Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها – مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه گفت: ۹ دفتر تسهیل‌گری در مناطق و محلات آسیب‌پذیر استان فعال هستند که تعداد آن‌ها در سال آینده افزایش می‌یابد. - اخبار استانها -

فرزاد پرگر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه ، با اشاره به اینکه کرمانشاه یکی از سریعترین رشدهای شهری را طی دهه‌های گذشته تجربه کرده است اظهار داشت: شهر کرمانشاه به عنوان بزرگترین شهر غرب کشور طی سه دهه گذشته گسترش فیزیکی وسیعی داشته و رشد نابه‌سامان جمعیتی این شهر سبب تشدید و تسریع روند شکل‌گیری بافت‌های حاشیه‌ای شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شهر کرمانشاه یک هسته مرکزی دارد و اطراف آن را حاشیه احاطه کرده است عنوان کرد: جمعیت محلات حاشیه حدود 30 درصد جمعیت شهر کرمانشاه را تشکیل می‌دهند و یکی از اقداماتی که در این زمینه انجام شده ایجاد دفاتر تسهیل‌گری است.

پرگر با اشاره به اینکه دفاتر تسهیل‌گری پل بین دولت و محلات هستند و به عنوان میانجی عمل می‌کنند گفت: بعد از ورود مقام معظم رهبری به موضوع کنترل آسیب‌های اجتماعی این دفاتر تسهیل شدند و در استان کرمانشاه از اواخر سال 96 تشکیل شد.

وی با بیان اینکه دفاتر تسهیل‌گری به معنای ایجاد یک نهاد در کنار سایر نهادها نیست افزود: هدف این دفاتر اجتماعی کردن پاسخگویی به نیازها و مطالبات در محلات آسیب‌پذیر است و تسهیل‌گران با ارتباط با دستگاه‌های خدمات‌رسان و مردم و معتمدان محلات نسبت به ارتقای سطح مشارکت اجتماعی مردم و پاسخگویی دستگاه‌ها اقدام می‌کنند.

پرگر با اشاره به اینکه دفاتر تسهیل‌گری ظرفیت‌های مناسب هر محله را شناسایی و بین مردم و مسئولان همبستگی ایجاد می‌کنند بیان کرد: برگزاری کارگاه‌ها آموزشی‌ با هدف توانمندسازی مردم محله از دیگر اقدامات این دفاتر است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه گفت: اکنون 9 دفتر تسهیل‌گری در استان وجود دارد که 6 دفتر در 13 محله شهر کرمانشاه فعال هستند و مابقی نیز در اسلام‌آباد غرب و هرسین وجود دارند.

وی با اشاره به اینکه در سال 1400 حدود 53 میلیارد ریال اعتبار به این دفاتر اختصاص پیدا کرد عنوان کرد: براساس گزارشات دفاتر تسهیل‌گری اعتبارات به سمت این محلات هدایت شده و تاکنون از محل این اعتبارات برخی مدارس تجهیز شدند و کانون‌های پرورش فکری و کتابخانه‌ها و سالن‌های ورزشی احداث شد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان:‌ شرایط نا به‌سامان اقتصادی به توسعه حاشیه‌نشینی دامن می‌زند وقتی زخم‌کاری آسیب های اجتماعی بر پیکر مناطق حاشیه‌نشین استان مرکزی می‌نشیند استاندار خراسان رضوی: شهر امام رضا(ع) نباید حاشیه‌نشین داشته باشد/ تسهیل زیارت آغاز شد

پرگر با بیان اینکه تفاهم‌نامه‌های بسیاری با دستگاه‌های مختلف منعقد شده است که یک طرف آن دفاتر تسهیل‌گری قرار دارد گفت: به طور قطع تعداد دفاتر تسهیل‌گری کم است اما برنامه توسعه دفاتر در سطح ملی مطرح است و محلات جدید اعلام شده و به محض تأمین اعتبار دفاتر جدید شکل خواهد گرفت.

انتهای پیام/832/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی آسیب های اجتماعی دفاتر تسهیل گری شهر کرمانشاه تسهیل گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۷۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوب برای زنان شاغل | فعال شدن ایستگاه ورزشی رایگان عصرگاهی و ۵ مجموعه ورزشی جدید در تهران

همشهری آنلاین - مهدی اسماعیل پور: علاوه بر سوله‌های ورزشی الزهرا، شهرداری تهران به دنبال توسعه و گسترش مجموعه‌های ورزشی ویژه زنان است و در گام نخست ۵ مجموعه جدید ورزشی ویژه زنان به زودی در شهر تهران به بهره‌برداری خواهد رسید.

افزایش مجموعه های ورزشی بانوان به ۱۶ مجموعه

در همین رابطه نجم الدین عبادتی، معاون اماکن و فضاهای ورزشی سازمان ورزش شهرداری تهران از بازسازی و تجهیز ۵ مجموعه ورزشی جدید ویژه زنان خبر داد و گفت: « این ۵ مجموعه تا پایان اردیبهشت ماه در شهر تهران افتتاح می‌شود.»

عبادتی با بیان اینکه درحال حاضر ۱۱ مجموعه ورزشی ویژه زنان(غیر از سوله های ورزشی الزهرا) در شهر تهران فعال است، گفت: «۵ مجموعه ورزشی شهر تهران که پیش از این در اختیار پیمانکار بود، باز پس گیری شده و درحال بازسازی و تجهیز شدن است تا پس از تکمیل و بهره برداری به ورزش زنان تهرانی اختصاص داده شود. طبق برنامه ریزی صورت گرفته این مجموعه‌ها تا پایان اردیبهشت ماه به بهره برداری خواهید رسید.»

افزایش مجموعه های ورزشی بانوان به ۲۰ مجموعه

عبادتی در ادامه از اضافه شدن چند مجموعه ورزشی دیگر به ورزش زنان در آینده خبر داد و افزود: «برنامه ریزی و هدف گذاری اصلی این است که تعداد مجموعه‌های ورزشی اختصاصی به ۲۰ مجموعه افزایش پیدا کند. همان طور که اشاره شد درحال حاضر ۱۱ مجموعه ورزشی ویژه زنان در شهر تهران فعال است که با اضافه شدن ۵ مجموعه جدید تعداد آنها به ۱۶ مجموعه افزایش پیدا خواهد کرد. در همین رابطه چند مجموعه ورزشی دیگر شناسایی شده و درحال پیگیری کارهای مربوط به بازپس گیری آنها از پیمانکاران هستیم که پس از نهایی و قطعی شدن کار، آنها نیز در زمان خودش اطلاع رسانی خواهد شد.»

توسعه ورزش زنان در سال ۱۴۰۳

مرجان میرزایی قاضی، معاون ورزش زنان سازمان ورزش شهرداری تهران نیز در خصوص افزایش مجموعه های ورزشی ویژه زنان، با استقبال از این موضوع گفت: «با افزایش این مجموعه‌های ورزشی قطعا شاهد افزایش تعداد زنان ورزشکار در شهر تهران خواهیم بود. از طرف دیگر وجود مادر و زن ورزشکار در یک خانواده باعث می شود تا تمام اعضای خانواده تشویق و ترغیب به ورزش و فعالیت های ورزشی شوند. در رویدادهای ورزشی هم رشته‌های ورزشی به شکل انتخاب و طراحی شده اند که تمام زنان از نو نهال تا سالمند بتوانند در آن مشارکت کنند.»

میرزایی در ادامه افزود: «یکی دیگر از برنامه‌های ما در سال ۱۴۰۳ برای توسعه ورزش زنان افزایش ایستگاه‌های ورزش مخصوص آنها و توسعه ایستگاه‌های ورزشی عصرگاهی است تا با توجه به رایگان بودن این موضوع، زنان شاغل هم بتوانند از این فرصت استفاده کنند. درحال حاضر تعداد ایستگاه های ورزشی زنان شهر تهران ۵۷۰ ایستگاه است که امسال به ۶۳۰ ایستگاه افزایش پیدا می کند. ایستگاه های عصرگاهی ۶۵ تا ۶ عصر، یا ۶ تا ۷ عصر است.»

کد خبر 846782 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شهرداری شهردارى تهران ورزش زنان تهران ورزش پایتخت ورزش همگانی زنان

دیگر خبرها

  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • افزایش ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان زنجانی 
  • سه اداره‌کل سمنان در پذیرش درخواست‌های مردمی سفر رییس‌جمهور رکورد زدند
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد
  • ۳۱ خرداد؛ آخرین فرصت ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشجویان
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • نشست هم‌اندیشی تربیت تسهیل‌گر جوانی جمعیت
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • خبر خوب برای زنان شاغل | فعال شدن ایستگاه ورزشی رایگان عصرگاهی و ۵ مجموعه ورزشی جدید در تهران
  • فعالیت ۷۵ دفتر خدمات الکترونیک قضائی در مازندران