Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمان گفت: بیش از 5 هزار میلیارد تومان پروژه در سطح شرکت آب و فاضلاب استان کرمان در حال به ثمر رسیدن است که به اندازه تمام کشور سرمایه‌گذاری‌ها و مشارکت‌های مردمی در نقاط مختلف استان کرمان در آب و فاضلاب استان رقم خورده که هیچکدام از این مبالغ دولتی نیست.

به گزارش ایسنا، محمد طاهری عصر امروز 16 بهمن در بازدید استاندار کرمان از تصفیه خانه شهر رفسنجان اظهار کرد: شهر رفسنجان از شهرهایی است که متاسفانه در بحث کمی و کیفی دچار جالش آب است، در بخش کمی بخش جزئی از آب این شهرستان از شهرستان دیگری وارد این شهر می شود و 70 درصد دیگر از چاههای این شهرستان تامین می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: آب این شهرستان دچار افت کیفیت شده و از سال 1394 مطالعاتی انجام و سال 1395 با مشارکت سرمایه گذار و بخش خصوصی قرارداد سرمایه گذاری بسته شد و در 20 نقطه شهر رفسنجان پروژه ای بهره برداری شد و 20 دستگاه تصفیه خانه آب بصورت نقطه ای گذاشته شد.

وی افزود: آبی که در این دستگاهها تصفیه می شود از آبهای بسته بندی بازار نیز به مراتب بالاتر است. قیمت این آب هر لیتر 135 تومان است و بصورت کارتی و آنلاین کار می کند. آب این دستگاه کیفیت بسیار بالایی دارد اما به دلایل مختلف مورد استقبال مردم قرار نگرفت و نظرسنجی های ما نیز این را نشان داد.

طاهری ادامه داد: نهایتا به این نتیجه رسیدیم که دولت در این شهرستان تصفیه خانه کامل احداث کند اما در توان دولت نبود و همه مسئولین شهرستان دست به دست هم دادند بویژه مجموعه صنایع مس کمک کردند و مطالعات یک تصغیه خانه جامع و کامل انجام شد.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمان عنوان کرد: برای جانمایی این تصفیه خانه نقطه ای را در نظر گرفتیم که چاههای موجود شهرستان رفسنجان را پوشش دهد و هم خط انتقال خلیج فارس در این مسیر قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در سال 1399 مناقصه اول به نتیجه نرسید و در اواخر این سال مناقصه دوم برگزار و قراردادی را شرکت مس با پیمانکار منعقد کرد که در شبانه روز 80 هزار مترمکعب آب را تصفیه کنند و قرارداد منعقد و پروژه در حال کار است.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمان پیشرفت پروژه را بسیار مطلوب خواند و گفت: همچنین پروژه مخزن 15 هزار مترمکعبی آب رفسنجان که 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد به همراه 8 کیلومتر خط انتقال با اعتبار 50 میلیارد تومان تا چهار ماه آینده به بهره برداری می رسد.

طاهری خاطرنشان کرد: بیش از 5 هزار میلیارد تومان پروژه در سطح شرکت آب و فاضلاب استان کرمان در حال به ثمر رسیدن است که به اندازه تمام کشور سرمایه گذاری ها و مشارکت های مردمی در نقاط مختلف استان کرمان در آب و فاضلاب استان رقم خورده که هیچکدام از این مبالغ دولتی نیست.

طاهری با بیان اینکه اتفاق مبارکی در حوزه آب و فاضلاب استان کرمان در حال رقم خوردن است، یادآور شد: امیدوارم با دعای خیر مردم نجیب استان کرمان بویژه رفسنجان این پروژه تصفیه خانه رفسنجان را بهره برداری کنیم تا مردم از آبی پایدار و سالم برخوردار شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب دهه فجر آب و فاضلاب استان کرمان استان کرمان میلیارد تومان سرمایه گذاری تصفیه خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۰۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مریم محمدی کاهش آلایندگی، بازگشت آب به چرخه تولید و جلوگیری از آلودگی محیط زیست را از جمله مزیت‌های ایجاد تصفیه‌خانه در واحد‌ها عنوان کرد و افزود: هزینه کردن برای ایجاد تصفیه‌خانه، نوعی سرمایه‌گذاری است که صاحبان صنایع و تمامی واحد‌های صنعتی باید برای موضوعات زیست محیطی هزینه کنند.

او تصریح کرد: واحد‌هایی که پساب و فاضلاب آنها در محیط زیست رها می‌شود و آلایندگی دارند؛ هر چه سریعتر نسبت به ایجاد تصفیه‌خانه و قرار گرفتن واحد در لیست واحد‌های غیرآلاینده اقدام کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه استفاده مجدد از پساب و آب‌های خاکستری برای ما قابل توجه و در اولویت است، گفت: امروز که با تنگنا‌ها و کمبود‌های منابع آبی مواجه هستیم، بخش عمده‌ای از فاضلاب واحد‌های صنعتی باید تصفیه و به چرخه تولید بازگردد.

مریم محمدی افزود: صاحبان صنایع باید برای تحقق شعار امسال و مدیریت بسته‌بندی‌های پلاستیکی و کاهش کیسه‌های پلاستیکی تلاش کنند.

دیگر خبرها

  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد