Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@14:27:10 GMT

علائم «هرپس» در مردان

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۰۵۱۸۵

علائم «هرپس» در مردان

هرپس تناسلی یا تبخال تناسلی از بیماری‌های مقاربتی است و معمولاً به واسطه رابطه جنسی بین افراد انتقال می‌یابد. علائم تبخال تناسلی شامل وزیکول، ضایعات، تاول، زخم دردناک، خارش و یا سوزش در ناحیه تناسلی، مقعد یا بالای ران است. ناطقان:  تقریباً دو سوم افراد مبتلا به تبخال تناسلی علائمی را تجربه نمی‌کنند یا علائمشان به قدری خفیف است که با سایر بیماری‌های پوستی اشتباه گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مواردی بدون علائم هم، تبخال تناسلی همچنان قابل انتقال است.



تبخال تناسلی در مردان چه علائمی دارد؟

شایع ترین علائم

خاموش یا بدون علائم (دو سوم موارد)

علائم کمتر شایع

زخم یا تاول روی آلت تناسلی، تب، سردرد، خستگی، بدن درد، تورم غدد لنفاوی

کمترین علائم شایع

سوری، تاول یا زخم، داخل یا اطراف باسن و ران، مننژیت، آنسفالیت، عفونت چشم، اگزما هرپتی فرم

راه تشخیص تبخال تناسلی چیست؟

تبخال تناسلی معمولاً با علائم همراه نیست و دو سوم موارد تبخال تناسلی بدون علامت هستند. انجام آزمایش HSV-1 و HSV-2 تنها راه مطمئن برای تشخیص تبخال تناسلی است. تاول یا زخم در ناحیه تناسلی، تب، بدن درد، تورم غدد لنفاوی، سردرد، خستگی و ادرار دردناک همه از علائم تبخال تناسلی هستند.

چه عواملی باعث بروز تبخال تناسلی می‌شود؟

اگرچه علت پدیدآمدن تبخال ناشناخته است، اما شیوع این بیماری اغلب با دوره‌هایی از ضعف سیستم ایمنی، زخم‌های پوستی، تب، آسیب عصبی، آسیب بافتی ناشی از جراحی یا قرار گرفتن در شرایط آب و هوایی نامساعد همراه است.

تبخال تناسلی زمانی رخ می‌دهد که ویروس HSV-1 یا HSV-2 از مرحله خفته خود دوباره فعال شود. تبخال تناسلی یک بیماری لاعلاج است و پس از ابتلا به آن، ممکن است در طول زندگی خود با شیوع آن مواجه شوید. کسانی که اولین دوره تبخال تناسلی خود را تجربه می‌کنند، باید بدانند که طی یک سال چندین حمله از این ویروس را تجربه خواهند کرد. با گذشت زمان، این عودها از نظر فراوانی و شدت کاهش می‌یابند. اولین شیوع تبخال اغلب طولانی‌ترین تجربه آن است. دوره‌های کوتاه بعدی را می‌توان با داروهای ضد ویروسی، کنترل و درمان کرد.
منبع: خبر انلاین

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تبخال تناسلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۵۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر

به گزارش خبرگزاری مهر، «طراحی و ساخت زیست حسگر الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک» عنوان رساله دکتری جلیل پرچکانی چوزکی است که با راهنمایی حسین نادری‌منش به انجام رسانده است.

پرچکانی چوزکی با مدرک دکتری بیوفیزیک از دانشگاه تربیت مدرس درباره این طرح توضیح داد: سرطان یکی از موضوعات حساس و مورد توجه است که یافتن راهی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام آن، همیشه از اهمیت بالایی برخوردار است. تشخیص دیرهنگام این بیماری، می‌تواند باعث گسترده شدن آن و آلوده کردن بافت‌های دیگر از طریق پدیده متاستاز شود که این موضوع از طریق خون یا لنف صورت می‌گیرد. متأسفانه هنگامی که متاستاز رخ دهد، درمان بسیار مشکل شده و در اصطلاح به آن سرطان بدخیم گفته می‌شود.

وی افزود: طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت سرطان سینه به همراه سرطان ریه شایع‌ترین سرطان‌ها بین افراد هستند و سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در زنان ایرانی نیز محسوب می‌شود.

این محقق و پژوهشگر در ادامه بیان کرد: نکته مهم این است که سرطان سینه هم در زنان و هم در مردان دیده می‌شود، اما شیوع آن در زنان بسیار بیشتر از مردان است. به طوری که از هر ۸ زن ۱ نفر در طول عمرش به سرطان سینه مبتلا می‌شود اما مردان تنها ۱ درصد کل موارد سرطان سینه را تشکیل می‌دهد.

وی تأکید کرد: متأسفانه هیچ نشانگر سرمی معتبر برای پیش‌آگاهی اولیه وجود ندارد که حساس و به‌اندازۀ کافی خاص باشد تا به‌طور معمول مورد استفاده قرار گیرد اما در این زمینه، میکروRNA به‌عنوان نشانگر پیش‌آگاهی اولیه در بیماری سرطان در جامعه علمی، مورد توجه قرار گرفته است.

پرچکانی چوزکی خاطرنشان کرد: در این تحقیق به دنبال طراحی و ساخت بیوسنسور الکتروشیمیایی جهت تشخیص زودهنگام میکروRNAهای دخیل در سرطان سینه در بستر میکروفلوئیدیک بودیم چرا که به کمک این سنسور می‌توان سرطان سینه را در مراحل ابتدایی و با سرعت بالا تشخیص داد.

کد خبر 6089491 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند