Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان – بیماری‌های قلبی شامل طیف گسترده‌ای از مشکلات مانند بیماری عروق کرونری، تصلب شرایین، حمله قلبی و ... است که هر کدام نحوه درمان متفاوتی دارد، اما آیا ممکن است برای تمام مشکلات قلبی علامت مشترکی یافت؟

این موضوع از آن منظر حائز اهمیت است که افراد باید بتوانند با مشاهده علائم بیماری قلبی، سریعاً به پزشک مراجعه و روند درمان را آغاز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب به رایج‌ترین علائم بیماری‌های قلبی می‌پردازیم:

۱- بیماری رگ‌های کرونری قلب

رگ‌های کرونری وظیفه خونرسانی به بافت قلب را برعهده دارد و انسداد یا گرفتگی آن می‌تواند به طور جدی سلامت قلب را با مخاطره همراه کند. علائم ابتلا به بیماری رگ‌های کرونری شامل موارد ذیل می‌شود:
۱- آنژین صدری (درد قفسه سینه) ناشی از کاهش جریان خون به عضله قلب
۲- سنگینی، احساس ناراحتی، سوزش، فشار و یا درد در ناحیه قفسه سینه که می‌تواند با سوء هاضمه اشتباه گرفته شود.
۳- احساس درد در ناحیه شانه، بازو، گردن، گلو، فک و پشت
۴- تنگی نفس
۵- تپش قلب
۶- ضعف یا گیجی
۷- حالت تهوع
۸- تعریق

۲- حمله قلبی

از علائم حمله قلبی می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

۱- احساس ناخوشی، فشار، سنگینی، و درد در سینه، بازو‌ها و یا زیر جناغ
۲- گسترش درد و احساس ناخوشی به پشت، فک، گلو و بازو
۳- احساس سیری، سوء هاضمه و یا انسداد که همانند سوزش سر معده خود را نشان می‌دهد
۴- تعریق، حالت تهوع، استفراغ، و یا گیجی
۵- ضعف شدید، اضطراب، و تنگی نفس
۶- افزایش ضربان قلب و یا بی نظمی در تپش قلب

یکی از ویژگی‌های حمله قلبی که آن را از سایر بیماری‌های قلبی جدا می‌کند طولانی بودن علائم به بیش از ۳۰ دقیقه است که فرد حتی با استراحت و دارو‌های دهانی نیز شاهد از بین رفتن علائم نیست. در این موارد علائم در ابتدا ملایم است و به مرور بر شدت آنها افزوده می‌شود.

۳- آریتمی قلب

کژ آهنگی یا آریتمی به حالتی اطلاق می‌شود که ریتم ضربان قلب دچار مشکل می‌شود. این موضوع ممکن است در گره سینوسی یا گره دهلیزی – بطنی رخ دهد. رایج‌ترین علائم این بیماری شامل موارد ذیل می‌شود:

۱- تپش قلب به طوری که فرد این موضوع را به راحتی درک می‌کند.
۲- احساس کوبش در قفسه سینه
۳- گیجی یا احساس سبکی سر
۴- غش کردن
۵- تنگی نفس
۶- احساس ناراحتی در سینه
۷- ضعف یا خستگی شدید

همانطور که مشاهده شد برخی از علائم مانند درد در قفسه سینه، تنگی نفس و خستگی در بسیاری از بیماری‌های قلبی مشترک است. موارد ذکر شده تنها برای آن است که فرد پس از مشاهده آن‌ها به مشکلات خود پی ببرد و به پزشک مراجعه کند. در نهایت یک پزشک متخصص با کمک ابزار‌های سنجشی که در اختیار دارد می‌تواند نوع بیماری قلبی فرد را به طور قطعی تشخیص دهد.

منبع: وب ام دی

بیشتر بخوانید

نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

هورمون چاق‌کننده بدن را بشناسیم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری قلبی تصلب شرایین بیماری های قلبی حمله قلبی قفسه سینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۴۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست

تحقیقات جدیدی که از سوی مؤسسه ملی سلامت آمریکا انجام شده، نشان می‌دهد که کلسترول خوب ممکن است به اندازه کافی برای جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی در افراد مؤثر نباشد.

به گزارش فارس، دانشمندان تا مدت‌ها از سطح کلسترول خوب (HDL) به عنوان شاخصی برای پیش بینی احتمال ابتلای افراد به بیماری‌های قلبی و عروقی استفاده می‌کردند، اما یافته‌های اخیر بیانگر آن است که HDL نمی‌تواند به اندازه‌ای که محققان روی آن حساب باز کرده اند، برای همه گروه‌های جامعه مؤثر واقع شده و از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند.

 تحقیقات نشان می‌دهد: پایین بودن سطح HDL در سفیدپوستان با خطر بالای ابتلا به حملات قلبی مرتبط است، اما این امر در سیاه پوستان صدق نمی‌کند و سطح بالای این کلسترول نمی‌تواند برای این گروه از افراد نقش پیشگیرانه‌ای داشته باشد. در مقابل، بالا بودن سطح این نوع کلسترول در هیچ کدام از این دو گروه با خطر بیماری‌های قلبی ارتباطی ندارد.

به عبارتی، این مطالعات، مؤثر بودن HDL را برای همه گروه‌های جامعه زیر سؤال می‌برد و محققان این موضوع را پذیرفته اند که سطح پایین HDL، صرف نظر از نژاد می‌تواند مضر باشد و برای رسیدن به این نتیجه، آزمایش‌های گسترده‌ای را روی حدود ۲۴ هزار بزرگسال آمریکایی انجام دادند.

پژوهشگران در این یافته‌ها علاوه بر تأیید نقش LDL و تری گلیسیرید در افزایش نسبی خطر بیماری‌های قلبی و عروقی، دریافتند که میزان پایین کلسترول HDL تنها می‌تواند شاخصی برای بروز احتمالی بیماری قلبی و عروقی در سفیدپوستان باشد. محققان به دنبال راهکارهای متفاوتی هستند که در آینده شاخص‌هایی فراتر از میزان کلسترول HDL بتواند به پیش بینی وقوع حملات و بیماری‌های قلبی در بیماران کمک کند.

آن‌ها در این راه از تئوری‌های مختلفی، چون HDL بالاتر و کیفیت عملکرد HDL استفاده می‌کنند که نقش مهمی در سلامت قلب و عروق دارد. محققان ویژگی‌های کلسترول HDL را به روش‌های میکروسکوپی بررسی کرده اند که از آن جمله می‌توان به تجزیه و تحلیل صدها پروتئین مرتبط با انتقال کلسترول و چگونگی تغییر این ارتباطات بر پایه یک یا گروهی از پروتئین‌ها اشاره کرد که ممکن است به بهبود پیش بینی‌ها از بروز مشکلات قلبی و عروقی کمک می‌کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • پیش بینی آریتمی قلبی با هوش مصنوعی
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • مو، روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • آموزش آشپزی / روشی خاص برای تهیه و طبخ ماهی کبابی
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟