Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم رضایی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس درباره ادعای برخی رسانه های خارجی درباره توافق در مذاکرات هسته ای اظهار داشت: خبر توافق چند ساله ایران و آمریکا که توسط برخی شبکه‌های مجازی منتشر شده است یک دروغ رسانه‌ای است. این اخبار با هدف جنگ روانی ایجاد و توزیع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استراتژی آمریکایی‌ها در مذاکرات فعلی بازگشت پوچ و بدون هزینه به برجام است یعنی اول نمی خواهند هیچ هزینه ای بدهند و تحریم‌های موجود را لغو کنند. ثانیاً اگر مفاد توافق نامه را هم امضا کنند نه خود حاضر به عمل به آن هستند و نه تضمین می دهند که دولت بعدی آن را اجرا کند. 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: منتشر شدن خبرهایی که از رسانه‌های آمریکایی منتشر می‌شود با هدف شرطی سازی فضای جامعه ایران است لذا رسانه‌های داخلی باید هوشیاری داشته باشند که پرداختن به این خبرها موجب بر هم زدن فضای روانی جامعه و شرطی شدن اقتصاد کشور نگردد.  

رضایی گفت: آمریکایی‌ها از فضای آرام و وحدتی که در جامعه احساس می شود ناراحتند لذا برخی خبرسازی ها با هدف ایجاد التهاب در فضای عمومی جامعه است؛ آمریکایی ها به دنبال این هستند که با این نوع خبرسازی ها یک مطالبه گری و فشار عمومی علیه دیپلمات ها شکل بگیرد تا دیپلمات ها تحت فشار به نتیجه دلخواه آنها تن دهند.

 وی افزود: راهبرد ما در مذاکرات مشخص است و بارها بر آن تاکید شده است. اولاً آمریکایی ها از برجام خارج شده اند و مشکلات امروز به گردن آنهاست. ثانیاً برای برگشت مجدد هم باید تضمین بدهند که دوباره رویکرد سابق را ادامه ندهند و حضورشان بصورت موقتی نباشد. 

رضایی خاطرنشان کرد: بحث دیگری که ما داریم این است که نمی توان به آمریکا اعتماد کرد، لذا اول باید وعده ها و اقدامات آمریکایی ها راستی آزمایی شود که آیا به تعهداتشان عمل می کنند یا خیر؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: توافق قابل دسترسی است اگر آمریکایی ها از مسیری که گذشتگان شان مثل آقای ترامپ عبرت بگیرند و نخواهند قدم در مسیر پیشینیان بگذارند.

 انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ابراهیم رضایی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مذاکرات هسته ای آمریکا آمریکایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۲۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلرو: طوفان‌الاقصی باعث بیداری دانشجویان آمریکایی شد

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد که طوفان‌الاقصی باعث بیداری نخبگان به ویژه دانشجویان در آمریکا شده است؛ به این دلیل که جامعه آمریکایی بر روی فضای نخبگی می‌چرخد.

عباس گلرو در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به خیزش دانشجویان آمریکایی علیه جنایات رژیم صهیونیستی بیان کرد: یکی از اثرات تحولات غزه را می‌توان در انعکاس این تحولات در جامعه اروپا و آمریکا مشاهده کرد. در آنجا عمق جنایات اسرائیل و پشیبانی دولت آمریکا برای همگان مشخص شده است.

وی ادامه داد: در چند ماه گذشته از آغاز جنگ غزه خیلی از اعضای پارلمان‌های اروپا نطق‌های کوبنده‌ای در حمایت از تحولات غزه و مردم فلسطین علیه اسرائیل داشتند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در این شرایط جنبش دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا در اعتراض به سیاست‌های دولت بایدن در قبال مساله فلسطین و حمایت از اسرائیل اقداماتی را انجام داده است که با سرکوب شدید پلیس آمریکا مواجه شد. این یک تحول شگرف و دگرگونی اساسی در دنیا در حمایت از فلسطین است.

گلرو تاکید کرد: طوفان‌الاقصی علاوه بر این‌که وحشتی برای اسرائیل راه انداخت و نقطه عطفی در رویارویی مقاومت فلسطین در برابر اسرائیل بود، باعث بیداری در سطح نخبگان به ویژه دانشجویان آمریکایی شد که همراهی اساتیدشان را هم به دنبال داشت.

منتخب مجلس دوازدهم بیان کرد: آنچه در درون اسرائیل رخ داده خودش را در رقابت‌های انتخاباتی آمریکا نشان می‌دهد و می‌تواند به عنوان یکی از مولفه‌های تعیین شده در تحولات بعدی آمریکا باشد.

وی در پایان بیان کرد: پاشنه تحولات جامعه آمریکایی بر روی دانشگاه‌ها و فضای نخبگی می‌چرخد؛ لذا به نظرم اعتراضات اخیر دانشجویی در آمریکا یک رویداد جدیدی است که می‌توان آن را به عنوان تحولات درونی آمریکا تحلیل کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رسانه‌های خارجی جنبش دانشجویی آمریکا را وارونه سازی می‌کنند
  • تیک‌تاک؛ صدایی برای اعتراض
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!
  • جهاد اسلامی: پیشنهاد جدید صهیونیست‌ها منجر به توافق نمی‌شود
  • واکنش ایلان ماسک به توافق بلندمدت آمریکا با اوکراین
  • گلرو: طوفان‌الاقصی باعث بیداری دانشجویان آمریکایی شد
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • فیلم| دانشجویان آمریکایی در کدام دانشگاه‌ها تحصن کردند؟ -۲
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای
  • شیرین سعیدی: از شنیده شدن خبر بازداشت خود شوکه شدم!