Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@16:34:59 GMT

خیرین سلامت، ۲۲ طرح عمرانی در دزفول اجرا کردند

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۲۱۲۸۴

خیرین سلامت، ۲۲ طرح عمرانی در دزفول اجرا کردند

به گزارش ایرنا کاظم اردو روز دوشنبه در جریان بازدید مسوول و خبرنگار ایرنا از مجمع خیرین سلامت دزفول افزود: این طرح‌ها شامل مراکز جامع سلامت، پایگاه اورژانس، پایگاه سلامت، واحد دیالیز  و واحد درمانی بوده‌اند.

وی ادامه داد: خیرین سلامت در حال حاضر نیز ساخت مرکز خدمات جامع سلامت شهر چغامیش را با ۶۰۰ مترمربع زیربنا و هزینه‌ای افزون بر ۵۰ میلیارد ریال با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی دزفول برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل مجمع خیرین سلامت دزفول اظهارداشت: ساخت پایگاه سلامت روستای سنجر نیز با مشارکت خیرین سلامت دزفول و صرف ۱۲ میلیارد ریال هزینه در حال اتمام است.
وی افزود: اورژانس ۱۱۵ دژپل واقع در زیر پل قدیم دزفول با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی و ۱۰ میلیارد ریال اعتبار، ساختمان مهارت‌های بالینی جنب دانشگاه علوم پزشکی با حدود ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار و ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی از طرح‌های عمرانی در حال اجرای خیرین سلامت دزفول هستند.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد ساختمان مهارت‌های بالینی توسط نیکوکاران و مابقی توسط دانشگاه علوم پزشکی دزفول ساخته می‌شود، افزود: مشارکت ۵۰ درصدی ساخت دانشکده پزشکی در پردیس دانشگاه علوم پزشکی و ساخت پل ارتباطی بین بیمارستان بزرگ دزفول و بیمارستان زنان و زایمان حضرت زینب (س) از دیگر اقدامات در دست اجرای خیرین سلامت دزفول است.

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت دزفول با بیان اینکه اجرای طرح‌های بهداشتی درمانی و تهیه لوازم پزشکی در دستور کار است، گفت: تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی نظیر کامپیوتر، سرنگ، لباس، ماسک و وسایل ضدعفونی با شیوع کرونا در دستور کار خیرین قرار گرفت و کمک‌های خوبی در این زمینه انجام شد.
وی افزود: همزمان با پیک پنجم کرونا و آغاز سال ۱۴۰۰، مجبور شدیم واحدهای متروکه بیمارستان بزرگ دزفول را راه اندازی کنیم که با کمک دانشگاه و خیرین واحدهای مورد نظر به سرعت مرمت شدند ضمن اینکه ظرف یک ماه ۹۰ دستگاه یخچال، ۱۹ دستگاه کولر، مانیتور علائم حیاتی و ۱۴۰ دستگاه کپسول اکسیژن اهدا شد.
اردود بیان کرد: مجمع خیرین سلامت کشور با هدف ساماندهی خیرین به دستور مقام معظم رهبری در سال ۸۸ راه اندازی شد و مجمع خیرین سلامت دزفول نیز ۱۶ دی‌ماه سال ۹۰ آغاز بکار کرد.

برچسب‌ها اختصاصی ایرنا دزفول خوزستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اختصاصی ایرنا دزفول خوزستان اختصاصی ایرنا دزفول خوزستان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت مجمع خیرین سلامت دزفول دانشگاه علوم پزشکی میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۱۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات

  حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چاه زرد زاهدان گفت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی بعنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، باید با بهره گیری از ظرفیت و توانمندی همکاران بهداشتی کیفیت ارائه خدمات سلامت به مراجعین را ارتقاء دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استقرار نظام ارجاع الکترونیک مبتنی بر سطح بندی خدمات و پرونده الکترونیک سلامت را از مهمترین برنامه های راهبردی نظام سلامت کشور عنوان کرد و افزود: اجرای دقیق و اصلاح نظام ارجاع الکترونیک به گونه ای که پزشکان سطح یک از اقدامات سطح 2 و 3 مطلع گردند ضروریست.

 

 وی در حاشیه این بازدیدگفت: در حال حاضر تمامی مناطق روستایی  و عشایری که تحت پوشش بیمه سلامت روستایی هستند، درصورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی می توانند با مراجعه به پزشک خانواده مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری روستایی و اخذ کد ارجاع و دریافت نوبت بدون معطلی در بیمارستانهای دانشگاه پذیرش و خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با کمترین هزینه دریافت نمایند.

وی ادامه داد: 20 تا 30 درصد نوبت های کلینیک های تخصصی بیمارستانهای دانشگاه به صورت روزانه به مراجعینی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تخصیص می یابد، لذا از تمامی روستائیان عزیز تقاضا داریم که قبل از مراجعه به مراکز تخصصی نسبت به دریافت کد ارجاع و نوبت از پزشک خانواده خود اقدام نمایند.

  رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به همراه معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت زاهدان  از مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد زاهدان بازدید کردند.

 مرکز خدمات جامع سلامت چاه زرد در فاصله 60 کیلومتری زاهدان قرار دارد و بیش 8 هزار نفر از هموطنان عزیز در این منطقه از خدمات سلامت شامل ویزیت پزشک، دندانپزشکی، مشاوره روان شناس، واکسیناسیون، داروخانه و خدمات مامایی  بهره مند هستند .

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • جمع آوری ۲ میلیارد ریال در جشن گلریزان کشکوئیه
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس ۱۱۵ در دهستان شلیل
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران