Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی زمین‌پرداز با اشاره به اینکه نقشش در «علف‌زار» متفاوت بوده تأکید کرد برای شناخت یک کاراکتر معتاد به کمپ‌های ترک اعتیاد رفته است.

مهدی زمین‌پرداز، بازیگر سینما که با سه فیلم «بیرو»، «مرد بازنده» و «علف‌زار» در چهلمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، درباره نقشی که در فیلم «علف‌زار» ایفا کرده، اظهار داشت: متأسفانه غیر قابل انکار است که در جامعه افراد درگیر اعتیاد بسیار به چشم می‌خورند و این وضعیت شاید در اقشار ضعیف جامعه بیشتر هم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شخصیتی‌ که در «علف‌زار» بازی کردم برای من، که هنوز در یکی از محله‌های جنوب شهر زندگی می‌کنم، ما به ازای بیرونی داشت.

زمین‌پرداز تصریح کرد: همچنان افرادی شبیه به کاراکترم در «علف‌زار» را متأسفانه در اطرافم بسیار می‌بینم و امیدوارم هرچه زودتر شاهد کمتر شدن و یا حتی ریشه‌کن شدن این معضل از جامعه‌مان باشیم. به عنوان بازیگر برای ایفای نقشم المان‌هایی داشتم و تحقیقاتی کردم اما برای نزدیک شدن به کاراکتر همراه با کاظم دانشی و صدف اسپهبدی به مراکز ترک اعتیاد رجوع کردیم و در مکان‌هایی که ممکن بود چنین افرادی را ببینیم حاضر شدیم و از اکت‌ها، صحبت‌ها و رفتارهای افراد درگیر اعتیاد به نوعی الگو گرفتیم. در همین راستا جلسات بسیاری هم داشتیم که به ما برای نزدیک‌تر شدن به کاراکتر کمک کرد.

وی افزود: تلاش ما بر این بود برای ایفای نقش‌هایمان در «علف‌زار» دچار کلیشه نشویم و با وجود اینکه شخصیت‌های آشنایی را بازی کردیم سعی داشتیم کاراکترهای متفاوتی در مقابل دوربین باشند. قطعاً ساخت فیلم‌هایی چون «علف‌زار» اتفاق مفیدی است که می‌تواند به جامعه آگاهی دهد که در برابر اتفاقی چون تجاوز مردم نترسند. متأسفانه وقتی بحث تجاوز مطرح می‌شود آبرو به میان می‌آید و ملاحظاتی در پی دارد که باعث می‌شود شکایتی صورت نگیرد و این جنایت به صورت پنهان ادامه‌دار باشد، فیلمی چون «علف‌زار» جامعه را به داشتن این جرأت و جسارت دعوت می‌کند که سکوت نکنند.

این بازیگر در پایان درباره بازی در فیلم «بیرو» گفت: همیشه فوتبال برایم ورزش جذابی بوده، مسابقات را دنبال کردم و حتی فوتبال هم بازی می‌کنم اما هیچ‌گاه به حواشی و مسائل اطراف آن توجهی نداشتم و برایم جالب بود که نقش یک مربی را بازی کنم. برای شناخت این حواشی تحقیقات اندکی داشتم و امیدوارم مخاطبان نیز بازی من در این فیلم را بپسندند.

انتهای پیام //

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر فرهنگ و هنر جامعه اعتیاد بازی ترک اعتیاد دوربین تجاوز فوتبال تجاوز ترک اعتیاد زمین معتاد برنا مهدی زمین پرداز علفزار علف زار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۴۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد گفت: براساس آمارهای سال گذشته، تست اعتیاد بیش از ۴۰ درصد متکدیان جمع‌آوری شده، مثبت بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی و به نقل از روابط عمومی شهرداری مشهد، مهدی ابراهیمی با بیان اینکه تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود، اظهار کرد: برهمین اساس، طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی را در دستورکار خود داریم.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۴۷۰۰ نفر متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شده‌اند، گفت: ۷۵ درصد این افراد «آقا»، ۱۹ درصد «بانوان» و شش درصد هم کودکان زیر ۱۸ سال هستند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد افزود: متاسفانه تست اعتیاد بیش از ۱۸۹۰ نفر از متکدیان، مثبت بوده است که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

ابراهیمی تصریح کرد: علاوه بر این، ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسئولین مربوطه صورت گرفته است و در همین قالب، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

ابراهیمی اظهارکرد: متاسفانه شایع‌ترین موضوع در پدیده تکدی‌گری، سوءاستفاده از احساسات زائرین و مجاوران است که متکدیان حرفه‌ای با شیوه‌های متنوع و مختلفی همچون استفاده از عروسک به‌جای نوزاد و تغییر ظاهر از مرد به زن، به تکدی‌گری می‌پردازند.

وی گفت: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است.

کد خبر 749308

دیگر خبرها

  • ربیعی: مقصر شکست من هستم ولی توقع بیشتری داشتم
  • مورایس: خوشحال می شوم بگویند برو/ از تساوی ما استقلال سود برد
  • حالمان گرفته شد چون باید رئال را می‌بردیم
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • اتفاقی که «تانیا» از پشت صحنه «نون خ» فاش کرد
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • پیام ترسناک هالند: آماده حمله هستم!
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند