Web Analytics Made Easy - Statcounter

تجملیان گفت: لازم است مرکزی برای ارزیابی و پایش وعده های تحقق یافته مدیران در حوزه های مختلف شهرداری ایجاد شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید تجملیان عضو شورای اسلامی شهر یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا با بیان اینکه که انسانها در پیشگاه خداوند متعال در برابر چهار چیز مسئولیت دارند اظهار کرد: اول اقداماتی که انجام داده اند، دوم اقداماتی که می توانستند انجام دهند و ندادند که با عنوان ترک فعل از آن یاد می شود و باید گفت میزان خسارت‌هایی که به کشور به دلیل ترک فعل مدیران و مسئولان وارد شده به مراتب بالاتر از خسارت‌های ناشی از انجام اقدامات نادرست بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون شهرهوشمند و بهبود روش ها شورای اسلامی شهر یزد افزود: همچنین انسانها در برابر حرفهایی که میزنند و قول ها و وعده هایی که میدهند نیز مسئول هستند و بر همین اساس در آیه دو سوره الصف آمده است: یاأَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ ﴿۲﴾اى کسانى که ایمان آورده‏ اید چرا چیزى مى‏ گویید که انجام نمى‏ دهید (۲) کَبُرَ مَقْتًا عِنْدَ اللَّهِ أَنْ تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ ﴿۳﴾نزد خدا سخت ناپسند است که چیزى را بگویید و انجام ندهید.

عضو شورای اسلامی شهر یزد تصریح کرد: امروزه یکی از بزرگترین آفت های کشور دادن وعده هایی است که عملی نمی شود و اعضای شورای شهر نیز به عنوان نماینده مردم و مقام مسئول باید به گفته های خود توجه داشته و وعده ای ندهند که قابل پی گیری نبوده و سبب ناامیدی و بی تفاوتی مردم شود.

تجملیان با بیان اینکه مسئولیت چهارم مردم نیز در برابر حرفهایی است که باید می زدند و نزدند اذعان کرد: به همین منظور من پیشنهادی مبنی بر تاسیس مرکزی با عنوان ارزیابی و پایش تحقق وعده های مسئولان و مدیران شهری در شهرداری را دارم که این مرکز دارای وبگاه اختصاصی بوده و وعده‌های مسئولان را با نام خود آنها و تاریخ مربوطه و سند و مدرک لازم ثبت نموده و تحقق یا عدم تحقق وعده ها را نیز رصد نماید.

تجملیان گفت: چنین مرکزی می تواند به خوبی گزارش وعده های تحقق یافته یا نیافته مدیران را به شهروندان اطلاع رسانی کرده و ده مسئولی که بیشترین خوش قولی و بیشترین بدقولی را داشته اند نیز به مردم معرفی نماید و به این ترتیب مسئولان علاوه بر پیشگاه خداوند در برابر مردم نیز مسئول خواهند بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۷۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری صبح دوشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب‌ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم. فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته می‌شود و می‌توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آنها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

کد خبر 6097586

دیگر خبرها

  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • نقش برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی هولناک شفت ‌
  • ‌قصور برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شفت ‌محرز شد
  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران
  • از حصار کشی در پارک لاله تا وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد