Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-01@21:11:30 GMT

یک «نه» دیگر به کارگزاران

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۱۲۷۵۱

یک «نه» دیگر به کارگزاران

حزب کارگزاران که حالا دیگر تحت دبیرکلی حسین مرعشی فعالیت می‌کند و این تصور را ایجاد کرده با آن کارگزاران قبلی از جهاتی فرق دارد، این روزها در تب و تاب و دعوت از چهره‌های سیاسی قدیمی‌تر و بازگرداندن اعضای سابق حزب است. 

این طور که به نظر می‌رسد اما چهره‌های نام برده شده یکی یکی دست رد به سینه کارگزاران می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثلا محمد هاشمی در گفت‌وگویی گفته بود که علاقه‌ای به این کار ندارد. البته کمیته‌ای که کارگزاران برای این کار تشکیل داده، لست بلندبالاتری دارد. مثلا محمد نمازی، عضو شورای مرکزی این حزب در گفت‌وگو با «عصرما» گفته بود که آنها در پی آن هستند که اعضای هیات موسس حزب را دعوت کرده و دوباره فعال کنند.

این گزاره قطعا درباره افرادی مثل محمدعلی نجفی یا میرحسین موسوی صدق نمی‌کند، اما درباره برخی‌ها فرصت تامل می‌دهد. مثلا عطاالله مهاجرانی وزیر ارشاد خاتمی که چند سالی است نقش اپوزیسیون را بازی کرده و خارج نشین شده است. نمازی در گفت‌وگوی مورد اشاره احتمال فعالیت مجدد او در قالب کارگزاران را تایید یا تکذیب نکرده و به تاکید بر دعوت از همه، اکتفا می‌کند. برخی رسانه‌ها نیز با اشاره به اینکه مهاجرانی اخیر یادداشت‌ها و مصاحبه‌هایی در مطبوعات ایران دارد، احتمال بازگشت او به فعالیت حزبی را بعید ندانسته‌اند. 

مصطفی هاشمی‌طبا، از اعضای سابق کارگزاران اما نظر دیگری دارد. او  در پاسخ به اینکه آیا از او رسما برای همکاری مجدد با کارگزاران دعوت شده یا خیر؟ گفت: «شفاها به من گفتند اما تمایلی ندارم که در احزاب و گروه‌ها فعالیت کنم».

بیشتر بخوانید:

احتمال بازگشت مهاجرانی به کارگزاران سازندگی

«نه» هاشمی به کارگزاران سازندگی

او چرایی این تصمیم را نیز یک نظر شخصی اعلام کرد و گفت: «من نمی‌توانم به تعهدات خود در قبال حزب عمل کنم و ترجیح می‌دهم که این قبیل فعالیت‌ها را نداشته باشم».

هاشمی‌طبا درباره اینکه بازگرداندن چهره‌های قدیمی به حزب چه تاثیری در آینده کارگزاران خواهد داشت؟ نیز گفت: «نمی‌دانم اما به نظرم خیلی تاثیری ندارد. طبیعتا باید از هرکسی که بتواند کمک کند، استفاده کرد و خوب است اما اینکه لزوما همکاری با قدیمی‌ها مفید باشد، درست نیست».

وی درباره امکان حضور و فعالیت مهاجرانی در چارچوب کارگزاران چقدر مهیا است؟ نیز گفت: «از آنجایی که اعضای حزب باید رسما از سوی وزارت کشور تایید شوند. آنها باید نظر دهند و نمی‌توان چیزی در این باره گفت. من هم خیل اهل پیش‌بینی نیستم».

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب همچنین درباره اینکه دبیرکلی حسین مرعشی چه تاثیری در فعالیت‌های کارگزاران خواهد داشت، گفت: «به هرحال آقای مرعشی فعال، مبتکر و خوش فکر است لذا شاید بتواند تحولاتی ایجاد کند. البته منظور از تحولان لزوما این نیست که کارگزاران به جبهه اصلاحات نزدیک‌تر بشود».

۲۱۲۱۷

کد خبر 1600139

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مصطفی هاشمی طبا حزب کارگزاران اصلاح طلبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۲۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف

رضا عظیمی، مدیر کل نظارت فنی سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه بر اساس وظایفی که قانون برای آن مشخص کرده است در حوزه موقوفات و بقاع متبرکه و اماکن مذهبی مسئولیت دارد و هدف ما در اداره کل نظارت فنی سازمان اوقاف و امور خیریه این است که بتوانیم خدمتگزار موقوفات و اماکن مذهبی باشیم. 

مدیر کل نظارت فنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در اداره کل نظارت فنی سازمان اوقاف و امور خیریه در زمینه ساخت و ساز و تعمیر و مرمت بقاع متبرکه فعالیت‌های زیادی انجام داده‌ایم؛ به‌طوری که بیش از ۸هزار و ۵۰۰ بقعه متبرکه داریم و آنها به فراخور مراجعه‌کنندگانی که دارند نیازمند امکانات رفاهی هستند که باید برای آنها فراهم کنیم. 

او مطرح کرد: لازم است درمورد بهسازی، مقاوم‌سازی و بازسازی بقاع متبرکه فعالیت‌هایی انجام دهیم که بخش عمده‌ای از این فعالیت‌ها توسط خود مردم صورت می‌گیرند و درواقع، ما وظیفه نظارت فنی بر این امور را برعهده داریم تا عملکرد کاربری‌هایی که ایجاد می‌شوند را بررسی کنیم تا مناسب باشند و سازه و ساختمان‌هایی که ساخته می‌شوند از سازه‌های ایمنی برخوردار باشند. زیرا این ساختمان‌ها بنا‌هایی هستند که باید برای سالیان متمادی مقاوم باشند و کیفیت اجرای آنها در مقایسه با ساختمان‌های مسکونی بسیار بالاتر باشد. بنابراین، بواسطه این موضوع، کنترل‌ها و نظارت فنی داریم که روی اجرا‌ها انجام می‌شوند.

عظیمی اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌ها و نیرو‌های فنی که داریم از برون‌سپاری هم، استفاده می‌کنیم و این کار از طریق مهندسانی صورت می‌گیرد که دارای صلاحیت هستند و درواقع، این کار نظارت را انجام می‌دهیم و تقریباً می‌توان گفت در سالی که گذشت ما روی بیش از ۸۰۰ بقعه متبرکه کار عمرانی کرده و بیش از ۶۰۰هرارمتر مربع فعالیت اجرایی انجام دادیم که این فعالیت در بخش‌های مختلف مثل تکمیل طرح، بهسازی و مقاوم‌سازی و تعمیر و نگهداری این پروژه‌ها صورت گرفت و بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه مستقیم داشتیم. ضمن این که بخش عمده‌ای از فعالیت‌های اجرایی توسط خیرین صورت می‌گیرند و این فعالیت‌ها را تحت نظارت ما انجام می‌دهند.

مدیر کل نظارت فنی سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: با توجه به کاربری‌های مختلفی که تعریف شده است ما در حوزه موقوفات در بخش بهداشتی، درمانی، تجاری، مسکونی و سایر کاربری‌ها پروژه داریم و بواسطه همین، حوزه کاری متنوعی است و خوشبختانه، با توجه به این‌که برای اغلب طرح‌ها پروانه ساختمانی صادر می‌شود ما از ظرفیت نظام مهندسی استفاده می‌کنیم و همه این پروژه‌ها دارای مهندس ناظر در حوزه‌های مختلف سازه و معماری و تأسیسات برقی و مکانیکی هستند و عملاً ساختمان‌های با کیفیتی در این حوزه پیاده سازی می‌شوند و این فعالیت بسیار مناسبی است تا جایی که بیش از ۲۵۰ طرح فعال در سطح موقوفات داریم. البته طرح‌های کلان ما هستند و بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان هزینه فعالیت اجرایی در این حوزه صرف شده است.

عظیمی گفت: یکی از فعالیت‌های بسیار خوبی که در این حوزه انجام می‌شود موضوع مسکن است و با توجه به شعار مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت جمهوری اسلامی ایران در ۴ سال اخیر مبنی بر افزایش سرانه‌های مسکونی و کمک به خانه‌دار شدن مردم فعالیت‌های بسیار مهمی در این حوزه انجام داده‌ایم.

مدیر کل نظارت فنی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: سازمان اوقاف با توجه به ظرفیت‌هایی که در حوزه زمین دارد و این زمین‌ها با کاربری‌های مختلف در میان شهر‌ها به صورت پراکنده وجود دارند و ما با هماهنگی و همکاری که با وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی داشته‌ایم، توانسته‌ایم از این ظرفیت‌ها در استان‌های مختلف استفاده کنیم. 

او گفت: طرح بسیار بزرگی را در استان مرکزی انجام داده‌ایم و ۸ هزار واحد مسکونی در آن‌جا در حال ساخت است و خوشبختانه عملیات ساختمانی در مرحله اتمام اسکلت است و در استان زنجان فعالیت بسیار خوبی انجام شد و بیش از ۲۰۰ هکتار زمین برای این طرح تغییر کاربری داده شده و قطعه بندی شده و کار اجرایی‌اش انجام شده است.

عظیمی افزود: در استان‌های چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، مازندران، گلستان و کردستان در حال انجام طرح‌های بسیار خوبی با عنوان نهضت ملی مسکن هستیم که سایر سازمان‌ها نیز، همکاری می. کنند تا مسکن محرومان و افراد کم‌برخوردار در این طرح تأمین شود.

بحث عمده‌ای از فعالیت‌های ما در زمینه شناسایی موقوفات است و با توجه به بررسی‌هایی که انجام می‌دهیم و هماهنگی‌هایی که با شرکت پست و ثبت داریم موقوفات را برای شناسنامه‌دار شدن، شناسایی می‌کنیم که در آینده، تعدی به این اراضی نشود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • تداوم راه شهیدان با فعالیت جوانان در مساجد
  • ثبت ملی روز مریانج/ ۵ هزار نفر در بازار مبل فعالیت می‌کنند
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت + عکس
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف
  • آیا مسئولان از هلی کوپتر اورژانس استفاده می‌کنند؟!
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • تعبیر جالب مسعود ده‌نمکی از فعالیت‌های شهید آوینی + فیلم
  • مرگ خاموش تخت‌جمشید و بیستون
  • غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح آبادان و خرمشهر
  • فعالیت ۱۰۴ هزار تعاونی در کشور