Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد امین ولی زاد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه در خصوص آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا در استان اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۳۹۴ بیمار مبتلا به سندروم حاد تنفسی در مراکز درمانی استان بستری شدند.

وی با بیان اینکه روند شیوع بیماری کرونا در کشور و به تبع آن در استان رو به رشد است تصریح کرد: طی ۲ هفته گذشته میزان مراجعات بیماران سرپایی در سطح استان ۳ تا ۴ برابر افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعداد موارد بستری  ۵۰ درصد زیاد شده که این روند رو به رشد نشان دهنده ورود به موج ششم می‌باشد.

ولی‌زاده افزود تعداد ۲۹۳ بیمار مشکوک به کرونا و تعداد ۸۰۱ بیمار مبتلا به کرونا در استان شناسایی شده است.

وی خاطرنشان کرد: تعداد ۹۱ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری و تعداد ۲۱ بیمار به علت وخیم بودن حالشان به دستگاه ونتیلاتور و شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در ادامه ضمن درخواست از مردم استان در جهت رعایت موارد بهداشتی اضافه کرد:  اگر خود ، خانواده و عزیزانمان را دوست داریم برای حفظ سلامتی آنها باید موارد بهداشتی را رعایت کنیم.

وی یادآور شد : موارد بهداشتی شامل رعایت بهداشت فردی، زدن ماسک ، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی ، اجتناب از تجمعات غیر ضروری و سفرهای غیر ضروری و داشتن تهویه مناسب در مکان‌های سربسته است که در کنار واکسیناسیون مهمترین اقدامات ما برای پیشگیری از کرونا می‌باشد.

ولی‌زاد ادامه داد: افراد بالای ۱۸ سال که از دوز دوم آنها سه ماه سپری شده است نسبت به دریافت دوز سوم اقدام کنند.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی استان در حالت آماده باش کامل بوده و مراکز بهداشتی و درمانی استان آمادگی در حد موج پنجم را دارد .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در ادامه در خصوص شهرهای قرمز، نارنجی و زرد استان گفت: خوی تاکنون تنها شهر قرمز استان بوده و پلدشت، ارومیه، اشنویه، تکاب و بوکان در وضعیت نارنجی می باشند و بقیه شهرها زرد هستند.

ولی زاد تاکید کرد: در سیزده بهمن ماه تعداد شهرهای قرمز در کشور ۷۷ بوده که در چهاردهم بهمن ماه این عدد به ۱۲۰ شهر رسیده است که نشان دهنده روند تبدیل شهرهای نارنجی به قرمز است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان در خصوص محدویت‌های تردد بین شهری اضافه کرد: در زمان قرمز و نارنجی شدن وضعیت شهرها ، محدودیت‌های سفرها بین شهرها برقرار می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز امیکرون ارومیه دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۲۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،فرماندار ماکو در این دیدار که قائم مقام والی استان دوغوبایزید ترکیه هم حضور داشت با اشاره به ارتباطات دوستانه و دیرینه بین دو کشور بر تداوم این ارتباطات در بخش‌های اقتصادی و فرهنگی تاکید و گفت: گمرک بازرگان در مرز‌های دو کشور عامل تداوم این دوستی‌ها بوده و تداوم این دوستی‌ها در سایه ارتباطات گسترده فرهنگی و اقتصادی ساکنان دو سوی مرز است.   نادر کاظمی با اشاره به به وجود آمدن برخی از مشکلات در گمرک بازرگان و کندی تردد کامیون‌ها و مسافر از این گمرک به سمت کشور ترکیه افزود: لازم است مسئولان کشور ترکیه هم برای رفع برخی از مشکلات موجود در گمرک گوربلاغ ترکیه اقدام نموده تا مشکلی در تردد مسافر و کامیون در سوی مرز به وجود نیاید.   فرماندار ماکو همچنین به مشکلات به وجود آمده در قبال احداث دیوار مرزی ترکیه هم گفت: متاسفانه بعد از احداث این دیوار مرزی از سوی کشور ترکیه بعد از هر بارش شدید باران سیل ناشی از سمت ترکیه، به سبب جمع شدن آب در پشت این دیوار خسارت بسیار زیادی به روستا‌های مرزی و زیر ساخت‌های کشورمان در منطقه مرزی بورالان وارد می‌کند.   کاظمی خواستار رسیدگی به این مشکل هم از طرف مقامات ترکیه شد.   احمد دالکیران رئیس اداره مدیریت مرزی ترکیه هم با اظهار خرسندی از افزایش تداوم مراودات مرزی بین کشور‌های ایران و ترکیه گفت: رسیدن به سقف ۳۰ میلیارد دلار در سال توافق مقامات جمهوری اسلامی و ترکیه بوده و مسئولان کشور ترکیه برای رسیدن به این هدف تلاش می‌کنند.   او با اشاره به کندی تردد در مرز بازرگان اشاره کرد و گفت: از سال گذشته کشور ترکیه به سبب ساخت و ساز‌های جدید در گمرک گوربلاغ تردد از این مرز و گمرک بازرگان تا حدی کاهش یافته که به محض اتمام این ساخت و ساز‌ها و عملیات عمرانی تردد از مرز‌های گوربلاغ ترکیه و بازرگان به نحو بسیار چشمگیری افزایش خواهد یافت.   وی افزود: با افزایش گیت‌های ورودی و خروجی در این دو مرز با اتمام ساخت و ساز‌ها هم تردد کامیون و هم تردد مسافر افزایش می‌یابد.   رئیس اداره مدیریت مرزی ترکیه به وارد آمدن خسارت ناشی از سیل از سمت دیوار‌های مرزی هم اشاره کرد و افزود: کشور ترکیه برای حسن همجواری و احترام متقابل برای همسایه و دوست و برادر خود ایران تلاش دارد با اقدامات موثر خسارت ناشی از قبال این دیوار مرزی را به حد صفر برساند.

دیگر خبرها

  • ۲۷۳۲ مورد بازرسی کالا، فنی و نشت‌یابی از سوی واحد بازرسی شرکت گاز آذربایجان‌غربی
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • دمای زراعی آذربایجان غربی نسبت به بلند مدت ۲.۶ درجه سانتی گراد افزایش دارد
  • گرد و غبار آسمان شهرهای جنوب آذربایجان‌غربی را فرا گرفت
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • افزایش دمای هوا در آذربایجان‌غربی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی