Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس‌کل دادگستری استان قزوین گفت: میانجی‌گران استان باید با استفاده از روش‌های نوین حل‌وفصل دعاوی حقوقی و کیفری ورودی پرونده به دستگاه قضا را کاهش دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، علی شعبانی عصر امروز در آیین تحلیف نخستین دوره میانجی‌گران که در سالن جلسات کانون وکلای دادگستری استان قزوین برگزار شد، با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت میانجی‌گران برای رفع معضلات حقوقی مردم اظهار داشت: میانجی‌گران استان باید با استفاده از روش‌های نوین حل‌وفصل دعاوی کیفری ورودی پرونده به دستگاه قضا را کاهش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی صلح و سازش در جهت کاهش بار ترافیکی دعواهای کیفری را مهمترین وظیفه میانجی‌گران دانست و گفت: با وجود شوراهای حل اختلاف قانون‌گذار این ظرفیت را برای صلح‌ و سازش کافی ندیده و به همین خاطر افرادی به عنوان میانجی‌گر هم در چارچوب قانونی برای ایجاد صلح و سازش بین طرفین دعواهای کیفری گزینش می‌شوند.

شعبانی با اشاره به حجم بالای پرونده‌های کیفری در دستگاه قضائی استان اضافه کرد: فلسفه کار میانجی‌گران هم به نتیجه رساندن پرونده‌های کیفری است؛ چرا که در حال حاضر حجم این نوع پرونده و شکایت‌های شخصی افراد از همدیگر در دادسراهای استان قزوین خیلی‌زیادی است و قضات ما هم فرصت رسیدگی به همه این پرونده‌ها و شکایت‌ها را ندارند.

وی ادامه داد: امروز شاهد این هستیم که حتی پس از دادرسی و صدور آرای قطعی باز هم دعواهای حقوقی و کیفری تمام نمی‌شود و طرفین دعوا با طرح شکایات جدید کار را برای دستگاه قضا سخت می‌کنند که این پرونده‌سازی‌های زیاد وقت قضات را هدر می‌دهد و از طرفی بیت‌المال را ضایع می‌کند و به همین خاطر میانجی‌گران باید حل این مشکلات را در اولویت کاری خود بگذارند.

صادقی: پروانه میانجی‌گری در 15 استان صادر می‌شودآغاز ثبت‌نام برای آزمون داوری و میانجی‌گری مرکز توسعه حل اختلافمهلت ثبت‌نام آزمون داوری و میانجی‌گری شوراهای حل اختلاف تمدید شد

رئیس کل دادگستری قزوین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش شعبه‌های صلح‌وسازش گفت: تجربه نشان داده دعاوی‌ای که از طریق صلح و سازش ختم می‌شوند، پیامدهای منفی کمتری دارند و درصد خیلی‌کمی از آنها دوباره به جریان می‌افتند.

شعبانی با تأکید بر لزوم هم‌افزایی میانجی‌گران و قضات برای رسیدن به نتیجه مطلوب در دعاوی حقوقی و کیفری افزود: درخواست ما این است که تربیت میانجی‌گران به همین‌جا ختم شود و این نهاد هر روز بیشتر از قبل در استان قزوین گسترش پیدا کند تا همه مردم بتوانند از خدمات میانجی‌گران بهره‌مند شده و به ترتیب از تردد بیش از حد در مراجع قضایی پیشگیری شود.

انتهای پیام/س

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کانون وکلا استانداری قزوین قوه قضائیه کانون وکلا استانداری قزوین قوه قضائیه استان قزوین میانجی گران دستگاه قضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۷۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: دستگاهای متولی به خوبی به وظیفه خود در اجرای چرخه کامل درمان معتادین متجاهر عمل نکردند و دستگاه قضائی با ترک فعل‌های صورت گرفته برخورد جدی خواهد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی ظهر امروز در بازدید از پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و کمپ نگهداری و درمان معتادان متجاهر ماده 16 کرمان با بیان اینکه مزایده فروش خودروهای توقیفی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر در هر فصل باید برگزار شود، اظهار داشت: در سال گذشته 2هزار و 667 خودرو در پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمان وجود داشت که از این تعداد یک هزار و 845 خودرو از طریق مزایده به فروش رفت.

وی با بیان اینکه باید تمامی خودروهای موجود در پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمان تعیین تکلیف و اتومبیل‌هایی که قابلیت پلاک‌گذاری ندارند اوراق شوند، گفت: باید مزایده‌ها به‌صورت هر سه ماه یکبار برگزار و خودروهایی که از سال 1401 به بعد به پارکینگ آورده شده‌اند، تعیین تکلیف قضایی شوند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه‌ در حال حاضر بیش از 300 خودرو آماده فروش از طریق مزایده است که امیدواریم در خرداد ماه مزایده این خودروها برگزار شود، افزود: تمام مراحل فروش و مزایده به صورت هوشمند و در بستر سامانه انجام می‌شود و حتی خریداران نیاز به بازدید حضوری هم ندارند.

حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در بازدید از مرکز نگهداری و درمان معتادین متجاهر ماده 16 کرمان با تاکید بر اینکه بازتوانی و بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد، گفت: هم اکنون قریب به 380 رهجو در کمپ ماده 16 شهر کرمان نگهداری می‌شوند و این مرکز نیازمند امکانات و تجهیزات بیشتری جهت درمان رهجویان است.

وی با بیان اینکه برای 24 دستگاه در آیین نامه مراقبت بعد از خروج معتادان وظایفی تعریف شده و این دستگاه‌ها مکلف به انجام مسئولیت‌های خود در قبال این بیماران هستند، بیان کرد: متاسفانه تاکنون دستگاه های متولی به خوبی به وظیفه خود در زمینه اجرای چرخه کامل درمان و بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر عمل نکردند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان ادامه داد: به همین دلیل شاهد بازگشت مجدد این افراد به کمپ‌های ترک اعتیاد هستیم و دستگاه قضائی با سهل‌انگاری و ترک فعل‌های صورت گرفته در این ارتباط برخورد جدی خواهد کرد.

وی تاکید کرد: بایستی دستگاه‌های متولی در این حوزه در استان کرمان با کمک شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر امکانات و تسهیلات بیشتری را در جهت نگهداری و مراقبت و درمان معتادان حاضر در کمپ‌های  ماده 16 شهر کرمان اختصاص دهند.

حجت الاسلام حمیدی با بیان اینکه بایستی در کنار درمان و نگهداری از معتادان، شان انسانی و حقوق شهروندی آنان نیز مورد توجه قرار گیرد، افزود: مراقبت‌های قبل، حین و بعد از خروج به گونه‌ای باشد که فرد دوباره در دام اعتیاد گرفتار نشود.

وی سهم بعضی از نهادها مانند شهرداری و بهزیستی را در این راستا بیشتر دانست و گفت: متاسفانه وجود کارتن خواب‌ها و معتادان در شهر موجب شده است تا بعضی از نقاط شهر جلوه نازیبایی به خود گیرد و مشکلاتی برای مردم و مدیریت شهری ایجاد شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان بیان کرد: بایستی با توجه به ناکافی بودن فضا و امکانات موجود و همچنین تکمیل چرخه بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر، ساخت و تکمیل دهکده  سلامت در دستور کار جدی شورای هماهنگی قرار گیرد و فضاهای مورد نیاز زودتر به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود
  • دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است
  • دیدار رئیس قوه قضاییه با خانواده‌های دستگاه قضایی هرمزگان
  • آگاه‌سازی عمومی برای کاهش ورود پرونده‌ به دادگستری
  • بررسی ۵۳ فقره پرونده در دیدار مردمی دادگستری مازندران
  • رسیدگی به ۵۳ پرونده شکایات مردمی مازندران در هفته جاری
  • دیدار چهره به چهره رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با بیش از ۱۳۰نفر 
  • رسانه عبری: باکو میانجی بالقوه تل‌آویو و آنکارا است
  • خروج تمام وسایل نقلیه رسوبی از پارکینگ‌ها تا این تاریخ