Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@12:02:48 GMT

تعریف اشتباه از جنگ یمن، نمک بر زخم یمنی ها

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۱۶۹۱۳

تعریف اشتباه از جنگ یمن، نمک بر زخم یمنی ها

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، در بخشی از این مطلب به قلم  "پال کی پیلار" یک عضو مرکز مطالعات امنیتی در دانشگاه جورج تاون آمده است نگاه اشتباه به جنگ یمن فقط رنج مردم یمن را طولانی تر خواهد کرد در حالیکه هیچ کمکی به کاهش تنش‌ها در منطقه نیز نمی‌کند.

در بخشی از این مطلب آمده است نسبت دادن اقدامات حوثی ها و دستاوردهای آنان در این جنگ به ایران، درست نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نباید توان و دستاوردهای حوثی ها در این جنگ را نادیده گرفت. البته حوثی ها از هر امکانی که به آنها در این جنگ کمک کند استفاده می کنند.

در ادامه این مطلب نشنال اینترست آمده است: آنچه جنگ داخلی یمن را به دخالت خارجی تبدیل کرد، مداخله گسترده عربستان بود که در سال ۲۰۱۵ آغاز شد. این اولین بار نبوده که ریاض در یک جنگ یمن مداخله کرده است. عربستان در دهه ۶۰ نیز در یک جنگ یمن مداخله کرده بود.

در بخشی از این مطلب آمده است از نظر غرب،  ریاض به عنوان رهبر ائتلاف حمله به یمن، یک متحد اسرائیل و آمریکا است.

به گزارش نشنال اینترست، جنگ هوایی که عربستان سعودی از سال ۲۰۱۵ در یمن ادامه داده، بزرگترین گام تشدیدکننده در این مناقشه و بزرگترین عامل تلفات و ویرانی بوده که یمن را به یک فاجعه انسانی تبدیل کرده است.

ریاض حتی کل یک منطقه یا استان در  یمن را به عنوان یک هدف نظامی اعلام کرده که همانطور که دیده بان حقوق بشر معتقد است، نقض آشکار قوانین جنگ در هدف قرار دادن نامشخص ساکنان غیرنظامی محسوب می‌شود.

براساس اعلام سازمان ملل، آمار مرگ ومیر در جنگ یمن با توجه به همه اتفاقات و دلایل مرتبط با جنگ، تا پایان سال ۲۰۲۱ حدود ۳۷۷ هزار نفر اعلام شده است.

نهاد امور پناهندگان سازمان ملل نیز ارزیابی کرده که بیش از چهار میلیون یمنی در داخل این کشور آواره شده اند.

نویسنده این مطلب در نشنال اینترست در ادامه عنوان کرد: خسارات و تلفات بر جای مانده از حملات متقابل از جانب گروه ها مقاومت یمن در یمن در مقایسه با ویرانی ها و خساراتی که طرف مقابل( عربستان وامارات) برجای  گذاشته، بسیار کمتر است.

پوشش رسانه ای غرب و سیاست بررسی جنگ یمن در جبهه غرب بیشتر بر حملات انصارالله متمرکز بوده تا ویرانی ها و خسارات گسترده ای که طرف مقابل به ویژه عربستان برجای گذاشته است. دلیلش این است که آنچه که برای نمونه در یک فرودگاه امارات یا یک تاسیسات نفتی عربستان رخ می‌دهد بیشتر به چشم غربی‌ها می‌آید تا خسارات و ویرانی برجای مانده در شمال یمن.

با توجه به ماهیت و منبع اکثر خشونت ها و رنج ها در این جنگ تراژیک، مهمترین نقطه فشار علیه عربستان سعودی است.در راستای تایید این موضوع، جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا پیشتر اعلام کرده که واشنگتن دیگر حمایت مستقیم از جنگ هوایی عربستان نخواهد کرد و فقط تجهیزات دفاعی در اختیار ریاض خواهد گذاشت. این در حالی است که  به رغم این اعلام از سوی بایدن، مقاطعه‌کاران تجاری آمریکایی همچنان به حمایت‌های غیرمستقیمی که توانایی‌های هوایی عربستان را در جنگ یمن حفظ می‌کند، ادامه داده‌اند.

برچسب‌ها یمن عربستان سعودی ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یمن عربستان سعودی ایالات متحده آمریکا یمن عربستان سعودی ایالات متحده آمریکا جنگ یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۶۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست شش‌جانبه عربی در ریاض درباره غزه برگزار شد

خبرگزاری رسمی عربستان از برگزاری یک نشست شش جانبه عربی در ریاض درباره جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه خبر داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، نشست شش جانبه در ریاض درباره غزه با مشارکت وزرای خارجه عربستان، مصر، اردن، دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین (ساف)، مشاور دیپلماتیک نخست‌وزیر امارات و وزیر مشاور در وزارت خارجه قطر برگزار شد.

این رسانه در ادامه خبر داد: آنها در این نشست بر لزوم توقف فوری و کامل درگیری‌ها در غزه، تضمین حمایت از غیرنظامیان بر اساس قوانین بشردوستانه بین‌المللی و لغو تمام محدودیت‌هایی که برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه ایجاد شده است، تاکید کردند. حاضران در این نشست بر مخالفت قاطع خود با هرگونه تلاشی برای کوچاندن ملت فلسطین و هرگونه عملیات نظامی در شهر رفح تاکید کردند.

آنها نسبت به ادامه اقدامات غیرقانونی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و قدس شرقی از جمله گسترش شهرک‌سازی، مصادره اراضی، عملیات نظامی علیه فلسطینی‌ها، تجاوزات شهرک‌نشینان و از بین بردن آزادی عبادت برای مسلمانان و مسیحیان در مسجد الاقصی که راه‌حل تشکیل دو دولت را از بین می‌برد، تاکید کردند.

کد خبر 748645

دیگر خبرها

  • دیدار وزیران خارجه عربستان و آمریکا در ریاض
  • لیندسی گراهام خواستار توافق عربستان و اسرائیل شد
  • نشست شش‌جانبه عربی در ریاض درباره غزه برگزار شد
  • سفر معاون امیرعبداللهیان به ریاض
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی | ماموریت صهیونیست ها در سفر به عربستان چیست؟
  • رئیس‌کل بانک مرکزی راهی عربستان شد
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • میلیون ها یمنی خواستار ادامه عملیات علیه اشغالگران شدند