرمایید که خودتان هم پس از آن سفر، خاطره یا جمله ای در وصف امام از زبان استاد شنیده اید؟

شهید مطهری یک سخنرانی تحت عنوان «مفهوم آزادی»، که در واقع بیشتر به معنی مفهوم آزادی عقیده هست، در آخر مطلبی را درباره امام خمینی(س) می گویند. این سخنرانی در دوم بهمن سال 57، یعنی 20 روز قبل از پیروزی انقلاب ایراد شده و بعد از سفر شهید مطهری به پاریس بوده است. ایشان در آن سخنرانی می گویند «دوستانی که در دوره قم بوده اند می دانند که من حداقل 12 سال در خدمت ایشان تحصیل کرده ام».

بعد می گویند «در سفری که به پاریس رفتم چیزهایی از روحیه این مرد کشف کردم که نه تنها بر ایمان من، بلکه بر حیرت من افزود. وقتی که برگشتم رفقا پرسیدند چه دیدی؟ گفتم چهار آمنا دیدم. آمن به هدفه؛ به هدفش ایمان دارد و دنیا جمع شوند نمی توانند او را از هدفش منحرف کنند. آمنا به سبیله؛ به راهی که برای هدف خودش انتخاب کرده ایمان دارد و امکان ندارد او را از این راه منصرف کرد. شبیه همان ایمانی که پیغمبر(ص) به هدفش داشت. آمنا به قومه».

شهید مطهری می گوید «من دیدم در همه رفقا و دوستانی که من سراغ دارم، احدی به اندازه ایشان به روحیه مردم ایران ایمان ندارد. افرادی به ایشان می گویند کمی آرام تر، مردم سرد می شوند و از پا در می آیند. می گوید مردم این طور نیستند که شما می گویید، من مردم را از شما بهتر می شناسم. از همه بالاتر، آمنا به ربه.» اینجا شهید مطهری می گویند «در جلسه خصوصی ایشان(امام خمینی) به من گفت فلانی این ما نیستیم که این نهضت را ایجاد کرده ایم و من دست خدا را حس می کنم. آدمی که دست خدا و عنایت خدا را حس می کند و در راه خدا قدم برداشته مصداق آن اصل قرآنی است که «إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ». اول یک قدم به طرف خدا بردار، خدا به تو عنایت می کند».

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا امام خمینی علی مطهری شهید مطهری اندیشه امام خمینی افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا اصلاح و پیشرفت ایران شهید مطهری همه اقشار عامل دیگر نظر من بوده اند جناح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۰۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات کارگران از سر راهشان برداشته شود

امام جمعه قزوین گفت: باید کاری کنیم کارگران و خانواده های آنها که درصد بالایی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند، دلشان شاد باشد و از زندگی‌شان راضی باشند و مشکلات از سر راهشان برداشته شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در خطبه‌های نماز جمعه که در مسجدالنبی (ص) قزوین برگزار می‌شود، اظهار کرد: یکی از جلوه‌های تقوای الهی شکر نعمت‌های خداست، یعنی شکر آنچه را که خدا داده به جا بیاوریم، وقتی شکر را به جا بیاوریم، آن نعمت افزایش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: یکی از نعمت‌های خدا، نعمت وجود ما آدم‌هاست، وجود ما نعمت خداست، اگر این وجود را در عبادت و بندگی به کار گرفتیم یعنی شکرش را به جا آورده‌ایم و خدا بر کرامت، عزت و آبرویمان می‌افزاید و بصیرتمان را افزایش می‌دهد، اگر هم وجودمان را در معصیت به کار گرفتیم و ناشکری کردیم، خدا نعمت‌هایش را تبدیل به نقمت می‌کند، پس همواره باید شکر نعمت‌های خدا را به جا بیاوریم.

امام جمعه قزوین عنوان کرد: از جمله نعمت‌های مهم خدا، مخصوصاً در عصر و نسل ما و در این دهه‌های اخیر و در این ماه‌هایی که در آن زندگی می‌کنیم، شکست‌های پی‌درپی دشمنان قسم‌خورده خدا و مردم است، این‌ها شکر دارد، یک زمانی که اکنون در سالروز آن قرار داریم، آمریکا در ویتنام شکست خورد اما در خیلی از جاهای دیگر همچنان در حال جولان دادن بود، به برکت انقلاب اسلامی اتفاقات بزرگی افتاد، بعد از شکست آمریکا در ویتنام، آمریکا در ایران اسلامی طعم شکست را چشید.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: آمریکای تا دندان مسلح در مقابل حرکت، حضور، تظاهرات و راهپیمایی مردم ایران شکست خورد و هیمنه آمریکا شکسته شد و انقلاب اسلامی در ایران به پیروزی رسید، آمریکا با همه قدرت و هیمنه‌اش تصور می‌کرد حالا که عراق را به تصرف خود در آورده، عراق یکی از استان‌ها و ایالت‌های آمریکا شده است اما دیدیم خدای متعال به برکت مقاومت مردم و به برکت رزمندگان عزیز اسلام، ارتش جمهوری اسلامی، سپاه پاسداران و بسیج مردمی در دوران دفاع مقدس و بعد هم حرکت مردم عراق در مقابل سیطره آمریکا و بعثی‌ها، خدا آمریکا را در عراق هم به شکست مفتضاحانه رساند.

وی خاطرنشان کرد: خودشان می‌گویند ما آمدیم چقدر در عراق هزینه کردیم اما مسلمانان با محوریت مقاومت اسلامی و ایران قدرتمند همه چیز را به دست گرفتند و آمریکایی‌ها را از منطقه اخراج کردند و در عراق شکست را به خوبی به آن‌ها چشاندند.

آیت‌الله عابدینی تأکید کرد: در افغانستان نیز شاهد شکست حقیقی آمریکا بودیم و بیشتر از این را هم شاهد خواهیم بود، مردم یمن گرسنه بودند و چیزی در اختیارشان نبود اما عربستان که با همراهی آمریکا جنگ نیابتی در آنجا راه انداخته بودند، این شکست را در یمن هم چشیدند.

خطیب نماز جمعه قزوین تصریح کرد: در لبنان، غزه، سوریه و در همه این صحنه‌ها آمریکا و ایادی آمریکا یعنی داعشی‌ها، به برکت مقاومت و استقامت بندگان خوب خدا طعم شکست و ذلت را چشیدند، منتظر شکست‌های بیشتر آن‌ها و ان‌شاءالله پاک شدن منطقه از حضور دژخیمان آمریکایی و ایادی آنان هستیم.

وی یادآور شد: هفته معلم و سالروز شهادت استاد شهید علامه مطهری را در پیش داریم، رمزی از رموز شخصیت علامه مطهری را از زبان امام صادق (ع) بشنویم، امام (ع) فرمودند اینکه یک نفر عالم می‌شود، همه عالم شدن مربوط به آن کتاب‌هایی که خوانده و آن اساتیدی که به او درس داده‌اند و سال‌هایی که به مدرسه و دانشگاه رفته، نیست.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین اظهار کرد: خیلی‌ها دانشگاه و مدرسه رفته‌اند، خیلی‌ها درس خوانده‌اند اما آن‌هایی که مطهری شده‌اند خیلی نیستند، مطهری چه چیزی داشت که او را تبدیل به علامه مطهری کرد؟ اگر رمزهای اسرار وجودی شهید مطهری را دنبال کنیم، خیلی تماشایی است.

آیت‌الله عابدینی عنوان کرد: امام صادق (ع) در ادامه فرمود علم چیست؟ علم نوری است که خدا هر بنده‌ای را بخواهد هدایت کند، نور علم را در درون این بنده قرار می‌دهد و چراغ علم را در درونش روشن می‌کند، آن چراغی که خدا روشن می‌کند نور و علم حقیقی و علم اثرگذار است.

وی بیان کرد: لذا اگر کسی یک مقدار از آثار شهید مطهری را مطالعه کند نمک‌گیر و علاقمند می‌شود، وقتی کتاب‌های شهید مطهری را می‌خوانیم، دیگر نمی‌توانیم آن‌ها را کنار بگذاریم، آنقدر که جاذبه معنوی دارد، این آثار هم عقل و منطق ما را اشباع می‌کند و پاسخگوی سؤالات عقل و منطق است، هم قلب و درون ما را راضی و قانع می‌کند. در ادامه فرمود اگر تو نیز طالب علم بودی، اول باید حقیقت بندگی را در جان خودت محکم کنی چرا که خداوند می خواهد بنده خودش را نورانی و عالم کند.

خطیب نماز جمعه قزوین ادامه داد: صداقت ما، امانت داری، محبت و برادری ما نسبت به بندگان خدا، اهمیت ما به نماز، انس و الفت با کلام خدا، حمایت از مظلومان و محرومان، کمک به مستضعفان و صله رحم نشان بندگی ماست و حضرت می فرمایند اگر می خواهید درون شما نورانی شود و از جانب خداوند صاحب علم شوید، ابتدا باید بندگی را ثابت کنید و سپس هر چه که آموخته اید را عمل کنید.

وی اضافه کرد: در روایات آمده است اگر بنده ای آن چیزی را که می داند را عمل کند، خداوند علم آن چیزی را که نمی داند را به او عنایت می کند، بنابراین باید به علم عمل کرد و از خداوند طلب علم کرد و بگوییم خدایا علم و دانش مرا افزایش بده تا خدا آن نور را بر قلب انسان بتاباند.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین بیان کرد: سالروز صدور فرمان هشت ماده ای مبارزه با فساد از سوی رهبر حکیم انقلاب اسلامی را در این ایام داریم، اگر جامعه ای خدای ناخواسته به ربا، اختلاس و حرام خواری مبتلا شد، نمی تواند قرآنی شود.

امام جمعه قزوین تصریح کرد: خداوند فرمود «لَا يَمَسُّهُ إِلَّا الْمُطَهَّرُونَ» یعنی جز پاکان نمی توانند قرآن را درک کنند و قرآن فقط روی انسان های پاک اثر می گذارد و غیر از انسان های پاک کسی زمینه درک قرآن را ندارد.

وی عنوان کرد: بنابراین فساد نباید وجود داشته باشد و حلال خوری جدی باشد تا انسان لیاقت استفاده از کتاب، مکتب و معارف نورانی دین را داشته باشد. اگر رهبری مبارزه با فساد را جدی گرفتند، یعنی همه ما بسیج باشیم تا جامعه ای پاک داشته باشیم و زمینه پذیرش دین و قرآن در آن فراهم گردد.

آیت الله عابدینی با اشاره به سفر رئیس جمهور محترم به کشورهای پاکستان و سریلانکا گفت: این سفر برکات بسیاری داشت که یکی از مهمترین آنها در سفر به پاکستان، افزایش امنیت در مرزهای دو کشور خواهد بود و الحمدلله قدم های بلندی برای تقویت امنیت دو کشور برداشته شد.

خطیب نماز جمعه قزوین بیان کرد: در سفر رئیس جمهور به سریلانکا نیز غیر از مسائل تجاری و مبادلات مالی که زمینه تقویت آن فراهم شد، تولید فناوری و استفاده از متخصصان ایران در احداث سد و نیروگاه کم‌نظیر در سریلانکا از اتفاقات مهم بوده که آبرو و عزت مهندسان ایرانی را به نمایش گذاشت.

وی با تبریک روز کارگر و با تأکید بر اینکه مشکلات کارگران از سر راهشان برداشته شود، اظهار کرد: ما قدر کارگران را می دانیم و به تأسی از پیامبر (ص) دست کارگران را می بوسیم، باید کاری کنیم کارگران و خانواده های آنها که درصد بالایی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند، دلشان شاد باشد و از زندگی‌شان راضی باشند و مشکلات از سر راهشان برداشته شود.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین تصریح کرد: پیامبر (ص) فرمودند کسی که برای لقمه حلالی که سر سفره خانواده خود می‌آورد، تلاش می کند مانند مجاهد در راه خداست و این نشان می دهد این کار تا چه حد حائز اهمیت است.

امام جمعه قزوین بیان کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند اگر این ملت بخواهند استقلال سیاسی را در مقابل سلطه گران عالم حفظ کند باید پایه های اقتصادی خود را محکم کند و بعد تأکید کردند رکن اساسی، کارگر است.

وی افزود: سالروز فتح اندلس را در این ایام داریم، دشمنان با حیله و نیرنگ این سرزمین را از مسلمانان پس گرفتند؛ مسلمانان در اندلس در اوج قدرت و شکوه بودند که آثار تاریخی آن دوران هنوز هم وجود دارد، دشمن نخواست عزت و اقتدار مسلمانان را ببیند و با نقشه فساد، بی حیایی، بی حجابی و بی بندوباری را در بین جوانان آن جامعه رواج داد.

آیت الله عابدینی افزود: همان مردم با حیا به بی حیایی روی آوردند و در نهایت تمام عزت و اقتدارشان فرو ریخت و دشمن بر آنها سیطره پیدا کرد. جا دارد از بانوانی که در امر حیا و حجاب زحمت می کشند قدردانی کنیم، از رییس کل دادگستری و همراهانشان، نیروهای انتظامی، بسیج مردمی و همه مردم با غیرتی که متوجه شدند برای عفاف و حجاب باید جدی باشند تشکر کنیم.

خطیب نماز جمعه قزوین بیان کرد: اینکه با رفتار همراه با احترام و کرامت، حتی با بانوانی که بد حجاب هم هستند بسیار ارزشمند و اثرگذار است و از آنها حمایت کردند تا مسیر درست را انتخاب کنند. از همه خواهرانی که حرف دلسوزان خودشان را شنیدند و رفتارشان را اصلاح کردند نیز قدردانی می کنم و اعتقاد داریم که عفاف و حجاب نشان استقلال، عزت و سربلندی، فرهنگ متعالی، پاکدامنی و پایگاه معنوی برای پرورش نسل های افتخارآفرین است و همه باید جامعه خودمان را جامعه ای آبرومندانه قرار دهیم.

آیت‌الله عابدینی عنوان کرد: در روز ایمنی حمل‌ونقل قرار داریم و روز شوراها را در پیش داریم، ان‌شاءالله عزیزانی که در این عرصه‌ها وظیفه‌ دارند به وظایف خود به درستی عمل کنند و ما هم قدردان خادمان این عرصه‌ها باشیم و برای آن‌ها از خدای متعال عزت و سربلندی طلب کنیم.

امام جمعه قزوین بیان کرد: از خدای متعال ملتمسانه می‌خواهیم این درد و رنجی که هر روز چندین بار قلب بندگان خدا را می‌آزارد و این شرایط غمگین آوارگان و مردم مظلوم غزه را پایان دهد و به زودی پیروزی و نصرت نهایی به این مردم مظلوم عنایت کند و رژیم منحوس صهیونیستی را به شکست کامل برساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویری ترسناک از خورشید در آسمان چین؛ چه اتفاقی افتاده؟
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • آیا می شناسیدش؟
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • اتفاقی که باعث شد مورایس مسلمان شود
  • اتفاقی که مورایس را به اسلام مشرف کرد
  • مبانی تئوری و فکری محکم اسلام علت ماندگاری انقلاب اسلامی است
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح
  • مشکلات کارگران از سر راهشان برداشته شود
  • توماج صالحی اعدام می‌شود؟