Web Analytics Made Easy - Statcounter

 ۶ ماه از آغاز کار دولت سیزدهم گذشت و حالا وقت ارزیابی است. بررسی دیدگاه های مختلف نشان می دهد که این دولت در تحقق شعارهای انتخاباتی خود نتوانسته انتظارات را برآورده کند.

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی ز درباره عملکرد ۶ ماه نخست دولت سیزدهم گفت: این دولت واقعا بدون برنامه آمد و تاکنون ما یک صفحه از برنامه ۸ هزار صفحه ای آن را ندیدیم، این مسئله هم به عدم وجود تحزب در کشور بر می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی هم با این دولت خیلی بد برخورد شد.

وی افزود: برخی طلبکارانه با این دولت برخورد و از آن سهم خواهی کردند. امروز خیلی از جایگاه های مدیریتی کشور در اختیار کسانی است که آنها شایستگی حضور در آن مسئولیت ها را ندارند. امروز برخی وزرا در حالی بر صندلی وزارت تکیه زده اند که شاید در حالت عادی یک مدیرکل ساده نیز در آن وزارت خانه نمی شدند.

این تحلیلگر مسائل سیاسی ضعف اجرایی کابینه دولت سیزدهم را مشهود خواند و یادآور شد: علاوه بر فقدان برنامه، بین اعضای دولت شکاف وجود دارد و غاطبه اعضای کابینه نیز اعتقادی به شعارهای رئیس دولت ندارند، گرچه با رئیس جمهور همراهی نمایشی و ظاهری می کنند اما در واقع قضیه آنها این شعارها را عملیاتی نمی دانند. این مسائل موجب می شود دولت نتواند در تحقق شعارهایش موفق باشد.

وی افزود: آقای رئیسی واقعا دارد زحمت می کشد و تلاش می کند. او از سفر روسیه به کرمان رفت و دائم در حال تکاپو برای رسیدگی به مشکلات کشور است ولی عدم انسجام بین تیمش باعث محقق نشدن برنامه هایش می شود، در نتیجه می بینیم نارضایتی ها در حال افزایش است، بدون آنکه اتفاق خاصی در حوزه حل مشکلات مردم رخ دهد.

این فعال سیاسی با اشاره به مواضع گذشته منتقدان و مخالفان برجام اظهار کرد: کسانی که برجام را متعفن می خواندند، با واقعیت های کشور در این ۶ ماه آشنا شدند و آنقدر جلو رفتند که پیشنهاد مذاکره مستقیم با آمریکا را مطرح می کنند. اینها نشان می دهد گرچه اتفاقاتی در حال رخ دادن است اما تاکنون نتیجه ای برای مردم نداشته است.

بیشتر بخوانید:

روزنامه جمهوری اسلامی: سفر رئیسی به مسکو زود بود/ افراد نباید به محض رسیدن به قدرت، به فکر سفر بیفتند

فعال سیاسی اصولگرا : برخی وزرا سابقه ریاست یک اداره را نداشتند اما در دولت رئیسی وزیر شدند

وی افزود: امروز مشکل مردم برنج، سیب زمینی، مرغ و گوشت شده است. مایحتاج اصلی مردم روی زمین است کالاها گران شده و موارد پروتئینی برای مردم موجود نیست. مشکلات نیز روز به روز دارد افزایش پیدا می کند، برنامه ای هم برای رسیدگی به این مشکلات وجود ندارد.

جعفرزاده با بیان اینکه برخی وزارتخانه ها اولویت اول مردم را هنوز درک نکرده اند، گفت: امروز باید مبارزه با امیکرون موضوع اصلی در وزرات بهداشت باشد اما می بینیم بارداری اولویت اول است. وزارت صمت در تأمین کالاهای اساسی مانده، وزارت کشاورزی برای تأمین نهاده های دامی مشکل دارد. در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضعیف ترین افراد در جایگاه های مدیرکلی قرار گرفته اند و از همین حالا می توان پیش بینی کرد هیچ اتفاقی در حوزه اشتغال رخ نخواهد داد.

وی افزود: وقت آن است که آقای رئیسی یک خانه تکانی جدی در کابینه انجام دهد. به کارگیری جوان انقلابی خوب است اما این جوان انقلابی باید تخصص قرار گرفتن در آن مسئولیت را نیز داشته باشد. غاطبه مدیران این دولت ضعیف هستند، نمونه اش رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور است که پیش از مسئولیت یک روز کار اداری انجام نداده بود. آیا چنین فردی می تواند در حوزه شفافیت، سلامت و تحول سازمانی موثر واقع شود؟ همین است که کارهای های این دولت جلو نمی رود.

۲۱۲۱۷

کد خبر 1600153

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اصولگرایان سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۳۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی

به گزارش «تابناک»، محمد مهاجری فعال سیاسی اصولگرا در کانال تلگرامی خود نوشت:

حضرات بزرگان محترم روحانیت

سلام علیکم

تصور می‌شد، عملیات "وعده صادق" علیه رژیم‌صهیونیستی و نیز آغاز مجدد فعالیت گشت‌ارشاد (با نام جدید طرح نور) بتواند اتفاق پیش‌آمده در یکی دوماه اخیر درباره جناب آقای کاظم‌صدیقی را به محاق ببرد و به فراموش بسپارد.

گواهی می‌دهم هر روز با افراد متعددی در خیابانها، فروشگاهها ، وسایل نقلیه بخصوص مترو مواجه می‌شوم که درباره دو سه موضوع اظهارنظر یا پرسش می‌کنند. این بدان معناست که قضیه از نگاه افکارعمومی نه تنها تمام نشده، بلکه چون شفافیت کامل در آن صورت نگرفته، فضایی از بدبینی را حفظ کرده است.

به عنوان یک علاقمند به روحانیت و معتقد به حفظ شان و جایگاه آن و مهمتر بازگشت مرجعیت این طبقه برای مردم، انتظار دارم موضوع آقای صدیقی استخوان لای زخم نماند. اگر رفتار او صحیح،قابل دفاع و بدون خدشه است، صراحتا اعلام و ابهامات جامعه برطرف شود. در غیراین صورت، توقع جامعه مبنی بر برخورد بدون تبعیض با ایشان عملی گردد.

توجه به عبارت مشهور "حسنات الابرار، سیئات المقربین" اقتضا دارد که مواجهه با اشتباهات کوچک عناصری که تابلو نظام به شمار می روند، سخت باشد تا امید و اطمینان مردم افزایش یابد.

متاسفانه حضور آقای صدیقی در نمازجمعه و توجیهات طلبکارانه‌ای که در برابر شائبه ها بیان داشت، سوءتفاهم‌های موجود را افزایش داد و بیم آن می رود این دمل چرکین سربسته بماند و بعدها خدای ناکرده عواقبش دامنگیر همه روحانیت (که قطعا بسیاری از آنها از آن دفاع نمی‌کنند) شود. 

آنچه نوشته شد صرفا گزارشی از حرفهای شفاف مردم کوچه و بازار است. چشم بستن برواقعیت، واقعیت را از بین نمی برد بلکه دیر یا زود، روی تلخ خود را نشان می دهد.

والامر الیکم

دیگر خبرها

  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی
  • ابراهیم رئیسی دوباره از «گشت ارشاد مدیران» گفت؛ در دستور باشد!
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • رئیسی: خیزش دانشجویان غربی حامی مظلومین غزه خاموش نخواهد شد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران باید در دستورکار وزرا باشد
  • رئیسی: رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل است
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزیران باشد / خیزش دانشجویان و نخبگان غربی با اعمال خشونت خاموش نمی‌شود
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • انسجام فکری و تشکیلاتی لازمه تأثیرگذاری شوراها است