Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان امام جمعە شهر سنندج اهانت بە ساحت مقدس بلندترین اولیای پیامبر کە مرکز علم و عرفان و معنویت بودە است را محکوم کرد.

ماموستا فایق رستمی امروز (۱٥بهمن) در خطبە نماز جمعە شهر سنندج شهادت سرهنگ رنجبر از افسران و بزرگ‌مردان نیروی انتظامی شهر فارس را تسلیت گفت و اظهار کرد: نیروهای انتظامی و آگاهی، برقرار کنندە امنیت در جامعە هستند کە بزرگترین نعمت خداوند است جای بسی تقدیر و تشکر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: هرگونه اهانت و توهین بە ساحت مقدس بلندترین اولیای پیامبر کە عبارت است از عبدالقادر گیلانی، آن مقام بلندپایە کە مرکز علم و عرفان و معنویت بودە است، بە راستی عملی زشت و ناشایستە است.

ماموستا رستمی افزود: ما و همە مردم کردستان و اهل ایمان‌داران چنین توهینی را بە شدت محکوم می‌کنیم و باید عاملان این کار بە بە خاطر عمل زشت و ناروای خود از مردم کردستان معذرت‌خواهی کنند.


وی ادامە داد: زمانی کە پروردگار نام رسول اللە (ص) را در کنار نام خود قرار داد، "وَرَفَعْنَا لَکَ ذِکْرَکَ" و اینگونە نام نیکوی او را بلند کرد، و درجە اولیا را بلند کرد، هیچکس قادر بە پایین آوردن این درجە و مقام نخواهد بود.

ماموستا فایق رستمی در ادامە سخنان خود گفت: خدای بزرگ وقتی کە نور را در این کرە خاکی قرار داد، کسی قادر بە خاموش کردن آن نیست.

وی اضافە کرد: در حدیث قدسی آمدە است، هر انسانی کە دل یکی از دوستداران پروردگار را عاجز کند خدای متعال با او اعلان جنگ می‌کند و چە کسی می‌تواند در برابر خدا کە با او اعلان جنگ کردە است دوام بیاورد.

ماموستا فایق رستمی خاطرنشان کرد: دو طریقە نقشبندی و قادری که در طول تاریخ صدها سال است کە بە جامعە بشریت خدمت می‌کنند بە راستی مایە تقدیر هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۱۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارشی از نمایشگاه یک قرن اصالت و ماندگاری سنندج‌ + فیلم

نمایشگاه عکس‌های قدیمی شهر سنندج به مناسبت «هفته سنه» در سینما بهمن سنندج دائر شده و یک قرن از تاریخ این دیار از قاب دوربین تسنیم به تصویر کشیده شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، دومین نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج برگرفته از کتاب آلبوم سنندج شامل 60 عکس قدیمی شهر سنندج در اندازه 70*50 از سال‌های 1260 تا 1360 (یک قرن) در معرض نمایش عموم قرار داده شده است.

نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج از هشتم تا سیزدهم اردیبهشت در گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج دایر بوده و از ساعت 17 تا 20 پذیرای بازدید علاقه‌مندان است.

در ادامه یک قرن از تاریخ و شخصیت‌های سنندج از قاب دوربین تسنیم به تصویر کشیده شده که با هم می‌بینیم:

.

سنندج به کردی (سنه یا سنه دژ) مرکز استان کردستان در غرب ایران است. پس از نابودی دژ حسن‌آباد در سال 1046 هجری قمری در زمان حکومت شاه‌صفی، سلیمان‌خان اردلان پسر تیمورخان اردلان از بستگان مورد اعتماد شاه‌صفی به کردستان آمد، مرکز ایالت کردستان را از حسن‌آباد به سنندج انتقال داد و شهر سنندج را در محل روستای سینه پی نهاد و دژ حکومتی را بر بالای تپه‌ای به بلندای 20 متر در کنار روستای سینه (که امروزه به باشگاه افسران معروف است) ساخت و در بیرون و پیرامون دژ؛ خانه، گرمابه، بازار و مسجدی ساخت و رشته کاریزی نیز در دشت «سرنوی» پی نهاد و آب آن را به شهر و میان دژ آورد.

دژی را که «سلیمان‌خان» بنا نهاد «سنه‌دژ» نامیدند که بر اثر گذشت زمان و تلفظ‌های گوناگون به «سنه‌دج» و سپس «سنندج» دگرگون شد. سازهٔ اصلی آن از زمان خسروخان اول تا امان‌الله‌خان اول طول کشید. حسنعلی‌خان اردلان، والی سنندج در سال 1116 هجری قمری درمیان دژ حکومتی چند تالار و عمارت بنا می‌کند و سپس مسجد و مدرسه‌ای بزرگ در شهر سنندج بر پا می‌کند که دو منار بلند داشته است. این دو منار یکصدسال پابرجا بود تا اینکه «امان‌الله‌خان اردلان» والی کردستان که مردی سخت مذهبی و تندرو بود، آن را ویران کرده و به جایش مسجد و دو منار و باغی به نام فردوس ساخت.شهر سنندج مقر طوایفی از اردلان، جاف، مردوخی‌ها، صادق وزیری، ناهید، کامکارها، کمانگرها، نقشبندی، شیخ الاسلامی، اردلان، وزیری، وکیل، تیمون، هاشمی، لله خانی، قطبی، میربابان، بابان، سروش، گله داری (گله خانی) و طلائی بوده‌ است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقدیر بانوان از نیروی انتظامی کردستان در راستای اجرای طرح نور
  • گزارشی از نمایشگاه یک قرن اصالت و ماندگاری سنندج‌ + فیلم
  • تأمین زمین ۲۶هزارواحدی مسکن ملی در کردستان
  • تاکید ماموستا رستمی بر توجه به معیشت و زندگی کارگران
  • جهش تولید بیانگر ارتقای فرهنگ/لزوم توجه به امنیت معیشت مردم
  • ظهور تحول در دانشگاه های جهان را باید نتیجه خون‌های ریخته شده در غزه دانست
  • ماجرای جنجالی اهانت به امام خمینی (ره) در کتاب درسی هند؟
  • دیدار فرمانده سپاه با ائمە جمعه بوکان
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • عفاف و حجاب ریشه در فطرت زن دارد/ دلایل عقلی ضرورت حجاب را تائید می کند