Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار هرمزگان گفت: در مسئله برنامه معنوی اعتکاف اصل ما بر برگزاری مراسم است اما شیوه برگزاری آن باید کاملا مطابق با پروتکل‌های ابلاغی دانشگاه علوم پزشکی استان باشد، برگزاری با تعداد محدود بوده و استفاده از ماسک الزامی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی دوستی در جلسه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در هرمزگان اظهار داشت: یکی از اصول اساسی که باید مورد توجه قرار گیرد جلوگیری از تعطیلی مدارس است و نباید موجب شویم نسلی که آموزش درستی ندیده‌اند پرورش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: به هیچ وجه تعطیلی دو هفته‌ای مدارس قابل قبول و قابل درک نیست و نباید به بهانه شیوع کرونا در یک مدرسه، تمام مدارس یک شهرستان به مدت چندین روز تعطیل شود در این زمینه باید مدرسه به مدرسه مورد بررسی قرار گرفته و سپس آموزش همان مدرسه از شیوه حضوری به شیوه آنلاین تغییر کند. 

استاندار هرمزگان گفت: ما مخالف تعطیلی یکپارچه هستیم و بر این اعتقادیم در زمینه اعمال تعطیلی باید هوشمند عمل شود تا از عقب ماندگی تحصیلی دانش آموزان جلوگیری شود. 

وی تصریح کرد: اینکه چه مدرسه‌ای بر چه اساس و در چه شرایطی تعطیل شود باید پروتکل‌های بهداشتی تدوین و قوانینی هم نوشته شود سپس در صورت احراز این شرایط و قوانین، آموزش از حضوری به مجازی آن هم تنها به میزان 5 روز اعمال و پس از آن مجددا بررسی و اعلام نظر صورت گیرد.

وی گفت: در حال حاضر اختیارات تعطیلی صنف، بخش، روستا و مدارس از شهرستان‌ها گرفته می‌شود و این فرمانداران در خصوص موارد مورد نظر، درخواست خود را به استان ارائه دهند چرا که معتقدیم کشور باید به روال عادی برگردد. 

مهدی دوستی گفت: در استان برخی امور غیرضروری که هیچ منفعتی برای مردم، اقتصاد و صنعت ندارد از جمله برگزاری نمایشگاه گل و گیاه نباید برگزار و انجام شود اما با توجه به اینکه گردشگری استان یک ضرورت است و خط قرمز ما محسوب می‌شود اصرار داریم این امر با بهترین عملکرد انجام شود و قابل تعطیل شدن نیست. 

وی افزود: بخش گردشگری اگر تعطیل شود اقتصاد استان آسیب جدی خواهد دید به همین دلیل باید راهکارهای آن دیده شود و مانع از این امر ‌شویم. 

استاندار هرمزگان اظهار کرد: در مسئله برنامه معنوی اعتکاف اصل ما بر برگزاری مراسم است اما شیوه برگزاری آن باید کاملا مطابق با پروتکل‌های ابلاغی دانشگاه علوم پزشکی استان باشد، برگزاری با تعداد محدود، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک الزامی است و همچنین سرو غذا باید در یک محیط باز همچون حیاط مساجد باشد، در این زمینه باید کارگروهی تشکیل شود و مساجدی که درخواست برگزاری مراسم اعتکاف دارند مورد بررسی قرار گیرند و اگر مسجدی شرایط لازم را نداشت نباید اجازه داده شود در آنجا مراسم برگزار شود. 

وی ادامه داد: آنچه مورد تاکید است با توجه به اینکه جمعیت قابل توجهی در استان واکسن دز اول و دوم را تزریق کرده‌اند اقناع سازی مردم به تزریق دز سوم به خصوص در شهرستان‌های با مشارکت پایین است تا بتوانیم در موج فعلی ایمنی مردم را افزایش دهیم. 

مراسم معنوی اعتکاف در 16 نقطه نطنز برگزار می‌شود 30 مسجد اردبیل آماده برگزاری مراسم اعتکاف هستند مراسم اعتکاف با رعایت پروتکل‌ها در استان خراسان جنوبی برگزار می‌شود

دوستی بیان کرد: از دانشگاه علوم پزشکی می‌خواهیم دستگاه‌هایی که میزان رعایت پروتکل‌های آنها پایین است به آنها اخطار داده می‌شود تا میزان رعایت پروتکل‌ها در محیط اداری نیز افزایش یابد. 

وی تصریح کرد: در مورد فعالیت شناورهای مسافربری نیز مسئولان بهداشتی توجه داشته باشند اگر شناوری دارای تهویه مناسب و مطبوع است به آنها اجازه استفاده از ظرفیت 100 درصدی داده شود اما اگر تهویه شناور مناسب نباشد این شناورها مجاز هستند تا حداکثر 70 درصد ظرفیت اقدام به جابه‌جایی مسافر کنند. 

استاندار هرمزگان ادامه داد: در رویکرد کلی ما 2 خط قرمز وجود دارد یکی از این خطوط قرمز تعطیلی هجومی و خط قرمز بعدی تعطیلی بخش‌های اقتصادی است بر همین مبنا رعایت استفاده از ماسک و پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی الزامی بوده و با صنوفی که این موارد را رعایت نمی‌کنند برخورد خواهد شد. 

دوستی گفت: آنچه مهم است حفظ وضعیت اقتصادی مردم و سلامت عمومی است به همین جهت نیاز داریم نظارت خوبی بر بخش‌های مختلف داشته باشیم و برای تحقق این نظارت نیاز است همه دستگاه‌ها و صنوف در کنار دانشگاه علوم پزشکی باشند.

انتهای پیام/864/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی استاندار هرمزگان برگزاری مراسم مراسم اعتکاف پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۷۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام اشتری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران، افزود: اینکه از مجموع ۷۰ شهر آذربایجان شرقی تعداد ۱۲ شهر دارای طرح جامع مدیریت پسماند باشند، جای تأمل و البته نگرانی دارد، چون در صورت بی توجهی به این موضوع مهم زیست محیطی آینده بهداشت محیط و فضای عمومی شهرها با مخاطرات بسیار عدیده ای مواجه خواهد شد.

وی هر گونه توسعه پایدار بدون توجه به موازین و ضوابط زیست محیطی را بی نتیجه و منجر به بروز انواع مشکلات اجتماعی، بهداشتی و اقتصادی دانست و یادآور شد: هر گونه توسعه باید با مد نظر قرار دادن مسائل زیست محیطی به ویژه در حوزه مدیریت پسماندها به انجام برسد.

اشتری از شهرداری و شوراهای اسلامی شهرهای آذربایجان شرقی خواست تا با نگرشی خاص به مساله حیاتی مدیریت پسماندها توجه و با اقدام به موقع و فوری خود زمینه‌های لازم و کافی برای تصویب این طرح‌ها را در ۵۸ را ایجاد کنند.

وی دفع پسماندهای غیر بهداشتی در کلانشهر تبریز در ۲ سال اخیر را مناسب توصیف و اظهار کرد: در این دوره زمانی شهرداری بالغ بر یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای دفع بهداشتی پسماندهای شهری هزینه کرده است که این امر نشان دهنده توجه و اهتمام خاص این مجموعه به مسائل زیست محیطی است، اما انتظار داریم این اقدامات متوقف نشده و با قدرت و حدت بیشتری ادامه یافته و تقویت شود.

اشتری یکی از چالش‌های بسیار مهم و محوری در مدیریت پسماندها در آذربایجان شرقی به خصوص تبریز را عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبدا اعلام کرد و یادآور شد: این طرح باید در دهه ۱۳۹۰ اجرایی می‌شد که بنا دلایلی هنوز شاهد اجرای آن در این کلانشهر ۲ میلیون نفری نیستیم.

وی موضوع دفع و جمع آوری بهداشتی زباله‌ها را مهم‌ترین چالش کنونی زمین و محیط زیست عنوان و اضافه کرد: مدیریت نادرست پسماندها امروز یکی از مهمترین معضلات محیط زیستی در جهان است که خسارت ناشی از آن ارقام بسیار بالا و هنگفتی را در بر می‌گیرد و باید توجه داشت که تفکیک زباله از مبدا به احترام زمین پاک می‌تواند ثمربخش باشد.

کد خبر 6090987

دیگر خبرها

  • پانی پوری ؛ غذای سنتی خیابانی در هند با رعایت کامل بهداشت! (فیلم)
  • برگزاری کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در خوی
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • فعالیت ۱۸ هزار نفر در برگزاری مرحله دوم انتخابات کرج
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • برگزاری مراسم پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی خوزستان
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود