Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: در شهر کاشان سالانه حدود ۸۰۰ بیمار مبتلا به سرطان جدید شناسایی می‌شود که مهم‌ترین آنها سرطان پستان در زنان، سرطان پروستات در مردان و سرطان‌های مرتبط با گوارش در هر دو جنس است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مهدی دلاوری به مناسبت هفته ملی مبارزه با سرطان، اظهار کرد: خدمات غربالگری سرطان‌های پستان، روده بزرگ و دهانه رحم به منظور تشخیص زودهنگام و درمان به موقع در همه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت شهرستان‌های کاشان و آران‌وبیدگل به صورت رایگان ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ها از جمله برنامه مدیریت سرطان در دانشگاه علوم پزشکی کاشان است.

وی افزود: غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان پستان ویژه همه زنان در سنین ۳۰ تا ۶۹ سال هر دو سال، سرطان روده بزرگ با ارزیابی همه زنان و مردان ۵۰ تا ۷۰ سال و سرطان دهانه رحم نیز برای زنان ازدواج کرده ۳۰ تا ۵۹ سال انجام می‌شود.

«فاصله‌ها را کم کنیم»، شعار پویش مبارزه با سرطان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به پویش ملی مبارزه با سرطان هشتم تا پانزدهم بهمن‌ماه با شعار «فاصله‌ها را کم کنیم»، تصریح کرد: منظور از شعار سال جاری این است که باید شکاف و فاصله‌ای که درحال حاضر درخصوص خدمات و مراقبت‌های سرطانی وجود دارد، پر شود.

وی اصلاح سبک زندگی، فعالیت بدنی مناسب و تغذیه سالم را در کاهش بروز سرطان بسیار مؤثر دانست و گفت: آلودگی هوا، مصرف دخانیات، چاقی، کمبود فعالیت بدنی و مصرف الکل اصلی‌ترین عوامل خطر در بروز سرطان هستند.

دلاوری با بیان اینکه خدمات مرتبط با سرطان باید به سمت خدمات پیشگیری و تشخیص زودهنگام توسعه یابد، اظهار کرد: خدمات پیشگیری و تشخیص زودهنگام منجر به تشخیص سرطان در مراحل اولیه می‌شود و بسیاری از سرطان‌ها در این مرحله قابل درمان هستند و میزان طول عمر بیماران مبتلا به سرطان افزایش می‌یابد.

۱۶ درصد مرگ‌ومیرها به علت سرطان

وی افزود: حدود ۸۲ درصد علل مرگ در کشور بیماری‌های غیرواگیر است، اولین عامل مرگ، بیماری‌های قلبی با ۴۳ درصد و دومین عامل سرطان‌ها با ۱۶ درصد هستند. سرطان پرهزینه‌ترین بیماری در دنیا است و سالانه حدود ۱۳۵ هزار سرطان در کشور با شیب افزایشی تشخیص داده می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان خاطرنشان کرد: ایران از نظر بروز فعلی سرطان در دنیا وضعیت متوسطی دارد اما با توجه به دو علت پیر شدن جمعیت و افزایش عوامل خطر، روند افزایشی سرطان در کشور نسبت به کل جهان بیشتر است.

دلاوری با بیان اینکه سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان در مردان و سرطان پستان شایع‌ترین سرطان در زنان کشور است، ادامه داد: در کاشان سالانه حدود ۸۰۰ بیمار سرطان جدید شناسایی می‌شود که مهم‌ترین آنها سرطان پستان در زنان، سرطان پروستات در مردان و سرطان‌های مرتبط با گوارش در هر دو جنس است.

کد خبر 553681

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سرطان سرطان پروستات ابتلا به سرطان سرطان روده بزرگ سرطان سینه تشخیص سرطان پیشگیری از سرطان سرطان سینه زنان بیماری سرطان سرطان زنان سرطان دهانه رحم تشخيص سرطان پروستات معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان مهدی دلاوری غربالگری سرطان درمان سرطان سلول های سرطانی کرونا و سرطان علایم سرطان درمان سرطان پروستات درمان سرطان سینه سرطان های شایع در ایران سرطان های شایع در اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانشگاه علوم پزشکی کاشان تشخیص زودهنگام سرطان پستان سرطان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۳۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است

محسن روز رخ، ظهر امروز و در نشست خبری کنگره یاد شده که با رویکرد درمان چندتخصصی تومورهای مغزی کودکان، ۲۶ تا ۲۸ اردیبهشت جاری در تهران  برگزار می شود، در پاسخ به قدس با بیان  این مطلب افزود: درمان ۶۵ تا ۷۰ درصدی کودکان سرطانی در ایران در حالی است که این رقم در ترکیه ۶۰ درصد و در دیگر کشورهای منطقه زیر ۵۰ درصد است.

وی درمان سرطان کودکان را در کشورهای پیشرفته دنیا ۸۰ تا ۸۵ درصد عنوان کرد و گفت: این که در شرایط موجود ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در کشور درمان می شوند واقعاً اتفاق چشمگیری است.

وی در پاسخ به پرسش دیگر قدس، درباره مهمترین دلایل ایجاد سرطان در بین کودکان ایرانی هم گفت: دلایل مختلفی در این زمینه نقش دارند و یک عامل منحصر به فرد را در  ابتلای کودکان به سرطان نمی سراغ گرفت؛ عواملی محیطی،  وراثت، تغذیه می تواند در ایجاد سرطان کودکان دخیل باشد. البته درصد آن ها با یکدیگر متفاوت است؛ برای مثال شاید در برخی از انواع سرطان ها ژنتیک و در بعضی دیگر، تغذیه و محیط بیشتر نقش داشته باشند. اما همه این عوامل در ایجاد سرطان در کودکان دخالت دارند و به همین دلیل است که ما یک درمان واحد را برای سرطان ها نداریم. چون وقتی دلیل بیماری را بدانیم درمان آن راحت خواهد بود و این که درمان سرطان ها بسیار سخت است به این خاطر است که علت اصلی آن دقیقاً مشخص نیست. البته شاید در آینده این دلیل اصلی تشخیص داده شود و درمان آن راحتر صورت گیرد.

وی با اشاره به این که بر اساس آمارها در دنیا، سرطان کودکان یک درصد کل سرطان ها را تشکیل می دهد، افزود: یعنی سرطان در بین کودکان خیلی شیوع ندارد با این وجود سالانه در آمریکا ۵۵ هزار  مورد جدید سرطان کودکان ثبت می شود و در ایران نیز سالانه حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰  مورد جدید سرطان کودکان ثبت می شود .

می خواهیم در درمان کودکان مبتلا به سرطان به آمار کشورهای توسعه یافته برسیم

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه محک، هم در این نشست خبری با بیان این که باید پذیرفت که سیستم بهداشت و درمان هر کشوری  تابعی از وضعیت اقتصادی آن کشور و سهمی است که از تولید ناخالص داخلی آن می برد، تصریح کرد: بنابراین در درمان کودکان مبتلا به سرطان باید این طور نگاه کنیم آنچه که امروز در بیمارستان محک اتفاق می افتد به لطف تامین منابعی است که از سوی خیرین صورت می گیرد. در واقع کمک های خیرین ما را قادر کرده است تا روش های درمانی متفاوت تری را نزدیک به روش های روز دنیا پیاده کنیم و همچنین داروهایی را که مورد نیاز کودکان سرطانی است تامین کنیم . در واقع این موضوع – کمک های مردمی-  موجب شده تا در درمان  کودکان سرطانی نسبت به میانگین کشوری جلوتر باشیم؛ اما این به این معنا نیست که می توانیم به رقم های ۸۰ تا ۸۵ درصدی کشورهای توسعه یافته در درمان کودکان سرطانی  نزدیک شویم. چون بخشی از این اختلاف فاصله به شرایط اقتصادی کشورها بر می گردد که محک به همت خیرین نیکوکارش تلاش می کند تا روز به روز این فاصله را کمتر کند. در واقع  ما سعی داریم تا تمام محدودیت ها را البته تا جایی که ممکن است پشت سر بگذاریم تا به آمارهای کشورهای توسعه یافته  در درمان کودکان سرطانی برسیم.

درمانی قطعی ۱۶ هزار کودک مبتلا به سرطان توسط بیمارستان محک

دکتر میترا قالیبافیان، آنکولوژیست و عضو هیئت علمی دانشگاه نیز در ادامه این نشست، از تشکیل ۴۲ هزار پرونده مبتلا به سرطان در بیمارستان محک از زمان تاسیس موسسه محک تاکنون خبر داد و گفت: طبق گزارش های موجود ۱۶ هزار کودک مبتلا به سرطان کاملاً درمان شده و به خط پایه زندگی برگشته اند. 

وی با اشاره به این که هرچند تومورهای مغزی دومین نوع شایع سرطان در کودکان است اما نخستین عامل مرگ کودکان محسوب می شود، افزود: کودکانی که مبتلا به تومور مغزی هستند و تحت درمان قرار می گیرند و زنده می مانند با عوارض دیررس درمان دست به گریبان می شوند. بنابراین در طول زمان متوجه شدیم که درمان تومورهای مغزی کودکان نیاز به یک برخورد متفاوتی نسبت به بزرگسالان دارد.

 وی در همین زمینه افزود: دومین نکته ای که با پیشرفت علمی متوجه شدیم این است که تومورهای کودکان با تومورهای بزرگسالان کاملاً متفاوت است: یعنی اگر حتی یک اسم داشته باشند اما رفتارشان در کودک به نسبت بزرگسال متفاوت است. این موضوع ما را به اینجا رساند که برخورد تیم درمان و تیم پشتیبانی با کودکی که دچار تومور مغزی است باید متفاوت باشد. از این رو هدف چهارمین کنگره دوسالانه آنکولوژی این است که این تفاوت برخورد در درمان کودکان مبتلا به سرطان را در قیاس با بزرگسالان، نمایش دهد.  

وی با تاکید بر این که کودکان نجات یافته از سرطان نیازمند بازتوانی درازمدت هستند، تصریح کرد: این نوع کودکان پس از درمان وقتی به جامعه باز می گردند با محدودیت هایی مواجه می شوند بنابراین باید برای بازتوانی آن ها از همان روز نخست فکری شود.

قالیبافیان، با اشاره به این که زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد، افزود: کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگترها حساس‌تر هستند.جراحی، شیمی درمانی و رادیوتراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است. در مجموع برخی کودکان پس از ۵سال درمان، کاملاً بهبود می یابند.

درمان آنکلوژی نیاز به یک کار تیمی دارد

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی هم در ادامه این نشست از درمان ۲۰ درصد کودکان ایرانی مبتلا به سرطان توسط بیمارستان محک خبر داد و گفت: درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد و موسسه  محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استادان این بیمارستان سابقه هیئت علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در بیمارستان محک را دارند.

محمود مصدق

دیگر خبرها

  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر (فیلم)
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر