Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به برنامه‌ریزی این دانشگاه برای ارتباط ویژه با صنعت گفت: باید خروجی دانشگاه‌ها، به یاری صنعت کشور بیاید و این موضوع، زمینه ثروت‌آفرینی در کشور را فراهم می‌کند. - اخبار استانها -

سیدعلی میرمحمدی میبدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با اشاره به قدمت دانشگاه صنعتی اصفهان و نقش آن در پرورش نخبگان کشور به اهمیت این موضوع در رویکرد جدید دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: این دانشگاه 40 سالگی خودش را سپری کرده و با توجه به اینکه عمده ترین هدف دانشگاه ها آموزش و به دنبال آن پژوهش و نوآوری و تاثیر در جامعه به عنوان محورهای محرک در توسعه در جامعه است، دوره بلوغ را طی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پس از گذشت 40 سال، بحثی که برای دانشگاه صنعتی اصفهان مطرح بوده، این است که بتواند به عنوان دانشگاه مرجع برای منطقه و کشور فعالیت کند، با توجه به قرارگیری دانشگاه در استان صنعتی اصفهان و به عنوان قطب محصولات کشاورزی و گونه‌ای ژنتیکی خاص تلاش کرده تا این نقش مرجعیت را داشته باشد.

دانشگاه صنعتی اصفهان، یکی از 6 دانشگاه برتر کشور است

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: برای رتبه‌بندی دانشگاه‌ها معیارهای مختلفی را در نظر می‌گیرند؛ به طور مثال تاثیرگذاری در آموزش فارغ‌التحصیلان، ارتباط علمی با مراکز جهانی و تولید محتواهای علمی در قالب گزارشات و مقالات  علمی و ارتباط با صنعت و قراردادها را می‌توان از این جمله نام برد.

چالش ‌صنعت در قلب کویر/ صنایعی که در سمنان هنوز برای تأمین برق مشکل دارند

کم‌آبی در بخش کشاورزی و صنعت کهگیلویه و بویراحمد رفع می‌شودپیشرفت صنعت هوایی دلیل افزایش آلودگی‌های زیست محیطی!

وی تصریح کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان در بسیاری از رنکینگ‌های داخلی جز دانشگاه‌های برتر و عضو 6 دانشگاه برتر کشور به ویژه در بین دانشگاه‌های صنعتی قرار دارد و برای حفظ و ارتقا این رتبه قطعاً باید به وضعیت موجود راضی نباشیم.

میرمحمدی میبدی درباره اهمیت توجه به موضوعات اقتصادی دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: چیزی که امروزه برای دانشگاه‌ها مهم است، این بوده که بتواند ثروت‌آوری داشته باشند، به این مفهوم که علم را به ثروت تبدیل کنند و برون دادهایی داشته باشد که برای دانشگاه تولید ثروت کند.

وی افزود: محدودیت‌هایی که در چند سال اخیر برای دانشگاه‌ها به ویژه در شرایط  تحریم ایجاد شده، محدویت‌های مالی قابل توجهی را ایجاد کرده و شرایطی را فراهم کرد تا دانشگاه‌ها برای حفظ خود با تولید محتواهای که برای صنعت مفید باشد تولید ثروت داشته باشند.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه در چند جنبه برای ارتقای این دانشگاه سرمایه‌گذاری شده، اظهار داشت: نخستین فعالیت ما ادامه آموزش با کیفیت خوب و به روز بوده و تلاش کردیم تا در بخش پژوهش و فناوری با پیشروی در مرزهای دانش با مقالات نوآور به ویژه در دانشکده‌های علوم پایه، ریاضی و فیزیک و شیمی و در دانشکده‌های مهندسی ارتباط با صنعت را قوی‌تر کنیم.

وی افزود: همچنین در تلاش هستیم که معضلات صنعت را رفع کرده و درآمدهای خوبی را برای ارتقای دانشگاه فراهم کنیم زیرا معتقد هستیم این رویه موجب ارتقای دانشجوها و کاربردی تر شدن فارغ التحصیلان در عرصه جامعه خواهد شد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه ارتباط بین دانشگاه، جامعه و صنعت یکی از ضرورت‌های ما به شمار می‌رود، اضافه کرد: به‌روز بودن و کاربری بودن دانشگاه‌ها وابسته به این بوده که این دانشگاه ارتباط  تنگاتنگی با نیاز جامعه و صنعت داشته باشند.

انتهای پیام/163/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی اصفهان برای دانشگاه دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۹۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۴۰ درصدی رمپ خروجی پل امام خمینی (ره)

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری اصفهان از ادامه عملیات احداث رمپ خروجی پل امام خمینی (ره) خبر داد و گفت: قرارداد این پروژه که شامل اجرا و حفاری شمع و فونداسیون سرشمع، ستون و عرشه است، تاکنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

امیرعباس رحمتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به مشخصات کلی پروژه احداث رمپ خروجی پل امام خمینی (ره) اظهار کرد: قرارداد این پروژه با عنوان پروژه عملیات احداث رمپ خروجی پل امام خمینی (ره) به سمت خیابان شریف واقع در محدوده مناطق ۸ و ۱۱ شهرداری اصفهان بسته شده است.

وی افزود: از تأثیرات شاخص این پروژه می‌توان به کاهش ترافیک روی پل امام خمینی (ره) و سهولت دسترسی به خیابان‌های شریف و درخشان اشاره کرد.

کد خبر 748630

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • با«مست عشق» کرک و پر حسن فتحی ریخت؟!
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری در دانشگاه صنعتی اصفهان
  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای
  • پیشرفت ۴۰ درصدی رمپ خروجی پل امام خمینی (ره)
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • حمایت ایرانسل از رویداد استارتاپی «هوش مصنوعی از داده تا ثروت»
  • وعده صادق خروجی دانشگاه‌ها بود