Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، روح‌الله رشیدی در بیست‌ودومین جلسه فوق‌العاده کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: پیرو جلسه گذشته به پیشنهاد اعضای کمیسیون مقرر شد تا از شهرداران مناطق و معاونت مالی و اقتصادی دعوت شود که یک سری گزارشاتی در خصوص درآمد و بودجه پیش‌بینی شده در سال ۱۴۰۱ ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد: چالشی که ما دائما در حوزه عملی و نظری با آن مواجه هستیم بحث مناطق معین و نقش خزانه‌داری متمرکز بوده که در این راستا سوالاتی در ذهنمان خطور می‌کند و بهتر است به جواب آنها دست یابیم.

رشیدی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: طبق پرسش اعضای کمیسیون از شهرداری می‌خواهیم به ما بگویید که پیوند بین معاونت برنامه‌ریزی و مالی‌اقتصادی تا چه اندازه است.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در گذشته یک سری مسائل در خصوص توزیع نامتوازن پروژه‌های توسعه شهری وجود داشته که بعدها این موضوع باعث ایجاد دره‌های فقر در برخی نقاط شهری شده است.

رشیدی در ادامه‌ی سخنان خود یادآور شد: در دوره‌های قبلی مناطق معین ایجاده شده که خروجی آن کم بوده که ما اکنون می‌خواهیم با خزانه‌داری متمرکزبخشی از مشکلات را حل و رفع کنیم.

فریدون بابایی‌اقدم، دبیر کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز هم در این جلسه بیان کرد: در تدوین بودجه، برنامه‌ریزی و محوریت باید با یکی از نهادهای ذی‌ربط شهرداری همچون معاونت برنامه‌ریزی باشد، تا یک نهاد در خصوص دغدغه‌های ما پاسخ‌های لازم را ارائه دهد.

وی در ادامه‌ی سخنان خود گفت: خلاء‌هایی در خصوص مناطق معین وجود دارد که انتظارمان این است معاونت برنامه‌ریزی در این راستا اقداماتی اتخاذ کند.

علی نوای‌باغبان، عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز هم در این جلسه عنوان کرد: بهتر است معاونت اقتصادی در خصوص مناطق معین و تحقق بودجه خزانه‌داری متمرکز توضیحاتی ارائه دهد.

وی در ادامه‌ سخنان خود افزود: موضوع خزانه‌داری متمرکز به عنوان ابزار و ظرفیت موجود در مناطق معین خوشبختانه در حال اجرایی شدن است که نیاز است در این راستا گزارشاتی به ما ارائه داده شود.

این عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز در بخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد: ضروری است در راستای بودجه ابهامات موجود رفع شود.

باغبان افزود: انتظارمان در خصوص خزانه‌داری متمرکز این است که اولویت اجرا این مهم با شهرداری و نظارت‌اش بر عهده شورای اسلامی شهر باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: بهتر است تعداد پروژه‌ها را طوری تعریف کنیم تا بتوانیم آنها را در سریع‌ترین زمان به اتمام برسانیم، همچنین در خصوص پروژه‌های عمرانی بهتر است مطالعات کاملی داشته باشیم.

باغبان در ادامه یادآور شد: در خصوص مناطق معین نیز باید تعاریف دقیقی داشته باشیم، همچنین هزینه‌های پروژه‌های عمرانی را بهتر است به موقع پرداخت کنیم.

انتهای پیام/
 

منبع: فارس

کلیدواژه: فریدون بابایی اقدم فارس تبریز خزانه داری متمرکز ترافیک معاونت اقتصادی شورای شهر تبریز شهرداری تبریز عضو شورای شهر تبریز اعضای شورای شهر تبریز بخش دیگری از سخنان خود خزانه داری متمرکز کمیسیون عمران برنامه ریزی مناطق معین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۹۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین

وزیر نفت از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید همسو با ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار نیز در دستور کار داریم.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی در جمع خبرنگاران بیان کرد: استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میدان‌های گازی اهمیت بسیاری دارد. امروز برای توسعه نزدیک به ۱۶ مخزن گازی با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی کشور تفاهم‌نامه امضا شد که به‌سمت قرارداد و اجرایی‌شدن می‌رود.

وی افزود: شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی با کمک شرکت‌های اکتشاف و تولید در توسعه میدان‌های گازی ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کنند و با توسعه این میدان‌ها، در دو، سه سال آینده بیش از ۱۲۷ میلیون مترمکعب گاز به تولید گاز کشور افزوده می‌شود که هم تأمین‌کننده خوراک پتروشیمی‌ها خواهد بود و هم به فرایند توسعه میدان‌های گازی کشور کمک می‌کند.

وزیر نفت تصریح کرد: سابقه نداشته است شرکت‌های پتروشیمی در زمینه توسعه میدان‌ها ورود کنند. در نمایشگاهی که در حسینیه امام خمینی (ره) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد، ایشان تأکید کردند که از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ استفاده کنید که امروز الحمدالله این اتفاق مبارک رقم خورد.

اوجی با بیان اینکه پارسال قراردادهای سازنده‌ای با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی در زمینه جمع‌آوری گازهای مشعل داشتیم، گفت: بخشی از این‌ها به بهره‌برداری رسیده است. همچنین در خصوص تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی، به‌ویژه پتروشیمی‌هایی که متانول تولید می‌کنند، با شرکت‌های ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و صنایع پتروشیمی برنامه‌ریزی‌هایی شده است.

وی افزود: ان‌شاءالله بخشی از تولید متانول کشور به‌سمت تولید بنزین و ارزش‌ افزوده سوق داده می‌شود. امروز بسیاری از کشورها از خوراک متانول به تولید بنزین دست یافته‌اند که ما دانش فنی و توانمندی تولید آن را داریم؛ بنابراین در بعضی پتروشیمی‌ها که سهام‌داران آن‌ها تمایل داشتند، با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق مطلوب رقم خواهد خورد و ما بخشی از ظرفیت تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد که اعداد و ارقام آن را در مصاحبه‌های بعدی اعلام خواهم کرد.

وزیر نفت ادامه داد: با توجه به افت قیمتی که طی چند سال گذشته در بحث محصولات تولید متانول داشته‌ایم و از طرفی برای جبران ناترازی بنزین، می‌توانیم از بنزینی که از خوراک متانول تولید می‌شود استفاده کنیم. این موضوع در کشور چین هم اتفاق افتاده است.

اوجی از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید همسو با ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار را نیز در دستور کار داریم. از این پروژه‌ها و پروژه‌هایی که تکمیل می‌شوند یا نیمه‌تمام هستند، روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه به تولید نفت ما اضافه می‌شود. همچنین روزانه ۳۵ میلیون مترمکعب به تولید گاز و بیش از روزانه ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت پالایشی کشور اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه وزارت نفت در آغاز سال نو به اجرای پروژه‌های کلان با استفاده از منابع داخلی توجه نشان داده و بالاترین وزارتخانه و دستگاه در کشور در موضوع جذب سرمایه‌ خارجی وزارت نفت بوده است، گفت: در توسعه میدان‌ها نشان دادیم که معطل شرکت‌های خارجی نیستیم و با سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در دو سال اخیر، نگاه درستی برای توانمندی بخش داخلی ایجاد شده است.

وزیر نفت تصریح کرد: امروز اتفاق مطلوب با فعالان بخش خصوصی که عمده سهام‌دارانِ این پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها هستند رقم خورد، البته سهام‌داران آن‌ها مردم هستند و بیش از ۵۰ میلیون نفر در صنایع پتروشیمی و مجتمع‌های بزرگ پتروشیمی سهم‌ دارند.

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • مدیریت شهری شانس گرفته شده از مردم برای دوچرخه ها را دوباره به آنها برگرداند
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود