Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@17:43:42 GMT

بعد از خوردن نوشابه چه اتفاقی برایتان می افتد!

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۱۶۳۶۷

‍‍‍‍‍‍

بلایی که با خوردن نوشابه بر سرمان می آید! اتفاق خطرناک و بدی که بعد از مصرف نوشابه در بدن رخ می دهد خوردن نوشابه چه مضراتی دارد؟ از ۱۰ دقیقه تا ۲ ساعت بعد از خوردن نوشابه در بدن چه خبر است؟ سه تا چهار ساعت بعد از خوردن نوشابه

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از گسترش نیوز؛ نوشابه یکی از نوشیدنی های پر مصرف و پر طرفدار در جهان است که زیان های زیادی را برای بدن دارد و عامل اصلی مشکلات سلامتی مثل چاقی، دیابت نوع ۲ و پوسیدگی دندان می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق آمار مراکز کنترل و پیش گیری بیماری ها (CDC)، مصرف این نوشیدنی ها در بین نوجوانان و جوانان بسیار بالا است و حدود نیمی از مردم در هر روز، نوشیدنی های قندی می نوشند و نمی دانند پس از مصرف این نوشیدنی چه اتفاقی در بدنشان می افتد؟

اگر علاقه زیادی به نوشیدن نوشابه دارید، بهتر است در این بخش از نمناک با عوارض جدی و خطرناک خوردن نوشابه برای سلامت بدن آشنا شوید و در عادات خود تغییر ایجاد نمایید.

بلایی که با خوردن نوشابه بر سرمان می آید!

سازمان بهداشت جهانی توصیه می کند که هر روز بیشتر از ۶ قاشق چای خوری شکر مصرف نکنید، در حالی که در یک قوطی نوشابه تقریباً ۱۰ قاشق چای خوری شکر وجود دارد پس نوشیدن فقط یک نوشابه در روز می تواند برای ما کاملا مضر باشد.

طبق گزارشات، افرادی که روزانه ۱ تا ۲ قوطی نوشیدنی های قندی می نوشند، ۲۶ درصد بیشتر احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ را دارند. بر طبق تحقیقات و گزارشات ارائه شده ۱۸۴.۰۰۰ مرگ و میر جهانی در هر سال به دلیل مصرف نوشیدنی های شیرین اتفاق می افتد.

نوشابه به محض ورود برای بدن ما تهدید آمیز است و بخش های بدن را تحریک می کند. فسفریک اسید موجود در این نوشیدنی که باعث ایجاد شیرینی می شود سبب کاهش نوشیدن آب و کم آب شدن بدن خواهد شد که این مورد از کوچکترین عوارض نوشیدن نوشابه است.

اتفاق خطرناک و بدی که بعد از مصرف نوشابه در بدن رخ می دهد

۲۰ دقیقه پس از نوشیدن نوشابه سطح قند خون به طور چشمگیری افزایش می یابد، سپس کبد، مقدار زیاد شکر را به چربی تبدیل می کند.

در عرض ۴۰ دقیقه بدن همه کافئین را از نوشابه جذب کرده و باعث انبساط مردمک چشم و افزایش فشار خون می شود. در این هنگام ، گیرنده های آدنوزین در مغز مسدود شده و از خستگی جلوگیری می کنند.

پنج دقیقه بعد، ترشح دوپامین - یک انتقال دهنده عصبی که به کنترل لذت و مراکز پاداش مغز کمک می کنند، افزایش می یابد. روشی که نوشابه این مراکز را تحریک می کند، قابل مقایسه با اثرات هروئین است و باعث می شود که بدن ما بیشتر این نوشیدنی را طلب کند.

یک ساعت پس از نوشیدن آن، یک افت کاهش قند شروع خواهد شد و باعث حساسیت و خواب آلودگی می شود. علاوه بر این، آب از طریق ادرار، همراه با مواد مغذی مهم برای سلامتی، از بدن بیرون می رود.

خوردن نوشابه چه مضراتی دارد؟

نوشابه فقط حاوی فروکتوز نیست، بلکه نمک و کافئین بسیار بالایی هم دارد.مصرف منظم این مواد در مقادیر بالا، منجر به فشار خون بالا، بیماری های قلبی، دیابت و چاقی می شود اما مصرف مقدار کم آن مشکلی ایجاد نمی کند و باعث آسیب جدی نمی شود. در ادامه به این مورد می پردازیم که چگونه مصرف نوشابه بدن را ظرف ۲۴ ساعت تحت تاثیر قرار می دهد؟

از ۱۰ دقیقه تا ۲ ساعت بعد از خوردن نوشابه در بدن چه خبر است؟

زمانی که یک قوطی نوشابه و یا هر نوشیدنی مصنوعی مشابه را می نوشید، بدن شما درگیر اتفاقاتی میشود که در این بخش از نمناک به مهم ترین آنها پرداخته ایم.

۱۰ دقیقه بعد از خوردن نوشابه

درست ده دقیقه بعد از خوردن نوشابه ده قاشق چای خوری شکر وارد بدنتان می شود که معادل ۱۰۰ درصد نیاز روزانه تان به قند است. علت اینکه این میزان بالای قند موجب حالت تهوع شما نمی شود، وجود اسید فسفریک در نوشابه است که طعم آن را قابل تحمل می کند.

اسید فسفوریک موجود در نوشابه سبب آسیب به مینای دندان شده و آسپارتام، شیرین کننده مصنوعی موجود درآن سبب آسیب به فضای دندانی و گیرنده های چشایی می شود و در واقع سطح بالاتری از نیاز به قند را در حس چشایی زبان ایجاد می کنند.

۲۰ دقیقه بعد از خوردن نوشابه

بیست دقیقه بعد از خوردن نوشابه میزان قند خون افزایش یافته و در پی آن میزان انسولین تولیدشده نیز بیشتر می شود. کبد هم میزان زیاد قند را به چربی تبدیل می کند. به دلیل تحریک غیرعادی ترشح انسولین در خون، ۲۰ دقیقه پس از نوشیدن نوشابه نیاز کاذب به مصرف مواد غذایی چرب در بدن ایجاد می شود و به دنبال ایجاد این نیاز خطر ابتلا به دیابت نوع دوم یا دیابت ناشی از چاقی، فشار خون بالا و بیماری های قلبی افزایش می یابد.

۴۰ دقیقه بعد از خوردن نوشابه

۴۰ دقیقه بعد از خوردن نوشابه، کار جذب کافئین کامل شده و مردمک های چشمتان گشادتر می شود و فشارخونتان بالا رفته و کبد، قند را به خون سرازیر می کند. گیرنده های آدنوزین (در مغز) مسدود می شوند و به این ترتیب جلوی خواب آلودگی گرفته می شود.

۴۵ دقیقه بعد از خوردن نوشابه

۴۵ دقیقه بعد از خوردن نوشابه بدن شما ترشح دوپامین را بالا می برد و مراکز لذت مغز شما را تحریک می کند و حال خوبی به فرد دست می دهد که عامل این حال خوب دریافت همزمان آسپارتام و کافئین موجود در نوشابه است. شباهت اعتیاد به این دو ماده شبیه اعتیاد به کوکائین است. اکزیتوتوکسین ها یا ترکیبات موجود در کوکائین مغز را به دریافت بیشتر ترکیب های اعتیادآور تحریک می کنند و این همان اتفافی است که هروئین نیز بر روی بدن ایجاد می کند.

۶۰ دقیقه بعد از خوردن نوشابه

۶۰ دقیقه بعد از خوردن نوشابه، بدنتان با افت قند مواجه می شود. اسید فسفریک به کلسیم، منیزیم و زینک موجود در دستگاه گوارش می چسبد و میزان بالای قند و شیرین کننده های مصنوعی سبب افزایش ترشح کلسیم شده و باعث دفع بیشتر کلسیم از طریق ادرار می شوند.

۷۵ دقیقه بعد خوردن نوشابه

ویژگی های دیورتیک کافئین باعث می شود که نیاز به دست شویی رفتن بالا رود. به این ترتیب هم کلسیم، منیزیم و زینک (موادی که برای استحکام استخوان ها و همچنین عملکرد ارگان های بدن لازم است) و همچنین سدیم و آب بدن دفع می شود و بدن عناصر لازم برای عملکرد نرمال ارگان هایش را از دست می دهد. کاهش ذخایر آبی مفید بدن باعث ایجاد اختلال در عملکرد مغز شده و باعث گیجی، اختلال در تمرکز، ضعف حافظه و تحریک پذیری می شود.

۹۰ دقیقه بعد از خوردن نوشابه

۹۰ دقیقه بعد از خوردن نوشابه، همه آن میزان آبی که از طریق مصرف یک شیشه یا بطری نوشابه وارد بدن شده است، دفع می شود یعنی نوشابه ها نه تنها باعث رفع تشنگی نمی شوند بلکه به دلیل قند و کافئین شان تشنگی را تشدید می کنند. همچنین ۹۰ دقیقه پس از خوردن نوشابه حس کاذب گرسنگی به سراغ افراد می آید و نیاز به دریافت خوراکی های شیرین را افزایش می دهد.

سه تا چهار ساعت بعد از خوردن نوشابه

بدن بر حسب عادتی که کرده است سه تا چهار ساعت بعد از خوردن نوشابه، دچار کمبود کافئین می شود و فرد دوست دارد که یک نوشابه ی دیگر بنوشید و اینگونه این چرخه همچنان ادامه می یابد.

منبع: گسترش نیوز این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد ایران خودرو قیمت محصولات خود را افزایش داد + جزییات نوشابه کافئین قند خون سلامت بدن بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر اخبار مرتبط کسانی که زیاد شکلات می خورند، بخوانند! مضرات نوشیدنی‌ های انرژی‌ زا برای کودکان فایده‌هایی که کاهش مصرف قند برای شما دارد غذا‌هایی که اضطراب ایجاد می‌کنند تاثیر کافئین بر استرس از نگاه یک متخصص نوشابه بخورید زودتر پیر می‌شوید! ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ شرایط فروش خودرو ثبت نام ایران خودرو ثبت نام سایپا نمودار تغییرات قیمت طلا . ارز . شاخص بورس آخرین خبر ها رهاسازی سواحل به بندرعباس رسید ساخت ۴ هزار مسکن برای خانواده معلولان دوز چهارم واکسن کرونا برای چه افرادی لازم است؟ کشمکش صندوق بین الملی پول و السالوادور بر سر بیت کوین بازی دلاری طلا؛ حباب نیم سکه افزایش یافت اولین واکنش ایران به ادعای توافق ۲ ساله در برجام رییسی ابلاغیه جدید صادر کرد جنجال سیگار کشیدن خانم نماینده + عکس ایران تا پایان سال ۲۰۲۴ عضو ناظر شانگهای باقی خواهد ماند صنعت هتل‌ داری، رکن اصلی توسعه‌ گردشگری است بستری ۲۹۵۰ بیمار کرونایی در تهران ایلان ماسک به دنبال یک تکنولوژی ترسناک + جزییات دستگاه تست قند خون را چند بخریم؟ + (جدول) بعد از خوردن نوشابه چه اتفاقی برایتان می افتد! تاکید رییسی بر حمایت دولت از بنگاه های زودبازده عراق دومین مقصد صادرات و نهمین مبدا تامین کالاهای ایرانی نوسان دلار در کانال ۲۶ هزار تومان دیدار مدیران عامل سرخابی‌ ها با وزیر اقتصاد/ استقلال و پرسپولیس در آستانه واگذاری دامنه نوسان تا آخر سال تغییر می کند الفبای رمزارز؛ سولانا (SOL) چیست؟ قیمت های ساختگی در بازار خودروهای چینی مونتاژ داخل افزایش بستری های اومیکرون بیشتر شد ارزش سهام عدالت من (۱۷ بهمن ماه) آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۱۱/۱۷) امام جمعه تفرش عزل شد وزیر بهداشت: ۲۰ درصد مبتلایان به اومیکرون کودکان هستند با کمتر از ۵۰۰ هزار فالوئر هم مشمول مالیات می شوید معاون وزیر صمت: سند راهبردی صنعتی ایجاد می‌شود جهش ارزش کل معاملات با رونق معاملات نمادهای فلزی جزییات بزرگترین رویداد سرمایه‌گذاری صنعتی ایران گردهمایی تیگو ۷ سواران در پیست اسکی به دعوت باشگاه مشتریان مدیران خودرو افزایش قیمت برنج چرا و چگونه رقم خورد؟ قیمت ۱۰ رمزارز برتر بازار(۱۷ بهمن) کشف ۱۰ جسد بسته بندی شده در خیابان! + فیلم ٣٠٠ میلیون دلار برای واردات روغن اختصاص یافت پژو پرشیا دوباره گران شد (جدول) پیش بینی بورس فردا ۱۸ بهمن/ بازگشت بورس به مسیر نزولی؟ نماینده دادستان: متهم با اعضای FBI و موساد در ارتباط بوده است فاضلی مقاله قابل قبول ندارد سرمایه‌ گذاری یک میلیارد ‌پانصد میلیون دلاری گروه گل گهر در پروژه های جدید الزامی شدن استفاده از ماسک در اماکن عمومی هوندا آکورد ۲۰۱۹ یا سدان مزدا ۶ ؟! بیماری گوش کرونایی چیست؟ شیوع این بیماری در زنان دارای دیابت بارداری مشکل صادرات محصولات ممنوعه ایران به روسیه رفع شد افزایش تعرفه‌های پستی از اولین روزهای ۱۴۰۱ فرمت جدید تراکنش های اتریوم و کاهش کارمزد تکلیف طرح آزادسازی واردات خودرو چه شد؟ قیمت سکه امروز چند؟ (۱۴۰۰/۱۱/۱۷)​​ قیمت پایه محصولات پتروشیمی اعلام شد DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نوشابه کافئین قند خون سلامت بدن خوردن نوشابه چه نوشیدن نوشابه نوشابه در بدن نوشیدنی ها قند خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۶۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

6 اشتباه رایج بعد از غذا خوردن

به گزارش خبرآنلاین از بهداشت نیوز، با انجام اشتباهات رایج پس از خوردن غذا لذت غذا خوردن را به طور کامل از بین می‌بریم. به همین دلیل کارشناسان همواره بر این امر تاکید می‌کنند که شناخت این اشتباهات و عدم انجام آنها نقش موثری در ارتقا سلامتی دارد. آیا شما با این اشتباهات آشنایی دارید؟!

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901430

دیگر خبرها

  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • اتفاقی تلخ برای والیبال ایران
  • مشعل المپیک در فرانسه تحریم شد
  • مشعل المپیک درفرانسه تحریم شد
  • ۶ اشتباه رایج بعد از غذا خوردن
  • 6 اشتباه رایج بعد از غذا خوردن
  • حرف‌های چوپان ایرانی که می‌خواست شاه شود!
  • گواردیولا: اتفاقی که برای لیورپول افتاد ممکن است برای ما هم بیفتد، آنها را ستایش می کنم / زیرنویس فارسی
  • راهکارهایی برای کمتر گرسنه شدن
  • ببینید | تعظیم یک گوزن پس از خوردن غذا به سبک ژاپنی‌ها