Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، احمد وحیدی وزیر کشور در دیدار با رحیم حیات قریشی سفیر پاکستان در ایران، گفت: ایران و  پاکستان از ظرفیت ها و فرصت های مناسبی برای گسترش و توسعه همکاری ها در زمینه های تجاری، امنیتی و فرهنگی برخوردارند.

وزیر کشور گفت: توسعه بازارچه های مرزی و مبادلات تجاری بستر مناسبی برای توسعه همکاری های دو کشور ایجاد می کند و انتظار می رود مسئولان دو کشور بسترهای لازم را فراهم نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی همکاری ایران و پاکستان در موضوعات مهم اقتصادی مانند انرژی و تزانزیتی را بسیار مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: اراده طرفین برای گسترش روابط همه جانبه است و باید در نشست های مشترک موانع احتمالی برطرف شود.

وزیر کشور خواستار تعاملات و همکاری ها بین دو بندر گواتر ایران  و گوادر پاکستان شد و گفت: باید بسترهای لازم برای تقویت همکاری های تجاری و مبادلات بین این دو بندر مهم منطقه فراهم شود.

وحیدی موضوع مهاجرین افغانستانی را یکی از مسائل مشترک بین سه کشور ایران، افغانستان و پاکستان دانست و گفت باید با همکاری سه جانبه شرایطی را فراهم کرد تا افراد کمتری تصمیم به مهاجرت بگیرند.

همچنین رحیم حیات قریشی سفیر پاکستان در این نشست گفت: در حال برنامه ریزی و آماده سازی شش بازارچه مرزی برای گسترش تعاملات هر چه بیشتر با جمهوری اسلامی ایران در زمینه های مختلف بویژه مبادلات تجاری هستیم.

وی با اشاره به ظرفیت ها و منابع فراوانی که در ایران وجود دارد، خاطرنشان کرد: دو کشور می توانند در بحث  انرژی از جمله صادرات برق و گاز  از ایران حجم مبادلات قابل قبولی داشته باشند.

سفیر پاکستان با استقبال از پیشنهاد وزیر کشور درخصوص همکاری بنادر مهم دو کشور، خواستار اعلام خواهر خواندگی بین بنادر گواتر و گوادر شد و گفت: همکاری های این دو بندر در مبادلات و مراودات اقتصادی به سود کل منطقه خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بندر گواتر وزیر کشور همکاری ها دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۵۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال

کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات متحده عربی بعد از ۱۰ سال، ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و امارات متحده عربی به ریاست مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات، به عنوان روسای ایرانی و اماراتی این کمیسیون در تاریخ سه شنبه و چهارشنبه (11 و 12 اردیبهشت ماه 1403) در ابوظبی؛ برگزار می‌شود.

این نشست پس از گذشت 10 سال، به منظور توسعه همکاری‌های دو کشور در کلیه زمینه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه گذاری و حمل و نقلی (هوایی، دریایی، جاده‌ای و ترکیبی) برگزار می‌شود. توسعه مناسبات دو کشور در حوزه کریدور‌های ترانزیتی بین المللی بویژه کریدور شمال- جنوب به منظور ترانزیت کالا‌های اماراتی به سمت کشور‌های آسیای مرکزی و قفقاز و روسیه و نیز اروپا از قلمرو جمهوری اسلامی ایران در دستور کار این نشست است.

در حاشیه این اجلاس همایش تجار، فعالان اقتصادی و کارآفرینان بخش‌های خصوصی دو کشور نیز برگزار خواهد شد. در این نشست تجار و کار آفرینان ایرانی و اماراتی با همتایان خود بصورت رو در رو مذاکره خواهند نمود. همچنین تعدادی از متخصصان حوزه تجاری و سرمایه گذاری در خصوص توسعه فضای کسب وکار دو کشور و قوانین و مقررات حاکم بر سرمایه گذاری و تجارت و فرایند‌های مربوطه مبادرت به سخنرانی خواهند نمود. پیش بینی می‌شود در این اجلاس دو سند همکاری توسط رؤسای کمیسیون مشترک دو کشور به امضا برسد.

مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران گفت: امارات متحده عربی یکی از شرکای اصلی کشورمان در تجارت است. تجارت ایران و امارات در سال گذشته حدود 27 میلیارد دلار بوده، که سهم صادراتمان به این کشور حدود 6.5 میلیارد دلار بود و سهم واردات کالا از این کشور هم به بیش از بیست میلیارد دلار رسید. این کشور به دلیل اینکه هاب لجستیکی منطقه و واسط تجاری کشور هاست، برای ما با اهمیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • بررسی توسعه همکاری‌ها و مبادلات تجاری مرز پلدشت و نخجوان
  • بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • وزیر صنعت: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند
  • هزینه فایده سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری