Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس انرژی بابیان اینکه بازار نفت و گاز ایران بازاری مهم برای جهان غرب است، عنوان کرد: اگر گفت وگو‌های وین هرچه سریعتر به توافق برسد قطعا آثارش را در بحث صنایع نفت و گاز ایران خواهیم دید.

رضا پاکدامن در گفت‌وگو با میزان، درباره سناریو‌های بازار نفت در پی توافق ایران در مذاکرات هسته‌ای، اظهار داشت: ابتدا باید توجه کنیم که شرایط جهانی بازار نفت و انرژی به چه صورت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر بحران روسیه با غرب و یا با ناتو در قضیه اوکراین یک شرایط خاصی را رقم زده است.

کارشناس انرژی گفت: روسیه با گروگانگیری اروپا برای تامین گاز آن، به دنبال این است تا اروپا و غرب نتوانند مواضع قاطعی را علیه آن‌ها  اعمال کنند.

پاکدامن افزود: از طرفی آمریکا و غرب توجه دارند که اگر این بحران تشدید شود و هرگونه تاخیری در تامین انرژی اروپا توسط روسیه صورت گیرد، یک شوک بزرگی به تامین انرژی اروپا وارد خواهد شد و از طرفی نیز بازار نفت و گاز جهان نیز دستخوش تغییرات قیمتی خواهد شد و همچنین صنایع و زندگی مردم  اروپا نیز آسیب خواهد دید.

وی بابیان اینکه بازار نفت و گاز ایران بازاری مهم برای جهان غرب است، عنوان کرد: اگر گفت‌وگو‌های وین هرچه سریعتر به توافق برسد قطعا آثارش را در بحث صنایع نفت و گاز ایران خواهیم دید.

کارشناس انرژی تصریح کرد: با توجه به وجود ظرفیت‌های بالقوه در حوزه صنایع نفت و گاز کشور، این صنعت می‌تواند نیاز‌های بازار جهانی را تامین کند و از طرفی نیز می‌تواند با افزایش صادرات به قیمت‌های جهانی نیز کمک کند.

پاکدامن ادامه داد: صنعت نفت ما یک صنعت پیشرانی است که می‌تواند فرصت‌های شغلی زیادی را ایجاد کند و هم به جذب سرمایه گذاران خارجی کمک کند.

وی اظهار کرد: همچنین ظرفیت‌های موجود در صنعت نفت می‌تواند به درآمدزایی دولت کمک کرده تا دیگر در بحث بودجه کسری وجود نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: ستاد تحول و پیشرفت فناوری‌های دانش‌بنیان شرکت ملی نفت تشکیل شد

 

انتهای پیام/

برچسب ها: رضا پاکدامن نفت برجام

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نفت برجام صنایع نفت و گاز بازار نفت و گاز نفت و گاز ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۲۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رکوردشکنی فروش نفت با تمرکز بر ابتکارات جدید در بازسازی پالایشگاه‌های مستهلک شده
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بسته‌های مکالمه پرتخفیف همراه اول به مناسبت روز ملی خلیج‌فارس
  • وزیر کشور: اقدامات استان کرمان در ایجاد زنجیره ارزش قابل توجه است
  • ظرفیت‌های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط» عراق مهیا است
  • ظرفیت های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط»عراق مهیا است
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور داریم
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران