Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@08:26:06 GMT

ماهان؛ پسر کو ندارد نشان از پدر

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۰۳۱۶۶

ماهان؛ پسر کو ندارد نشان از پدر

ماهان روایت زندگی جوانی به نام ماهان یک بازیگر تئاتر است که پس از مدت‌ها می‌ تواند نقش اصلی یک نمایش را روی صحنه ایفا کند، اما بیماری سرطان مسیر زندگی او را دستخوش تغییرات جدی قرار می دهد و در این مسیر همسرش آفرین و دوستش مانی نیز او را همراهی می کنند.

ماهان نخستین ساخته حمید شاه حاتمی فرزند علی شاه حاتمی، کارگردان سینمای ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگردانی که حداقل در عرصه سریال سازی با ساخت سریال خوش رکاب نشان داد که نبض تماشاگر را می شناسد و ساخت چند فیلم ارزشمند مثل تعقیب سایه ها و پرنده آهنین و چند فیلم دیگر هم در کارنامه اش به چشم می خورد.

اما گویا این تقدیر شوم سینمای ایران است که فرزندان کارگردانان نمی توانند پا در جای پای پدر بگذراند و همچو پدر راه های موفقیت را طی کنند. مثال بزنم؟ پولاد کیمیایی با معکوس، کاوه صباغ زاده با رمانتیسم، عماد و طوبی- میلاد صدر عاملی با سونامی و بسیاری دیگر از این دست که گویا درس ها را در محضر پدر به درستی فرا نگرفتند یا شاید پدر، فوت کوزه گری را به آنها نیاموخت که در سینمای ایران از هیچ پدر کارگردانی یک پسر کارگردان قابل دفاع بوجود نیامد.

ماهان بی تعارف فیلم بدی است و واقعاً هیچ جایی برای دفاع ندارد. نه بازی بازیگران که بسیار اگزجره و تصنعی است، نه فیلمبرداری که اتفاقاً از تعدد لوکیشن های خوب نیز بهره مند است، نه از قصه و نه از ساختار. متاسفانه هیچ بخشی و هیچ جایی از فیلم وجود ندارد که بتوانیم برای تسکین خودمان هم شده به آن بخش استناد کنیم و بگوییم اگر همه جایش بد بود این یک جا خوب بود.

چنین یک جایی در کل فیلم وجود ندارد. با تمام زحماتی که گروه برای کار کشیده اند باید به جرأت بگویم که متاسفانه فیلم مذکور در بهترین حالت، برای یک چرت زدن خوب در سینما مناسب است و این مسأله در حالی می تواند رخ دهد که ماهان بتواند وارد چرخه اکران شود.

به نظر می رسد حمید شاه حاتمی اگر می خواهد به فعالیت خود در سینمای ایران ادامه دهد، باید یک بازنگری جدی در جهان بینی اش نسبت به سینما انجام دهد چرا که ماهان به سان خشت اولی است که بسیار بد بنا نهاده شد و صلاح نیست که این مسیر با همین شکل ادامه پیدا کند.

برچسب‌ها سینمای ایران جشنواره فیلم فجر چهلمین جشنواره فیلم فجر پروندهٔ خبری چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سینمای ایران جشنواره فیلم فجر چهلمین جشنواره فیلم فجر سینمای ایران جشنواره فیلم فجر چهلمین جشنواره فیلم فجر سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۳۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب ۵ مدال نقره و برنز بوکسورهای کردستانی در رقابت‌های کشوری

به گزارش خبرگزاری مهر، مسابقات بوکس قهرمانی نوجوانان کشور (یادبود مرحوم محمدامین روستایی) با حضور ۲۰۸ بوکسور طی روزهای ششم تا دهم اردیبهشت ماه به میزبانی شهرستان ملایر در استان همدان برگزار شد.

استان کردستان با ۸ بوکسور در این دوره از مسابقات حضور پیدا کرد.

در پایان پنج روز تلاش نتایج زیر برای استان کردستان بدست آمد:

آژوان سالم در وزن ۵۷ کیلوگرم مدال نقره

کاوان مولودی در وزن ۵۰ کیلوگرم مدال نقره

ماهان مصطفایی در وزن ۴۶ کیلوگرم مدال نقره

آرسام خسروی در وزن ۵۴ کیلوگرم مدال برنز

ماهان امجدی در وزن ۷۰ کیلوگرم مدال برنز

گفتنی است؛ مهدی محمودیان به عنوان سرمربی و محمد میرکی در کسوت مربی هدایت بوکسورهای کردستانی را در این مسابقات برعهده داشتند.

کد خبر 6095516

دیگر خبرها

  • بازگشت پرواز تهران ـ خرم‌آباد ‌به مبدأ در پی شرایط بد جوی
  • کسب ۵ مدال نقره و برنز بوکسورهای کردستانی در رقابت‌های کشوری
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • «فسیل» در نمایش برخط هم رکورد زد
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • نگاهی به سینمای کارگری ایران به مناسبت روز کارگر
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • ۵ معلم از ۵ دهه؛ از پرویز فنی‌زاده تا رضا عطاران 
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد