Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پروژه، علیرضا قربانی خواننده موسیقی ایرانی همزمان با سالروز تولدش از تازه ترین پروژه موسیقایی خود در قالب آلبوم «EP» به نام «راز – آواز» به اهنگسازی حسام ناصری رونمایی کرد. آلبوم «EP» مینی آلبومی از قطعات موسیقی است که شامل سه تا شش قطعه موسیقی شده و در مجموع زمانی بین ۲۵ تا ۸۰ دقیقه در بر می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آلبوم همزمان با پانزدهم بهمن، سالروز تولد علیرضا قربانی و در قالب سه آهنگ به صورت رایگان در اختیار دوستداران این خواننده سرشناس موسیقی ایرانی قرار گرفته است.

«راز – آواز» در حقیقت پروژه جدید علیرضا قربانی و حسام ناصری است که اکنون بخشی از آن در قالب یک EP آلبوم ممنتشر می شود. پروژه‌ای که تولید آن از مدتی قبل آغاز شده است و در راستای روند تجربه‌گرایی ناصری و قربانی اکنون قسمت‌هایی از آن به مرحله انتشار رسیده است.

حسام ناصری در تشریح جزئیات پروژه «راز – آواز» همزمان با انتشار اولین قطعات آن در سالروز تولد علیرضا قربانی اعلام کرد: این پروژه تقریباً از یک سال و نیم پیش آغاز شد. ایده اصلی هم تلفیق آواز اصیل ایرانی در دستگاه‌های مختلف با همراهی موسیقی کاملاً غربی و بدون حضور سازهای ایرانی و با شکل و شمایل نو بود. نیم نگاهی هم به موسیقی کلاسیک و امبینت داشتیم. دلیل اینکه این آلبوم، شامل سه آهنگ است این بود که یک پروژه سنگین داشتیم و در بخش‌های مختلف آن وسواس زیادی به خرج دادیم. از سوی دیگر این آلبوم یک ایده تجربه‌گرایانه بود و قرار است که در آینده کارهایی از این دست هم داشته باشیم.

وی افزود: «راز – آواز» فقط همین آلبوم نیست و در حقیقت یک پروژه است. بخش آواز ایرانی هم براساس آواز ردیفی و دستگاهی و براساس آواز موسیقی سنتی ایرانی است و بخش همراهی‌کننده هیچ ارتباطی با موسیقی ایرانی ندارد و فقط سعی شده است که همخوانی و تناسب بین آنها برقرار شود تا به نتیجه جدیدی برسد. با این روش می‌توان آواز ردیفی – دستگاهی ایرانی را با چنین تنظیمی با هر نوع ارکستر غربی چه کلاسیک و چه ارکستر مجلسی اجرا کرد. این نکته بسیار مهم است و چشم انداز ما این است که بتوانیم آواز ایرانی با ارکسترهای بزرگ قابلیت اجرا پیدا کند.»

پروژه قبلی علیرضا قربانی و حسام ناصری، «با من بخوان» نام داشت که در اسفند ۹۷ با انتشار آهنگ «نیست شو» از آن رونمایی شد و در سال ۹۸ کنسرت‌هایش برگزار شد. اجراهایی که با استقبال چشمگیر مخاطبان همراه شد و آلبوم با من بخوان هم در سال ۹۹ در اختیار مخاطبان موسیقی قرار گرفت.

علیرضا قربانی خواننده، حسام ناصری آهنگساز، ارشیا صمصامی نیا ارکستراتور، سامان صمیمی ناظر ضبط، آرش پاکزاد میکس و مستر، پدرام فریوسفی، سامان صمیمی، نیلوفر محبی، امین عطایی، نگار فرجی نوازندگان ویولن، پدرام فریوسفی، میثم مروستی، امین عطایی نوازندگان ویولا، مهرداد عالمی و آتنا اشتیاقی نوازنده ویولنسل، عظیم روحانی نوازنده گیتار الکتریک، حسام ناصری نوازنده پیانو و اصوات الکترونیک گروه اجرایی این آلبوم را تشکیل می دهند.

برای شنیدن قطعه «افسانه» اینجا، برای شنیدن قطعه «همچنان عشق تو» اینجا و برای شنیدن قطعه «چشمان او» اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 5417285 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا قربانی حسام ناصری موسیقی تلفیقی موسیقی ایرانی موسیقی پاپ آلبوم موسیقی چهلمین جشنواره فیلم فجر چهلمین جشنواره تئاتر فجر تئاتر ایران چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر حسین مسافر آستانه برج میلاد جشنواره فیلم فجر تئاتر شهر دهه فجر فیلم علفزار فیلم دسته دختران سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر علیرضا قربانی حسام ناصری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۷۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «نامداران موسیقی در سنندج» رونمایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «نامداران موسیقی در سنندج» که توسط احسان مردوخ روحانی گردآوری شده است، عصر یکشنبه با حضور جمعی از مسؤولان سنندج رونمایی شد.

احسان مردوخ روحانی، پژوهشگر و نویسنده کتاب نامداران موسیقی سنندج در مورد این کتاب اظهار کرد: سال ۱۳۹۸ شهر سنندج در شبکه شهرهای خلاق موسیقی یونسکو به ثبت رسید و براین اساس ایده اولیه نوشتن کتاب نامداران موسیقی سنندج نیز به پیشنهاد دبیرخانه شهر خلاق موسیقی سنندج شکل گرفت که اتمام آن حدود چهار سال به طول انجامید.

وی افزود: اسامی نامدارانی که در این کتاب ذکر شده، شامل خواننده، نوازنده، آهنگساز و مدرس موسیقی هستند که توسط دبیرخانه شهر خلاق موسیقی سنندج انتخاب شده‌اند.

نویسنده کتاب نامداران موسیقی سنندج یادآور شد: در این کتاب اطلاعاتی در مورد ۴۰ نفر از اهالی موسیقی و گروه کامکارها که همگی از نامداران موسیقی شهر سنندج هستند به ترتیب حروف الفبا آمده و کتاب به ۳ زبان فارسی، کردی و انگلیسی چاپ شده است.

مردوخ روحانی خاطر نشان کرد: در مورد برخی از نامداران موسیقی سنندج اطلاعات و داده‌های بسیار کمی وجود داشت که این جزو سختی‌های کار ما بود اما آنچه که آمده سعی شده به درستی بیان شود.

وی بابیان اینکه در جلدهای بعدی این کتاب به زندگی سایر نامداران شهر سنندج نیز پرداخته می‌شود، گفت: سعی خواهیم کرد نواقص و ایرادات این جلد را رفع کنیم که امیدواریم این کتاب فتح بابی برای توجه بیشتر به هنرمندان شهر باشد.

تحقیقات انجام شده در حوزه موسیقی کردی کافی نیست

مدرس دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان نیز در این مراسم اظهار کرد: در حوزه موسیقی کُردی تحقیقات بسیاری صورت گرفته اما کافی نیست و ما داده‌های کمی را به‌ویژه در مورد هنرمندان حوزه موسیقی در اختیار داریم.

حمید حاصلی، گفت: هنرمندان سرمایه‌های اجتماعی ما هستند و چاپ کتاب در مورد آنها بسیار ارزشمند است که می‌تواند به عنوان منبع برای نسل‌های بعدی نیز بسیار مورد استفاده قرار گیرد.
این هنرمند موسیقی اذعان کرد: قطعاً هر کاری دارای نقاط قوت و ضعفی است که امیدواریم احسان مردوخ روحانی، نویسنده این کتاب، برای جلدهای بعدی آن، نواقص را برطرف کند.

سنندج در اعتلای فرهنگ و هنر ایران نقش دارد

شهردار سنندج نیز در سخنانی بیان کرد: امروز نام سنندج بر تارک تاریخ می‌درخشد و در حوزه هنر و فرهنگ در عرصه جهانی حرف برای گفتن دارد و این به دلیل وجود هنرمندان و پیشکسوتانی است که در این استان پرورش یافته‌اند.

سید انور رشیدی سنندج را مهد علم و دانش خواند و گفت: این شهر در اعتلای فرهنگ و هنر ایران نقش مؤثری داشته است.

وی با عنوان اینکه کردستان و خاصتا سنندج دیار بزرگان، پیشکسوتان، ورزشکاران و نام‌آورانی مانند بهزادیان‌ها، عندلیبی‌ها، کامکارها، صادق‌ایوبی‌ها، یوسف‌زمانی‌ها، نعمتیان‌ها، ضیاءالدینی‌ها و …است که نام آوازه جهانی دارند، افزود: سنندج با وجود چنین سرمایه‌ها هنری، ورزشی، فرهنگی و… در عرصه هنر و فرهنگ شهره جهانی یافته و شهر خلاق موسیقی جهان و پایتخت نوروز و پایتخت دف شده است.

وی از تکمیل فرهنگ‌سرای شهرداری سنندج در پارک خیابان شهدا خبر داد و گفت: این طرح آماده افتتاح است و منجر به افزایش سرانه زیرساخت‌های فرهنگی در شهر سنندج و کاهش آسیب‌های اجتماعی در این نقطه خواهد بود.

رشیدی اضافه کرد: با همکاری مالکان این اراضی شهرداری سنندج موفق به تملک پارک شهدا شد و تنها ۹۶ شعیر آن برای تملک ۱۰۰ درصدی باقیمانده که امیدواریم هرچه زودتر با تملک کامل این پارک شاهد یک پاتوق کاملاً فرهنگی در این نقطه برای شهروندان فهیم شهر سنندج باشیم.

وی استفاده از فضای این پارک برای ایجاد نمایشگاه‌های صنایع دستی، برگزاری فستیوال‌های مختلف هنری را از برنامه‌های شهرداری سنندج در پارک شهدا دانست و ابراز امیدواری کرد؛ با تملک ۹۶ شعیر باقیمانده بتوانیم این ظرفیت را به بهترین نحو ممکن برای خدمت به شهروندان مهیا کنیم.

گفتنی است؛ این کتاب مختصری از شرح حال نامداران موسیقی سنندج شامل خوانندگان، نوازندگان، آهنگسازان و مدرسین موسیقی» و مختصری در خصوص گروه کامکارهاست و یکی از نخستین کتاب‌هایی است که به شرح حال نامداران موسیقی سنندج می‌پردازد و شرح حال هر فرد به صورت مختصر به زبان فارسی و پیش از آن ترجمه این شرح حال ابتدا به زبان انگلیسی و پس از آن به زبان کردی آمده است.

کد خبر 6091446

دیگر خبرها

  • یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون
  • کتاب «نامداران موسیقی در سنندج» رونمایی شد
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/ تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • دوقلوهای آواز ایرانی در شهر اصفهان به روی صحنه می‌روند
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • (ویدئو) علاقه قاری قرآن به شجریان و علیرضا قربانی
  • پخش صدای علیرضا قربانی قبل از مسابقه حساس فوتبال !
  • « نئوتنالیتی » شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • آواز علیرضا قربانی در استادیوم فوتبال؛ جدی می‌فرمایید؟
  • «نئوتنالیتی» شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»