Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - «مجید شیزری»، هماهنگ کننده پروژه های تولید انرژی برق ایران در دیدار با ملا عبداللطیف منصور» سرپرست وزارت انرژی و آب طالبان گفت که ایران علاقمند سرمایه گذاری در بخش تولید برق افغانستان است.

آژانس دولتی باختر گزارش داد که شیزری در این دیدار از ملا عبداللطیف منصور دعوت کرد تا در یک سفر رسمی به ایران از فابریکه های تولید انرژی در ایران بازدید نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملا عبداللطیف منصور نیز ضمن قدردانی از ابراز علاقمندی ایران برای سرمایه گذاری در بخش تولید برق در افغانستان، بر تداوم جلسات میان مسئولان تیم فنی وزارت انرژی و آب و هماهنگ کننده پروژه های تولید انرژی ایران تاکید کرد.

پیش از این نیز برخی کشورها در بخش تولید انرژی در افغانستان ابراز علاقمندی کرده بودند.

انتهای پیام/م

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ایران برق افغانستان افغانستان بخش تولید تولید انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۱۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق ۲۴ میلیون دلاری هیئت تجاری افغانستان در ازبکستان

اتاق بازرگانی و صنایع ازبکستان از قراردادی به ارزش ۴۴ میلیون دلار میان هیئت تجاری افغانستان و این کشور خبر داده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، هیئت تجاری افغانستان در سفر سه روز به تاشکند با اتاق بازرگانی و صنایع ازبکستان قراردادی به ارزش 44 میلیون دلار به امضا رساند.

براساس گزارش «تایمز آسیای مرکزی» کابل و تاشکند در حال برنامه ریزی برای تشکیل شورای تجاری ازبکستان-افغانستان هستند که 18 شرکت افغان از اعضای آن خواهند بود و ارزش بازار واردات افغانستان را به هفت میلیارد دلار نیز می‌رساند.

در این گزارش آمده است بیشترین درخواست واردکنندگان محصولات کشاورزی، محصولات غذایی فرآوری شده، منسوجات، چرم، قطعات برقی و مصالح ساختمانی است.

طرح ازبکستان برای کریدور لجستیکی از افغانستان به آسیای مرکزیتعیین سفیر جدید طالبان در ازبکستانتلاش ازبکستان برای گسترش همکاری اقتصادی با افغانستان

گفتنی است طی دو سال گذشته ازبکستان از جمله کشورهایی است که با افغانستان روابط تجاری و اقتصادی نزدیکی داشته است.

توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری، رفع موانع سرمایه‌گذاری‌ و حل مشکلات تجاری، ایجاد سهولت در ترانزیت کالاها، کاهش تعرفه ترانزیتی، ایجاد کریدور حمل و نقل و لجستیک از افغانستان به کشورهای آسیای مرکزی را می‌توان به عنوان برنامه‌های گشایش روابط تجاری میان کابل و تاشکند نام برد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معمای بنزین در ایران
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است / عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • از سرمایه گذاری پکن در افغانستان حمایت می کنیم
  • ایران امنیت انرژی بالایی دارد اگر مصرف‌کننده بگذارد
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه
  • ایران امنیت بالای انرژی دارد اگر مصرف کننده بگذارد
  • دریادار سیاری: دسترسی به دریا یک منبع بسیار مهم برای تولید قدرت و ثروت است
  • ناسا برای طوفان‌های شدید خورشیدی در مریخ آماده می‌شود
  • توافق ۲۴ میلیون دلاری هیئت تجاری افغانستان در ازبکستان
  • خراسان شمالی آماده سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر است