Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان -  چهاردهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر با نمایش ۵۰۰ اثر در رشته‌های نقاشی، خوشنویسی، کاریکاتور، نگارگری، مجسمه، پوستر، عکس، چیدمان و هنر‌های نو و بینارشته‌ای از روز ۱۵ بهمن در فرهنگستان هنر آغاز شده است.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از نمایشگاه جشنواره تجسمی فجر، یکی از اهداف دولت سیزدهم را توجه ویژه به هنر‌های تجسمی عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر ارشاد با اشاره به جلسات خود با بزرگان هنر‌های تجسمی، گفت: قصدمان این بود که آثار جشنواره هم به لحاظ کمی و هم کیفی گسترش یابد و متضمن گذاره‌های اصلی از هنر باشد.

به گفته اسماعیلی، هنرمندان جشنواره تجسمی پیرامون مقوله‌هایی همچون امید، ایثار، مسائل عمومی و اجتماعی کشور آثار خوبی تولید کرده‌اند. کار‌ها ارزش هنری بالایی دارند و یکی از مهمترین اهداف در جشنواره توجه به اقتصاد هنر است.

وزیر فرهنگ و ارشاد از حضور ۸۰ رایزن فرهنگی در کشور خبر داد و اظهار کرد: از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خواسته‌ام که معرفی هنر ایران در خارج از کشور را به عنوان کار و هدف مهم در برنامه‌هایشان لحاظ کنند. همچنین از معاون هنری خواستم که بودجه مناسبی برای خرید آثار این نمایشگاه تخصیص دهند.

اسماعیلی معتقد است که خرید اثر هنری باید به یک فرهنگ برای مجموعه و سازمان‌های دولتی تبدیل شود.

وی در پاسخ به انتقاد‌هایی که پیرامون آثار جشنواره‌های فیلم، تئاتر و تجسمی فجر مطرح است، بیان کرد: قطعا کار‌های جشنواره نباید در یک سطح باشند. اگر اینطور بود دیگر داوری و انتخاب معنا نداشت. چیزی که از همکارانم در بخش داوری آثار شنیده‌ام، آثار خوب هستند.

وزیر ارشاد در پاسخ به سوال خبرنگار ما درباره پس گرفتن موزه هنر‌های معاصر اهواز از پیمانکار شهرداری گفت: این موضوع را پیگیری می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جشنواره فجر هنرهای تجسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۶۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی

فرهاد قائمیان مدیر بیست و یکمین جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) درباره اینکه در بخشی از فراخوان جشنواره بین‌المللی فیلم رضوان تنها متولدین دهه هفتاد به بعد امکان ارسال آثار خود را به جشنواره دارند با خط فکری همراه بوده است یا خیر گفت: واقعیت این است که این بخش یکی از اهداف ماست وگرنه ما آن نسل قبلی یا مقطع سنی قبل هفتاد را نادیده نگرفته‌ایم و سعی کرده‌ایم که این مقطع سنی را پرورش دهیم و با فرهنگ رضوی بیشتر آشنا کنیم تا به همین دلیل در فیلم‌های کوتاهشان بتوانند آموزش هم ببینند.

وی ادامه داد: قبل از هر چیزی تاکید می‌کنم آموزش، آموزش و آموزش. برای همین کارگاه‌هایی را که مد نظرمان است، گفته شده و در فراخوان هم اعلام شده است. از این طریق ما باید بتوانیم روال و مسیری را فراهم کنیم که با آن اشاعه فرهنگی در میان نسل جوان که شاید یکم احتمالا دور شده اند انجام شود و همچنین بتوانیم برای فیلم‌هایی که ساخته می‌شوند با فیلم‌های کوتاه، نیمه بلند این عزیزان را به سوی فیلم‌های سینمایی بلند پرتاب شوند.

قائمیان مدیربیست و یکمین جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) درباره  وضعیت کارگاه‌های برنامه ریزی شده جشنواره فیلم دینی رضوان در استان‌های کشور گفت: در تمامی استان‌ها این اتفاق خواهد افتاد شاید ما بتوانیم کارگاه هایی را که در استان ‌های مختلف انجام شده است با افرادشان گزینش کنیم تا این عزیزان هم برای زیارت آقا امام رضا(ع) تشریف بیاورند و هم در یک کارگاه مقدماتی کارها را انجام دهیم و در نهایت این عزیزان بتوانند برای جشنواره حاضر شوند.

وی درباره وضعیت اکران فیلم‌های نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان پاسخ داد: با سازمان سینمایی، حوزه هنری و سینماهایی که در حیطه این بخش‌ها هستند صحبت شده است تا ما بتوانیم قبل از اکران فیلم‌های سینمایی این آثار را به صورت کلیپ کوتاه اکران کنیم. به نوعی این اتفاق در تلویزیون اتفاق افتاده است تا بتوانیم به عبارتی فرهنگ سازی کنیم که ما فیلم کوتاه و کار نسل جوان هم تماشا کنیم. تاثیر گذاری فیلم‌های کوتاه خیلی بیشتر خواهد بود، صرف موضوع اینکه ما یک فیلم بلند ببینیم نیست بلکه می‌خواهیم ببینیم جوانان‌هایی که در خانه های خودشان هستند چه تفکری دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • نمایشگاه کاریکاتور "فرهنگ شهروندی" در اردبیل
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است
  • وزیر فرهنگ درگذشت یکی از بزرگان موسیقی کشور را تسلیت گفت
  • پیام تسلیت وزیر ارشاد در پی درگذشت هنرمند موسیقی خراسان شمالی
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی درگذشت حاج عیسی قلی‌پور
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی