Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، کامبیز عباسی عصر امروز در جلسه افتتاحیه چهارمین نمایشگاه تخصصی و آیین تجلیل از نمونه‌های بخش کشاورزی با بیان اینکه خشکسالی و کمبود آب یک مشکل عمومی در کشور و جهان است، گفت: کشور ما یک کشور خشک است که یک سوم جهان بارندگی و سه برابر جهان تبخیر داریم.

 رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون، کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی افزود: امروز نمی‌توانیم روش‌های گذشته را ادامه دهیم؛ باید روش‌ها را عوض کنیم؛ به دنبال توسعه روش‌های آبیاری هستیم تا یک کیلوگرم گندم را با یک مترمکعب آب تولید کنیم و قطعاً به دنبال لغو تولید برنج در استان‌هایی که آب ندارند و حذف روش‌های غرقابی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه انتقاد و اعتراض خوب است ولی راهکار هم باید باشیم، افزود: امروز باید به سمت استفاده از راهکارها و الگوهای کشورهای دیگر نیز حرکت کنیم، کشور مصر نیز مانند ما یک کشور خشک است ولی کشت برنج را دارد که ما نیز باید الگو را ببریم که این شیوه نامه‌ها در طبقه‌بندی‌های مختلف در دستور کار قرار گرفته است.

کشور به دنبال فراهم کردن تسهیلات مناسب برای گلخانه‌ها

عباسی با بیان اینکه توسعه کشت گلخانه‌ها در دستور کار است، اظهار داشت: منابع اعتباری خوبی برای این بخش گرفته شد و توسعه سازه‌های گلخانه‌ها، تجهیزات گلخانه‌ها و بومی‌سازی خوبی در کشور شکل گرفته است و کشور به دنبال فراهم کردن تسهیلات مناسب برای این کشت‌ها است.

وی ادامه داد: به دنبال انتقال کشت‌های بهاره به پاییز هستیم که در برخی نقاط انجام شده، در حوزه شیلات نیز مکانیزاسیون کمک می‌کند تا از یک آب محدود تولیدات بیشتری به دست آوریم که همه این‌ها در دستور کار وزارتخانه قرار گرفته است.

تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به افزایش مکانیزاسیون در استان

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون، کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه وزارتخانه دستورالعملی برای فائق آمدن بر خشک‌سالی ابلاغ کرده و تکنیک‌ها در دستور کار قرار گرفته است، بیان کرد: در سال جاری در این استان ۱۰۰ میلیارد تومان برای افزایش مکانیزاسیون اختصاص داده شده که ۷۵ درصد آن تسهیلات و ۲۵ درصد نیز آورده شخصی بوده که این رقم در ۱۰ سال گذشته برای کل کشور تخصیص داده شده است.

وی ادامه داد: مشکلات صنایع تبدیلی و تکمیلی مشکل یک استان و یک مشکل ناشناخته محسوب نمی‌شود زیراکه وقتی اکثر استان‌ها در این حوزه مشکل دارند یعنی این مشکل یک مشکل یکسان در کل کشور است که باید در حوزه قانون‌گذاری مورد توجه قرار گیرد.

عباسی با بیان اینکه عدم برخورداری در حوزه سرمایه‌گذاری اعمال شده، اظهار داشت: سهم سرمایه‌گذاری در استان‌های کمتر توسعه یافته بیشتر شد تا فاصله استان‌های سرمایه‌پذیر با استان‌های ضعیف‌تر کم شود.

وی با بیان اینکه استفاده از تکنولوژی باید در دستور کار قرار گیرد، افزود: با کمک تکنولوژی عملیات شخم زدن کاهش و عملیات کشت در عمق زمین افزایش یافته است.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه ۹۵ درصد نیازهای ماشینی داخل ایران تامین، تولید و در اختیار کشاورزان قرار گرفته، گفت: سالانه ۶ هزار سرمایه‌گذاری در دولت اخیر در حال انجام است و بیش از ۵۲۳ شرکت در حوزه ماشین‌ها در حال فعالیت هستند.

وی بیان کرد: از منظر استفاده از ماشین‌آلات کشاورزی باید گفت ۹۵ درصد خود اتکایی داریم و گندم کشور با ماشین آلات خودی کاشت و برداشت می‌شود.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در پایان این جلسه وعده داد، تسهیلات در بخش شیلات به ۲ برابر و تسهیلات در بخش کشاورزی استان در سال آینده از ۴۵ میلیارد به ۱۴۰ میلیارد تومان افزایش پیدا می‌کند.

انتهای پیام/۶۸۰۳۶

منبع: فارس

کلیدواژه: افزایش تسهیلات کشاورزی شیلات رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی دستور کار گلخانه ها استان ها روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۸۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه کارگاه آموزشی اصلاح الگوی تولید و ارتقای بهره روی آب و خاک در بیرجند گفت: سال گذشته در کشور حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان پرداخت شده و هم اکنون نیز کارشناسان بیمه در حال برآورد خسارت در مناطق مختلف که به دلایلی همچون سیل و دیگر حوادث دچار خسارت شده اند هستند.

کریمی افزود: ۴ میلیون هکتار از اراضی کشور تحت پوشش بیمه قرار دارد که عمدتا هم غلات، گندم و جو است.

وی همچنین از خرید یک میلیون تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان توسط شرکت غله و بازرگانی دولتی در کشور خبر داد و افزود: برداشت گندم و جو و محصولات پاییزه در کشور از جمله در استان‌های خوزستان، ایلام و سیستان و بلوچستان آغاز شده است.

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص راهکار‌های جبران کمبود علوفه در کشور نیز گفت: تلاش می‌شود این کمبود با افزایش بهره وری، تغییر شیفت کشت به سمت پاییز و استفاده از ارقام و روش‌های کم آب بر جبران شود.

کریمی افزود: نیاز خوراک دام در کشور حدود ۸۰ میلیون تن است که ده میلیون تن از مراتع، ۲۶ میلیون تن از محل تولیدات علوفه ایی و ۱۵ درصد از سایر قسمت‌ها و مابقی از واردات تامین می‌شود.

در این کارگاه آموزشی که با هدف اصلاح الگوی تولید علوفه و ارتقاء بهره وری آب و خاک برگزار شد بیش از ۲۰۰ نفر از کشاورزان، دامداران و کارشناسان کشاورزی شرکت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • ایجاد منطقه آزاد مغان راپیگیری می‌کنم/کشاورزی شاه‌کلید توسعه مغان
  • زنجیره تولید دارو در البرز باید توسعه یابد
  • افزایش مشارکت مردم در ساخت مسکن با تکیه بر عرضه زمین و پرداخت تسهیلات به آن‌ها
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان