Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی جامعه اسلامی مهندسین با تاکید بر اینکه ایران می‌داند از مذاکرات چه می‌خواهد، گفت: دیپلمات‌های جمهوری اسلامی ایران همواره در مسیر مذاکرات پافشاری زیادی برای حفظ منافع ملی انجام می‌دهند و تا رسیدن به خواسته‌های بر حق ایران کوتاه نمی‌آیند.

به گزارش قدس آنلاین، علیرضا خجسته‌پور در مورد برخی معافیت‌های برجامی از سوی آمریکایی‌ها گفت: همانطور که وزیرامورخارجه و سایر مقامات کشورمان در این خصوص اعلام موضع کردند، این اقدامات آمریکا کافی نیست و به لحاظ کارکردی دردی از تحریم‌های وضع شده علیه ایران دوا نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سخنگوی جامعه اسلامی مهندسین افزود: آمریکایی‌ها باچراغ سبز نشاندن با افکار عمومی بازی روانی می‌کنند تا اینطور به تیم مذاکره کننده ایرانی و سایر کشورها القا کنند که آن‌ها به دنبال به سرانجام رسیدن مذاکرات هستند اما در واقع آن‌ها به دنبال منافع خود و تاثیرگذاری بر کشورهای هم‌پیمان خود در مذاکرات وین هستند. وی با تاکید بر اینکه دیپلمات‌ها و مذاکره‌کنندگان جمهوری اسلامی ایران با هوشیاری و حفظ منافع ملی به پای میز مذاکره با غرب می‌روند، یادآور شد: تیم مذاکره کننده کشورمان بر اساس دکترین تعریف شده سیاست خارجی کشور که توسط شورای عالی امنیت ملی و رهبر معظم انقلاب ترسیم شده است، عمل می‌کنند. این فعال سیاسی در پاسخ به این پرسش که بازگرداندن برخی معافیت‌های برجامی توسط ایالت متحده آمریکا چه تاثیری بر دور بعدی مذاکرات وتوافق احتمالی دارد، بیان کرد: تحریم‌هایی زیادی پس از پیروزی انقلاب اسلامی بر مردم ایران اعمال شده است که تحریم‌های برجامی جز کوچکی از آنها حساب می‌شود و آمریکایی‌ها نمی‌توانند از این طریق به ایران برای امتیازگیری استفاده کنند. قائم مقام دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین گفت: خواسته جمهوری اسلامی ایران برداشته شدن همه تحریم‌های ظالمانه است که به بهانه‌های واهی بر مردم ما تحمیل شده است.  اگر به کتاب، مقالات، خاطرات و اظهارات مقامات پیشین آمریکایی‌ رجوع شود متوجه خواهیم شد که نظر آمریکایی‌ها هیچ وقت بر تعامل با جمهوری اسلامی ایران نبوده است، بلکه همیشه نظر نهایی آنها براندازی جمهوری اسلامی و اذیت و آزار مردم ایران بوده است. خجسته‌پور با بیان اینکه آمریکایی‌ها روزی با مشت آهنین و در مقطعی با دستکش مخملی به مصاف ما می‌آیند، خاطرنشان کرد: استراتژی جمهوری اسلامی ایران باید بر مبنای سه اصل عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجی باشد. کما اینکه شاهدیم که دیپلمات‌های ما در مسیر مذاکرات پافشاری زیادی برای حفظ منافع ملی انجام می‌دهند و تا رسیدن به خواسته‌های بر حق خود کوتاه نمی‌آیند و همواره در مسیر درستی گام برمی دارند. انتهای پیام منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مذاکرات هسته ای آمریکا معافیت های برجامی جمهوری اسلامی ایران آمریکایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۱۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، ماجرای محموله ترانزیتی افغانستان از ابتدای اردیبهشت ماه آغاز شد که پس از گذشت چند روز  کنسرسیوم ایرانی توسعه ریلی افغانستان خبر از توقف این قطار ترانزیتی به دلیل عدم  تامین لوکوموتیو را داد که پس از آن بلافاصله شرکت راه آهن آن را تکذیب کرد چراکه عبور بارهای ترانزیتی از کشورهای مختلف، ابتدا تشریفات قانونی و هماهنگی لازم و اخذ مجوز برای عبور بار از کشورهای میانی مسیر انجام شده و سپس نسبت به اعزام قطار اقدام می‌شود. این در حالی است که برای عبور قطار ذکر شده از افغانستان به ترکیه از مسیر ایران، هماهنگی مربوطه و در نهایت صدور مجوز راه آهن جمهوری اسلامی ایران انجام نشده است.

پس از آن شرکت راه آهن چندین بار آمادگی خود برای حمل این بار پس از کسب مجوزهای لازم از گمرک اعلام کرد.

امروز هم شرکت راه آهن اعلام کرد با وجود طی نشدن روال قانونی و عدم اخذ مجوز از سوی "کنسرسیوم ریلی افغانستان"، با توجه به رویکرد توسعه‌ای راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، راه‌آهن از روز دوشنبه (سوم اردیبهشت ماه) آمادگی خود برای اعزام ۱۰ واگن موجود در مرز "شمتیغ" به ترکیه را اعلام کرده است.

شرکت راه آهن اعلام کرد  با توجه پیگیری های انجام شده  و با وجود عدم اخذ مجوزهای لازم و عدم هماهنگی با راه آهن جمهوری اسلامی ایران، ۱۰ واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا شد و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت، توسط راه‌آهن ایران و با همراهی مرزبانی کشور به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

همچنین راه آهن جمهوری اسلامی ایران، آمادگی خود را برای حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می‌کند.

در پی اطلاع رسانی‌های گذشته تاکید می‌شود که مجموعه موسوم به «کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان» بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوزهای مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان متولی حمل‌ونقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعداد ۱۰ واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این واگن‌ها در شمتیغ کرد و کوشید با فشارهای رسانه‌ای و توسل به برخی ادعاهای بعضاً کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

طبق اعلام شرکت راه آهن حمل بخش نخست محموله تجاری را روز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت( آغاز کرد و این محموله روز شنبه گذشته (۱۵ اردیبهشت) از تهران نیز عبور کرد و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمال غرب کشور است. همچنین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود به‌منظور حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوزهای لازم از سوی مراجع ذیربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می‎‌کند.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تاکید می‌کند برقراری خط دائمی تبادلات تجاری ریلی افغانستان به ایران مستلزم انجام اصلاحات لازم بر روی خطوط ریلی افغانستان برای رسیدن به استانداردهای مورد نیاز و همچنین انجام روال اداری و تشریفات قانونی لازم شامل اخذ مجوزهای مربوطه از مرزبانی، گمرک و راه‌آهن توسط فورواردرها خواهد بود.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تاکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله‌های تجاری افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود به‌منظور کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می‌دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید
  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل
  • سرکوب در دانشگاه، مذاکره در قاهره
  • آغاز مذاکرات پرسپولیس برای تمدید قرارداد بازیکنان
  • بندر جدیدالاحداث بوموسی آخرین بندرگاه دریایی جمهوری اسلامی ایران
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه
  • ساعت‌های سرنوشت‌سازی پیش روی مذاکره‌کنندگان در قاهره است
  • عدم پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس/ گفتگو‌ها به روز دوم کشیده شد
  • جبهه مردمی برای آزادی فلسطین: رژیم اشغالگر خواسته‌های مقاومت را بپذیرد، مذاکرات پیش برود
  • تصویری از حمل پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی امریکا