Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@15:24:03 GMT

ابتلای سالیانه ۸۰۰ مورد جدید به سرطان در منطقه کاشان

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۰۹۲۹۷

ابتلای سالیانه ۸۰۰ مورد جدید به سرطان در منطقه کاشان

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی دلاوری عصر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به فرارسیدن هفته مبارزه با سرطان اظهار داشت: خدمات غربالگری سرطان‌های پستان، روده بزرگ و دهانه رحم در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت منطقه کاشان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه سرطان پستان در کاشان شایع‌ترین نوع سرطان میان زنان کاشانی است، ابراز داشت: غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان ویژه تمامی زنان سنین بین ۳۰ تا ۶۹ سال در منطقه کاشان و غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ به عنوان یکی دیگر از سرطان‌های رایج در بین تمامی مردان و زنان ۵۰ تا ۷۰ سال اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان سرطان دهانه رحم را از جمله دیگر سرطان‌های شایع میان زنان دانست و تصریح کرد: در این طرح غربالگری و تشخیص زودهنگام این سرطان هم برای زنان ازدواج کرده ۳۰ تا ۵۹ سال اجرا می‌شود.

وی با اشاره به هفته ملی مبارزه با سرطان که از ۸ تا ۱۵ بهمن ماه است، گفت: این هفته با عنوان «فاصله‌ها را پر کنیم» نامگذاری شده است که مهمترین اصل آن هم پیشگیری بهتر از درمان است، قلمداد شده است.

دلاوری با اشاره به اینکه سالیانه ۸۰۰ مورد ابتلاء به سرطان در منطقه کاشان شناسایی می‌شوند، گفت: سرطان پستان در زنان و سرطان پروستات در مردان و همچنین سرطان‌های مربوط به گوارش در هر دو جنس بیشتری سهم از ابتلاء را دارند.

وی با بیان اینکه اصلاح سبک زندگی، فعالیت بدنی و تغذیه سالم در عدم ابتلاء به این بیماری مهم است، افزود: غربالگری و تشخیص زود هنگام سرطان‌ها از جمله مهمترین برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی کاشان است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به اینکه در سطح کشور سالانه حدود ۱۳۵ هزار مورد جدید ابتلاء به سرطان شناسایی می‌شوند، تاکید کرد: ایران فعلاً و در شرایط کنونی از نظر ابتلاء به سرطان وضعیت متوسطی دارد ولی به دلیل پیر شدن جمعیت و افزایش عوامل خطر همانند آلودگی هوا، مصرف دخانیات، مصرف دخانیات و الکل و غیره این روند افزایشی است.

کد خبر 5417507

منبع: مهر

کلیدواژه: سرطان سرطان سینه دانشگاه علوم پزشکی کاشان دهه فجر ویروس کرونا بوشهر انقلاب اسلامی ایران کرمانشاه خطبه های نماز جمعه بارش برف آمار کرونا شیوع کرونا عکس استانها ایلام جشنواره فیلم فجر همدان تبریز غربالگری و تشخیص منطقه کاشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۹۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟

به گزارش مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلا به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰ هزار زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آن ها تشخیص اولیه سرطان سینه شان بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آن ها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلا به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد دیگر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلا به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در نخستین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای نخستین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلا به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • به‌زودی تشخیص سه نوع خطرناک سرطان با یک قطره خون ممکن می‌شود
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • (ویدئو) این ربات سرطان ریه را تشخیص می‌دهد
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر (فیلم)
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر