Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-30@04:09:15 GMT

ادغام ۳؍۴ میلیارد دلاری در صنعت خودروهای هوشمند

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۱۲۰۸۶

ایتنا - آپتیو (Aptiv) با خرید ۳؍۴ میلیارد دلاری شرکت ویندریور (Wind River) بر روی توسعه نرم‌افزار متمرکز خواهد بود. شرکت آپتیو که مشتریانش شامل استلانتیس (مادرشرکت کرایسلر)، گروه فولکس واگن و جنرال موتورز هستند، در اکثر ماه‌های سال ۲۰۲۱ با مشکلات زنجیره تأمین دست‌وپنجه نرم می‌کرد، اما شاهد افزایش تقاضا برای سامانه‌های رانندگی خودکار خود بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
گفتنی است آپتیو فناوری موسوم به ویندریور را مکمل نرم‌افزارهای موجود خود می‌داند. این نرم‌افزارها امروزه عمدتاً بر روی مواردی همچون ایمنی فعال، رابط کاربری و حسگر در خودرو متمرکز هستند. بخش اساسی فناوری ویندریور، پلتفرم نرم‌افزاری مبتنی بر ابر آن است که به گفته آپتیو با نرم‌افزار موجود خود جفت می‌شود تا «مسیری سریع‌تر و مقرون‌به‌صرفه‌تر برای معماری نرم‌افزار کامل خودرو» برای مشتریان خودروساز فراهم سازد.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از بیزنس‌لینک، آپتیو اعلام کرده است که برای مشتریان خودروساز خود، یک راه حل کامل پشته نرم‌افزاری ارائه خواهد کرد. در این بیانیه آمده است که فناوری ویندریور به‌کارگیری «مستمر» ویژگی‌های مختلف از جمله فناوری خودران و «توسعه، یکپارچه‌سازی، آزمایش و نظارت بر سیستم‌ها» را در طول چرخه عمر خودرو امکان‌پذیر می‌سازد.
 
گفته می‌شود آپتیو یک «راه حل باز» برای مشتریان ارائه خواهد داد؛ به این معنی که به خودروسازان کمک می‌نماید تا انتخاب کنند که می‌خواهند نرم‌افزار خود را چگونه در وسایل نقلیه ادغام کنند.
 
در این بیانیه آمده است: «بدیهی است ما بر این باور هستیم که یک راه‌حل باز توسعه‌یافته، در صنایع متعدد، جایگزینی مقرون‌به‌صرفه‌تر و راهکاری بهتر برای مشتریان ما در حوزه خودروسازی است».
 
گفتنی است ویندریور به عنوان یک کسب‌وکار مستقل در آپتیو فعالیت خواهد کرد. طبق گزارش  آپتیو، این بخش، حدود ۱۳۰۰ نفر از جمله بیش از ۱۰۰۰ کارمند فنی در استخدام خود دارد.
 
انتظار می‌رود این قرارداد در اواسط سال ۲۰۲۲ بسته شود که البته باید تأییدیه‌های نظارتی را نیز از سر بگذراند.
 
شایان ذکر است که فروش آپتیو به خودروسازان سراسر جهان در سال ۲۰۲۰ میزان ۵؍۱۱ میلیارد دلار بوده است.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: برای مشتریان نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۲۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران

معاون وزارت صنعت امارات در بازدید از "آی‌هیت" توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و گفت: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هیئت‌های دولتی و تجاری کشور‌های مختلف از جمله قطر، تانزانیا، ترکیه، عمان، امارات، اندونزی و … با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت)در دومین روز نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (2024 IRAN EXPO) با توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان ایرانی آشنا شدند و با مجموعه‌های توانمند بحث و تبادل نظر کردند.

امیرحسین میرآبادی؛ رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در دیدار با معاون وزیر صنعت و فناوری‌های پیشرفته امارات، اظهار کرد: از حدود 40 سال گذشته ما توسعه فناوری رو در ایران آغاز کردیم و قدرت فناوری و چگونگی استفاده از آنرا یافتیم و پس از تشکیل معاونت علمی و فناوری به دنبال آن شاهد به وجود آمدن استارتاپ‌ها بودیم.

رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌اللمل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با تاکید بر اینکه پس از توسعه فناوری به سمت تجاری‌سازی و استفاده از آن حرکت کردیم، گفت: اقتصاد دانش بنیان طبق دستور رئیس جمهور در دستور کار ما قرار گرفت.

به گفته وی، میان ایران و امارات در حوزه‌های مختلفی مانند کشاورزی، هوش مصنوعی و … موقعیت‌های زیادی برای همکاری وجود دارد. 

معرفی ظرفیت‌های صادراتی خراسان شمالی در نمایشگاه اکسپو

میر‌آبادی تصریح کرد: یکی از اهداف ما، ارتباط بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های بزرگ و پرسابقه است تا ایده‌ها، فناوری‌ها و تجربیات میان شرکت‌های نوپا و با سابقه به اشتراک گذاشته شود.

رییس سازمان توسعه همکاری علمی و فناورانه بین‌المللی در ادامه آمادگی خود را در راستا فراهم کردن بستر انتقال فناوری، میان ایران و امارات اعلام کرد.

معاون وزارت صنعت امارات نیز طی سخنانی در این دیدار ضمن اعلام خرسندی از حضور در آی‌هیت، توانمندی شرکت‌های ایرانی را تحسین کرد و افزود: امارات در حاشیه توافقات بریکس، برای همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف صنعت آماده است و به‌دنبال ایجاد سازگاری میان شرکت‌های فناوری امارات و ایران هستیم.

وی اضافه کرد: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در این زمینه در منطقه صورت گرفته است و در همین راستا ما علاقه داریم تا در حوزه‌های مختلف فناوری نظیر زنجیره تأمین، سرمایه‌گذاری کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • کمک 500 میلیارد دلاری چین به پروژه شهر هوشمند نئوم
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود