Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، سردار محمد زهرایی در مراسم برپایی نمایشگاه طلایه داران اقتصاد مقاومتی طی سخنانی گفت: سازمان بسیج مستضعفین از چند سال گذشته موضوعی را تحت عنوان «قطب های صنایع تبدیلی» در دستور کار کار خود قرار داده است.

وی با بیان اینکه در این طرح محصولات مزیت دار منطقه ای در همه شهرستانها  مورد نظر قرار گرفته شده است، ادامه داد: تولید کنندگان این محصولات در تکمیل زنجیره ارزش، تامین، تولید، صنایع، بسته بندی، برندسازی و بازار یابی تحت بسیج به عنوان یک نهاد تسهیل‌گر قرار می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار زهرایی اضافه کرد: سازمان بسیج سازندگی جهت صدور مجوزها و پروانه های بهداشتی، سیب سلامت و مجوزهای بهره برداری، مابین تولیدکنندگان عزیز در کارگاه اقتصاد مقاومتی و دولت و نهادهای صدور مجوز قرار می‌گیرد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی اضافه کرد: سازمان بسیج سازندگی همچنین در زمینه های آموزش های اولیه مهارت آموزی و  اعطای تسهیلات کم بهره برای تولید کنندگان شکل پشتیبانی و حمایتی پیدا می کند.

وی از شناسایی ۴۳۵ محصول قطب های صنایع تبدیلی در کشور خبرداد و گفت: بازوی قطب های صنایع تبدیلی صندوق های قرض الحسنه مردم یار و اشتغالزا هستند که در شهرستان های مختلف  با هسته های جهادی در زنجیره ارزش کار خود را پیش می برند.

سردار زهرایی تصریح کرد:   ۲۶۲۰۰ صندوق قرض الحسنه اشتغال‌زا با  یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر عضو در سراسر کشور، بدون تصدی گری بسیج، سپاه و نهادها  کاملا به صورت مردم پایه به عنوان بازوی اجرایی و موتور محرکه اقتصاد مقاومتی در قطبهای صنایع تبدیلی ایفای نقش می‌کنند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه شاهد برگزاری چند صد نمایشگاه محلی، منطقه ای و استانی بوده ایم، افزود: امروز به مناسبت دهه فجر نمایشگاه ملی طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سطح کشوری در پایتخت برپا شده که این نمایشگاه تا بیست و پنجم این ماه ادامه خواهد داشت.

سردار زهرایی افزود: امیدواریم که  با یک کار منسجم، بدون تصدی گری و تکیه بر مردم و پای کار آوردن وزارتخانه‌ها و نهادهای متولی، بتوانیم نقش خودمان را در جنگ تمام عیار اقتصادی به عنوان پشتیبانی کننده از افسران و سرداران جنگ اقتصادی که همان تولید کنندگان هستند را  ایفا کنیم.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری، باید نقش خود را در جنگ تمام عیار اقتصادی ایفا کنیم، مطرح کرد: از همه عزیزان در وزارتخانه ها، اصناف، بازاریان، سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان دعوت می‌کنیم تا از این نمایشگاه بازدید کنند تا بتوانند در رفع مشکلات تولیدکنندگان کمک کنند.

وی تصریح کرد: یکی از اهداف برگزاری این جنس از نمایشگاه ها ارتباط بین سرخوشه های قطب های صنایع تبدیلی، موفق‌ترین های اقتصاد مقاومتی، صندوق های قرض الحسنه، دستگاههای اجرایی، سرمایه گذاران و  اصناف است.

سردار زهرایی خاطرنشان کرد: این ارتباط جهت تسهیل کارهای تولیدکنندگان مثل تهیه مجوز و ترغیب و تشویق سایرین برای به عرصه آمدن است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی ادامه داد: انتقال تجربه بین سرخوشه ها و کارگاه های اقتصادی مقاومتی در استانها یکی از اهداف دیگر ما از برگزاری این نمایشگاه است.

وی با بیان اینکه امیدواریم در آینده بتوانیم به صورت هوشمند و ساماندهی شده از این عزیزان حمایت کنیم، یادآور شد: بسیج سازندگی سامانه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی را برای متقاضیان ایجاد کارگاه و حلقه های زنجیری ارزش راه اندازی کرده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سردار زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی قطب های صنایع تبدیلی اقتصاد مقاومتی سردار زهرایی قرض الحسنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۹۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم

مسئول سازمان بسیج سازندگی از اجرای بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی از سوی این سازمان در سراسر کشور تا پایان سال گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار محمد زهرایی در نشستی خبری، شعار امسال هفته بسیج سازندگی را «همه با هم بسیج خدمت‌رسانی» اعلام کرد و گفت: این شعار سه جنبه را دنبال می‌کند؛ همه در کنار هم بودن، وجود تشکیلات مردمی و خدمت‌رسانی خادمان ملت و جهادگران، سه جنبه شعار منتخب بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۳ است.

وی افزود: بسیج گسترده‌ترین شبکه مردمی کشور است،. بسیج از انقلاب و از مردم، جداشدنی نیست؛ اعتقاد ما این است که هر کسی که دغدغه انقلاب و مردم را دارد بسیجی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اقدامات این سازمان در سال گذشته، یادآور شد: سال گذشته، بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد احداث شد که ۱۱ هزار واحد از این تعداد را بسیج سازندگی ساخته بود. بسیج دارای دو قرارگاه «سازندگی و محرومیت زدایی» و «اقتصاد مقاومتی» است که عمده مسئولیت و امور این دو قرارگاه بر دوش سازمان بسیج سازندگی است که با توجه به شعار سال، عمده تمرکز بسیج سازندگی در سال جاری، معطوف به تولید خواهد بود.

زهرایی با اشاره میزان ثبت و فعالیت گروه‌های جهادی در بسیج سازندگی طی سال گذشته، اظهار کرد: در سال گذشته، ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند و ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند. در حال حاضر سازمان بسیج سازندگی از ظرفیت ۵۱ هزار گروه جهادی فعال در سطح کشور بهره‌مند است و در طول سال گذشته ۲۳ هزار گروه جهادی در رزمایش فاطمی شرکت کردند و خدمات مختلفی را به مردم ارائه دادند.

وی با اشاره به مهمترین برنامه‌های بسیج سازندگی در سال جاری، گفت: از مدرسه جهاد رونمایی و اجلاسیه ملی «شهدای جهاد خدمت» هم برگزار خواهد شد. همچنین در جریان طرح «از آبخیز تا جالیز» چند صد پروژه در هفته بسیج سازندگی سال جاری افتتاح می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد. بسیج سازندگی طی سال گذشته ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ بستر کار ما صندوق‌های قرض الحسنه است و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند. در سال گذشته با احیای واحدهای صنعتی، از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

زهرایی با اشاره به ایجاد ۱۰ دهکده اقتصاد مقاومتی تاکنون، از افتتاح چندین دهکده دیگر اقتصاد مقاومتی در هفته بسیج سازندگی سال جاری خبر داد و گفت: بسیج همچنین در موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان، طی سال گذشته ۵ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دو پروژه بزرگ آبرسانی در بیدهند و کرمجگان به بهره‌برداری می‌رسند
  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • بهره مندی بیش از ۹۰ روستا در مناطق شرقی کرمانشاه از آب شرب خانگی
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان