Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گنبدکاووس، سیدرضا نظری در مراسم پروژه‌های آموزش و پرورش در دهه فجر در روستای «امیدیه» اظهار کرد: هدف ما دین است که در کنار عدالت آموزشی عدالت مدرسه‌سازی را در کل استان گلستان اجرا کنیم.
وی تصریح کرد: نگاه ما در آموزش و پرورش نگاه اقتصادی بوده و تلاش داریم در این نگاه به هنرستان‌های کشاورزی و فنی و حرفه‌ای توجه بیشتر داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره کل  آموزش و پرورش گلستان خاطرنشان کرد: انتظار داریم هنرجویان هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کشاورزی در حین‌ تحصیل خود را شریک هنرستان دانسته و با علاقه و انگیزه بالا ضمن تحصیل رشته‌های مورد علاقه بتوانند‌ مهارت‌های لازم را کسب کرده تا بعد از فارغ‌التحصیل با مهارت کسب شده درآمدزایی برای خود و خانواده داشته باشند.

وی ادامه داد: افق ما در نگاه اقتصادی  آموزش و پرورش این است که به‌جایی برسیم که خود بتوانیم تولید کرده و از این تولیدات منافعی برای زیرمجموعه جامعه هدف خود داشته باشیم.

* دانش آموزان روستای محروم «امیدیه» صاحب مدرسه می‌شوند
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس در این مراسم گفت: امروز با حضور سرپرست اداره کل آموزش و پرورش گلستان و فرماندار شهرستان و دیگر مسوولان استانی و شهرستانی پروژه‌های این ارگان کلنگ‌زنی و یا به بهره‌برداری رسید.

کمال‌الدین نظرنژاد اظهار کرد: مدرسه روستای محروم «امیدیه» حدود ۱۸ سال پیش تخریب شده و قابل استفاده نبوده و ۵۵ دانش آموز این مدرسه که ۲۶ نفر آنها دختر هستند برای تحصیل به روستای «امید آباد» تردد می‌کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه در مسیر تردد دانش آموزان کانال آب قرار داشته و چندین سال گذشته این کانال سبب غرق شدن دانش‌آموز دوره ابتدایی شده تصمیم گرفته شده با مشارکت اهالی، خیرین و اداره کل نوسازی آموزشگاه دو کلاسه در این روستا کلنگ‌زنی شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس خاطرنشان کرد: بخشی از هزینه احداث این آموزشگاه از محل طرح پویش بانوان (آجر به آجر)، بخشی از محل ‌کمک‌های خیرین و مشارکت اهالی و اداره کل نوسازی تامین می‌شود و پیش‌بینی ما در احداث این مدرسه یک میلیارد تومان است.

 

وی ادامه داد: تاکنون ۱۲۵ مدرسه توسط خیرین کلنگ‌زنی و ۱۰۹ مدرسه توسط نیکوکاران در گنبدکاووس احداث شده است.

نظرنژاد گفت: تمامی روستاهایی که  جمعیت دانش آموزی آنها به حد نصاب رسیده باشد دارای مدرسه بوده و این مدارس یا به بهره‌برداری رسیده و یا در حال ساخت است.

وی بیان کرد: همچنین با حضور سرپرست اداره کل آموزش و پرورش نخستین گلخانه گیاهان دارویی شمال کشور در هنرستان پسرانه کشاورزی شهید رجایی گنبدکاووس واقع در جاده آلمان به بهره‌برداری رسید.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان گنبدکاووس ابراز کرد: این گلخانه به عنوان کشت نشاء گیاهان دارویی فعالیت می‌کند و در آن انواع گیاهان دارویی نشا شده و برای تکثیر به شهرهای مختلف استان ارسال می‌شود.

وی افزود: امید داریم این گلخانه به عنوان قطب تولید گیاهان دارویی در شمال گسترش یافته و تولیدات در آینده نزدیک صادر شود.

نظرنژاد گفت: این هنرستان ۱۰۰ هکتار اراضی داشته و هنرجویان ان در این اراضی به کشت شالی، گندم، جو، یونجه، انواع محصولات باغی، پرورش ماهیان گرمابی و غیره می پردازند.

وی بیان کرد: هنرجویان در بدو ورود به این هنرستان مبلغ ۵۰ هزار تومان پرداخت کردند که این‌مبلغ به عنوان سهام آنان در نظر گرفته شده و از تولید محصولات خود، منافع و درآمدی کسب می‌کنند.

انتهای پیام/۲۳۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: طرح پویش بانوان صاحب مدرسه می شوند گیاهان دارویی آموزش و پرورش اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۴۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مختومقلی فراغی از محور‌های وحدت در گلستان است





سیدعلی مهاجر شامگاه چهارشنبه در جلسه کمیسیون اقوام، فرق و مذاهب گلستان با محوریت مراسم بزرگداشت دویست و نود و یکمین سالروز تولد مختومقلی فراغی، گفت: اهتمام به آداب و رسوم اهل سنت در برنامه‌ریزی برگزاری مراسم این شاعر ضروری است تا بستری برای سوء استفاده معاندین و دشمنان برای ایجاد تفرقه قرار نگیرد.
وی بابیان اینکه بهره‌گیری از آموزه‌های دینی در هم‌گرایی اقوام اهمیت بسیاری دارد، اضافه کرد: از نقطه نظرات و دیدگاه‌های علما و روحانیون اهل سنت در برگزاری مراسم دویست و نود و یکمین سالروز تولد مختومقلی استفاده شود.
مهاجر ادامه داد: پرهیز از سلیقه‌گرایی ضروری است با مدیریت و دوری از افراط و تفریط باید در راستای توسعه فرهنگ غنی اقوام ایرانی اسلامی گام برداشت.
مختومقلی فراغی شاعر و عارف ترکمن که به فردوسی این قوم مشهور است، در سال ۱۷۳۳ میلادی برابر با سال ۱۱۱۲ شمسی در روستای «حاجی قوشان» از توابع بخش مرکزی گنبدکاووس متولد شد و پس از ۵۷ سال زندگی در کنار «چشمه عباساری» در دامنه رشته کوه «سونگی داغی» بین ایران و ترکمنستان درگذشت و پیکرش به روستای «آق‌توقای» مراوه‌تپه منتقل و در جوار آرامگاه پدرش «دولت‌محمد آزادی» به خاک سپرده شد.
آرامگاه این شاعر و عارف شهیر ترکمن و پدرش «دولت‌محمد آزادی» در مسیر جاده شهر مراوه‌تپه به «داشلی‌برون» گنبدکاووس و در روستای «آق‌توقای» قرار دارد و هرساله تعداد زیادی از مردم منطقه و مسافران و گردشگران بر مزار این شاعر حضور می‌یابند.
همچنین در دهه سوم اردیبهشت ماه هر سال مراسم بزرگداشت مختومقلی فراغی باحضور شخصیت‌های فرهنگی و سیاسی ملی، استانی و منطقه‌ای و حتی برخی کشور‌های همجوار در محل آرامگاه این شاعر برگزار می‌شود.
منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • شرکت ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله نخست آزمون سراسری
  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • ۱۵ هزار دانش آموز ایلامی در مرحله‌ اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • مختومقلی فراغی از محور‌های وحدت در گلستان است