Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برنامه‌ها و اقدامات انجام شده در حوزه فضایی، دولت الکترونیک، شبکه ملی اطلاعات و کودکان و نوجوانان در فضای مجازی را تشریح کرد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع‌پور با اشاره به تدوین و تصویب برنامه یک ساله و تدوین برنامه ۱۰ ساله فناوری فضایی در کشور، گفت: سال آینده سال تثبیت فناوری ارسال ماهواره به لایه لئو و قراردادن ماهواره‌های بومی در مدارات تا ۵۰۰ کیلومتری زمین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی توسعه کاربرد‌های فناوری فضایی را یکی دیگر از برنامه‌های این حوزه عنوان کرد و افزود: در تعامل با دیگر بخش‌ها از فناوری‌های فضایی می‌توانیم استفاده کنیم؛ همین طور که در روز گذشته به مناسبت روز فناوری فضایی از ۴ سامانه جدید برای ارتقای کارآمدی بخش‌های مختلف رونمایی شد.
زارع پور با اشاره به اهمیت دستیابی به مدارات زمین آهنگ یا همان لایه ژئو و دستور رییس جمهور برای شتاب بخشی به برنامه دستیابی به فناوری پرتاب ماهواره به این لایه، گفت: برنامه دستیابی به لایه ژئو در دست بازنگری است و در جلسه آتی شورای عالی فضایی ارائه خواهد شد.
وی به برنامه‌های دولت سیزدهم برای توسعه بخش فضایی اشاره کرد و به فعالان این حوزه نوید داد: با پروژه‌هایی که در این حوزه طراحی و اجرا می‌شود متخصصان و علاقمندان این حوزه می‌توانند به این چرخه برگردند و نقش‌آفرینی کنند.
وزیر ارتباطات درباره مصوبات شورای اجرایی فناوری اطلاعات نیز گفت: در جلسه روز گذشته این شورا مقرر شد مصوبه اجرا نشده دولت الکترونیک به سرعت در یک بازه زمانی کوتاه اجرا شود و ما از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند حرکت کنیم.
وی افزود: در دولت هوشمند مبتنی بر داده‌ها تصمیم گیری هوشمند انجام خواهد شد و حکمرانی در بسیاری از حوزه‌ها مبتنی بر داده خواهد بود.
زارع پور یکی دیگر از مصوبات جلسه شورای اجرایی فناوری اطلاعات را راه‌اندازی پنجره خدمات الکترونیکی دستگاه‌ها عنوان کرد و گفت: ما هم در وزارت ارتباطات موظف به راه اندازی پنجره ملی خدمات دولت هوشمند شدیم و مزیت آن این است که با یک بار احراز هویت امکان دسترسی به تمام خدمات دولتی ایجاد می‌شود و در اردیبهشت ماه سال آینده فاز نخست این پروژه را راه‌اندازی میکنیم.
وی یکی دیگر از مصوبات را بازنگری و تعیین نوع و تعداد خدمات هر دستگاه توسط سازمان امور استخدامی عنوان کرد و افزود: این کار با همکاری مشترک وزارت ارتباطات و سازمان امور استخدامی انجام می‌شود و این مساله نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها است.
زارع پور در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره طراحی ۳۰۰ پروژه کوچک و بزرگ برای توسعه شبکه ملی اطلاعات، گفت: از ۵۳ تکلیفی که شورای عالی فضایی در شهریور سال ۹۹ در حوزه شبکه ملی اطلاعات مصوب کرد حدود ۴۰ تکلیف با وزارت ارتباطات است که این ۳۰۰ پروژه در مسیر انجام همین تکالیف طراحی شده است.
وی به برنامه راه اندازی شبکه پرسرعت فیبرنوری نیز اشاره‌ای کرد و افزود: به زودی این طرح کلید خواهد خورد و نیم میلیون پورت از ۲۰ میلیون پورت برنامه ریزی شده به بهره برداری می‌رسد. البته این پروژه یک برنامه ۱۰ ساله نیاز دارد که ما تلاش می‌کنیم در ۴ سال و در این دولت انجام شود.
وزیر ارتباطات با تصریح بر اینکه راه اندازی شبکه ملی اطلاعات به هیچ عنوان به معنی قطع شبکه جهانی اینترنت نیست افزود: شبکه ملی اطلاعات دو بال اصلی دارد که یک بال آن شبکه‌ای پرسرعت، امن و با کیفیت در سراسر کشور است که موجب بهبود ارتباطات بین‌المللی نیز میشود و بال دوم آن ارائه خدمات متنوع و با کیفیت به هموطنان بر روی این شبکه پرسرعت است.
وزیر ارتباطات درباره حقوق کاربران در فضای مجازی با اشاره به لایحه‌ای که در وزارت ارتباطات دولت قبل تهیه و به دولت ارائه شده، تصریح کرد: فرآیند بررسی این لایحه طولانی شده است و اخیرا با تصویب دولت کمیسیونی برای هوشمند‌سازی و تحول دیجیتال در کنار بقیه کمیسیون‌های تخصصی دولت تشکیل شده که با سرعت بیشتری زیرساخت‌های حقوقی و قانونی لازم در این حوزه پیشنهاد و بررسی شود.
وی به راه اندازی کارگروهی برای مراقبت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی در دولت سیزدهم اشاره کرد و افزود: امکاناتی برای والدین طراحی شده که امکان مراقبت از فرزندان خود در فضای مجازی را داشته باشند که هفته آینده معرفی خواهند شد.
زارع‌پور تصریح کرد: یکی از این امکانات امکان تبدیل سیمکارت معمولی به سیم‌کارت ویژه کودک است که با استفاده از آن نگرانی‌ها از دسترسی کودکان به محتوا‌های نامناسب برطرف خواهد شد.     بیشتر بخوانید: وزیر ارتباطات: باید به سهم ۱۰ درصدی اقتصاد دیجیتال تا سال ۱۴۰۴ دست پیدا کنیم

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی وزیرارتباطات فیبر نوری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزیرارتباطات فیبر نوری شبکه ملی اطلاعات فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات وزیر ارتباطات فضای مجازی راه اندازی زارع پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۰۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری متصل هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ محمد خوانساری اظهار داشت: ایجاد شبکه فیبر نوری با مشارکت شهرداران استان بوشهر به عنوان یکی از زیرساخت‌های مهم شهر‌ها با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و با هدایت، نظارت و تنظیم‌گری دولت انجام می‌شود.   وی افزود: برای ۴۰ شهر استان بوشهر برنامه‌ریزی لازم در ایجاد بزرگراه فیبر نوری انجام شده و تا پایان امسال همه نقاط این استان به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود.   خوانساری بیان کرد: در اجرایی شدن طرح شبکه طرح فیبر نوری در شهر بوشهر ۱۰۰ کیلومتر برنامه‌ریزی شده که تاکنون بیش از ۴۰ کیلومتر آن انجام شده است.   وی ادامه داد: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای پیگیری و پیشبرد طرح فیبر نوری برای هر استان یک معین از میان معاونان خود را مامور کرده که برای استان بوشهر رئیس سازمان فناوری اطلاعات تعیین شده است.   خوانساری اضافه کرد: در استان بوشهر ۲ اپراتور "صبانت" و "ایرانسل" مسئولیت حفاری برای فیبر، تجهیز کارگاه، نصب تجهیزات و ارائه خدمات به مردم، خانواده‌ها و کسب‌وکار‌ها را بر عهده دارند.   وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری‌های این حوزه را بخش خصوصی انجام داده و دولت وظیفه قاعده‌مندسازی و تنظیم‌گری، دادن مجوز‌ها و پروانه‌ها به شرکت‌های دارای شرایط است که مشغول اجرای طرح در شهر هستند.   رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: اولویت نخست در فیبر نوری، مناطق دارای جمعیت ثابت است و برای مناطق گردشگری تقویت شبکه تلفن همراه در اولویت است.   خوانساری ادامه داد: یکی از برنامه‌های مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسعه زیرساخت‌های شبکه فیبر نوری است.   رئیس سازمان فناوری اطلاعات یادآور شد: این مهم سبب توسعه کسب وکار‌ها با اینترنت پرسرعت و تسریع در دسترسی به خدمات دولت خواهد شد.    

دیگر خبرها

  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • هفت میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری متصل هستند
  • «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد