Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، زهرا قربانی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان آریاسرو سپهر الوند با بیان اینکه کشاورز توان خرید تجهیزات خارجی را ندارد، گفت: برداشت یونجه در سه مرحله انجام می‌شود که هر مرحله نیاز به یک دستگاه دارد، این شرکت توانسته با تولید تجهیزات به‌صرفه و باکیفیت کشاورزی، نیاز این حوزه را تأمین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درو یونجه با استفاده از فنرهای باکیفیت و مستحکم

مرحله اول درو یونجه توسط دستگاه یونجه چین پشت تراکتور صورت می‌گیرد. محصول ریک یونجه خورشیدی ساخت داخل دارای شاخک‌های بلند، قابل‌انعطاف و زاویه‌دار است که یونجه را به‌طور کامل از سطح زمین در یک نوار جمع‌آوری می‌کند.

 استفاده از فنرهای باکیفیت و مستحکم امکان استفاده از دستگاه را در زمین‌های ناهموار و سنگلاخی ایجاد می‌کند. استهلاک این دستگاه بسیار کم بوده و می‌توان بدون مشکل برای مدت طولانی از آن استفاده کرد. کمترین میزان توان تراکتور برای کار کردن با این دستگاه کافی است.

ردیف کردن یونجه درو شده بلافاصله پس از برداشت

مرحله دوم توسط دستگاه دیگری به نام ریک دوار انجام می‌شود. این دستگاه برای ردیف کردن یونجه درو شده بلافاصله پس از برداشت مورد استفاده قرار می‌گیرد و کمک می‌کند که مسافت کمتری را داخل زمین با دستگاه مینی بیلر حرکت کرده و زودتر بتوانیم یونجه را از داخل زمین جمع‌آوری کنیم.

ریک دوار ساخت داخل نیز دارای شاخک‌های بلند، قابل‌انعطاف و زاویه‌دار است که یونجه را به‌طور کامل از سطح زمین و بدون مخلوط شدن با سنگ و خاک در یک نوار جمع‌آوری می‌کند. ردیف‌های بزرگ علوفه تشکیل شده با این دستگاه با داشتن پف زیاد، گردش بهتر هوا در نوار علوفه و خشک شدن هم‌زمان برگ و ساقه را به همراه دارد.

مرحله آخر برداشت یونجه و بسته‌بندی

مرحله آخر توسط دستگاه مینی بیلر انجام می‌شود؛ یکی از کاربردهای این دستگاه جمع‌آوری کاه و کلش گندم، جو و برنج در مزارع استان‌های شمالی کشور است که با توجه به کوچک بودن زمین‌ها، باریک بودن راه‌های بین زمینی و وجود تراکتورهای کوچک امکان استفاده از بسته‌بندی معمولی وجود ندارد.

همچنین با استفاده از این مینی بیلر امکان جمع‌آوری علوفه کاشته شده در باغات و فواصل بین درخت‌ها فراهم می‌شود که به دلیل محدودیت فاصله، نمی‌توان از بسته‌بندی معمولی استفاده کرد. پس از هرس کردن باغات می‌توان از این دستگاه برای جمع‌آوری سرشاخه‌های قطع شده درختان نیز استفاده کرد.

در این مدل، انتقال توان به اجزای متحرک دستگاه از طریق زنجیر و دنده زنجیر انجام می‌شود. همچنین برای انتقال توان در بخش‌هایی از دستگاه که فشار کاری روی آن‌ها زیاد است، به‌جای زنجیر و دنده زنجیر از جعبه‌دنده استفاده شده است.

کاهش تلفات و کمک به اقتصاد کشور

معمولا کشاورزان توان خرید نمونه خارجی این محصولات را ندارند، محصول داخلی با استفاده از فناوری مهندسی معکوس، قیمت پایین و کیفیت بسیار بالا نیاز این حوزه را تأمین کرده است. تمامی اجزای دستگاه مینی بیلر بومی‌سازی شده است و توانسته صرفه‌جویی ارزی بالایی به همراه داشته باشد.

این محصول تلفات درو و برداشت را به حداقل می‌رساند و به اقتصاد کشور به‌خصوص تولید خوراک دام کمک شایانی کرده است. این دستگاه قطعات زیادی دارد و اگر در نمونه خارجی آسیب‌دیدگی یا شکستن برای قطعات صورت بگیرد، کشاورز مجبور است به علت کمبود قطعات یدکی کل دستگاه را بفروشد یا آن را کنار بگذارد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان آریاسرو سپهر الوند با اشاره به اینکه حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار قابل‌تقدیر است، افزود: حمایت‌های این مجموعه باعث رشد و توسعه بسیاری از شرکت‌ها شده است و اگر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر هم ورود کند، شرایط برای شرکت‌های دانش‌بنیان بهتر نیز خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش بنیان کشاورزی علوفه تجهیزات کشاورزی انجام می شود دانش بنیان بسته بندی جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۶۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش در جلسه هیئت مدیره شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) اظهار داشت: توسعه ناوگان هوایی با هدف ارائه مطلوب به مردم ایران در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.

وی افزود: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به عنوان حامل پرچم کشورمان و با در اختیار داشتن تجربه بسیار گرانقدر و ارزشمند در خدمتگزاری به مردم در صنعت هوانوردی، یک افتخار ملی است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه این نشست با تاکید بر قرار گرفتن برنامه اصلاح و ارتقای سطح خدمات به مسافران در صدر اولویت‌های هما بیان‌داشت: مردم باید از هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران همواره خاطره خوش در ذهن داشته باشند.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه توسعه ناوگان هوایی باید در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) باشد،‌ گفت: هما با برخورداری از ظرفیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در بخش فنی و پشتیبانی می‌تواند میزبان تعداد کثیری از هواپیماها برای ارائه خدمات به مردم باشد.

وی با تاکید بر اینکه بخش‌های تهیه بلیت، خدمات پذیرایی، کاهش تاخیر پرواز‌ها و خدمات فرودگاهی بر میزان رضایتمندی مسافران بسیار تاثیرگذار است، گفت: ایمنی اصلی‌ترین اولویت ما در صنعت هوانوردی است و ذره‌ای قصور در این زمینه پذیرفته نیست.

بذرپاش یادآور شد: رسیدگی به معیشت کارکنان خدوم و شریف هما شامل خلبانان، نیروی فنی و پشتیبانی در صف و ستاد با نگاه متفاوت دنبال شود و از هیچ اقدامی کوتاهی نشود.

وی افزود: مولدسازی دارایی‌ها و بهینه کردن منابع جزو لاینفک اقدامات هما است و ارتقای خدمات از مسیر بهره‌ور شدن منابع اتفاق می‌افتد. همچنین از روش‌های مدیریت مشارکتی و استفاده از همه ظرفیت‌های هما برای اداره هرچه بهتر هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شود.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: با توجه به حضور نیرو‌های متخصص و متعهد باید سیستمی به‌منظور به‌کارگیری توانایی و مشارکت آنها در مدیریت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران طراحی شود.

وی بر استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: با کمک این شرکت‌ها می‌توان راهکار‌های سریع و کاربردی برای برطرف کردن مشکلات  موجود در صنعت حمل و نقل هوایی پیدا کرد.

وی با اشاره به ایجاد ۲ واحد نیروگاهی در سمنان، خاطرنشان کرد: در همین راستا ۲ اقدام صرفه جویانه حداکثری بهره وری و احداث نیروگاه‌های خودتامین در بخش خصوص را دنبال می‌کنیم تا ظرفیت بیشتری ایجاد شود، ضمن اینکه دولت نیز در حوزه تامین انرژی اقداماتی انجام می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم