Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون توسعه و بهسازی توس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت : از همه شهروندان تقاضا داریم که اگر تصمیم به خرید باغ، ویلا یا املاکی در منطقه توس دارند، حتما ضمن حضور در شهرداری منطقه ۱۲، استعلام‌های مربوطه را از کارشناسان اخذ نمایند.

به گزارش  قدس انلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی مشهد مقدس، مجید طهوریان عسکری با بیان اینکه حدود ۱۰ سال از الحاق منطقه تاریخی توس به شهر مشهد مقدس می‌گذرد، اظهارکرد: بسیار خرسندیم که با پیگیری‌های مختلف، پس از سال‌ها، طرح راهبردی توس ابلاغ و گام بسیار مهم و تاثیرگذاری در جهت پاسخگویی به شهروندان و تعیین تکلیف آن‌ها برداشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ضوابط و مقررات طرح راهبردی توس، سند مکملی برای پهنه‌بندی کاربری اراضی است؛ به نحوی که خطوط و رویکردهای کلان توسعه شهری را مشخص کرده و چارچوبی برای استفاده در مطالعات طرح تفصیلی را ارائه می‌دهد.
طهوریان عسکری با بیان اینکه در آینده نزدیک طرح تفصیلی توس ابلاغ می‌شود، گفت: در چنین شرایطی، پیش‌بینی می‌کنیم برخی نسبت به خریداری زمین‌ها با قیمت بسیار پایین اقدام نمایند و لذا به عموم شهروندان ساکن در توس توصیه می‌شود در زمان خرید و فروش املاک خود دقت لازم را داشته باشند تا حقی از آنها تضییع نشود.
رئیس کمیسیون توسعه و بهسازی توس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: از عموم شهروندان عزیز مشهدی تقاضا داریم که اگر تصمیم به خرید باغ، ویلا یا املاکی در این منطقه دارند، حتما ضمن حضور در شهرداری منطقه ۱۲، استعلام‌های مربوطه را از کارشناسان اخذ نمایند.
طهوریان عسکری گفت: گاه زمین یا ملکی، به عنوان زمین واقع در محدوده شهری، به قیمت‌های گزاف به برخی افراد فروخته می‌شود و متضرر اصلی، خریدارانی هستند که بدون استعلام و آگاهی لازم نسبت به خرید اقدام می‌نمایند.
وی با بیان اینکه شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره به دنبال تقویت بافت تاریخی و قدیمی توس است، افزود: سعی مدیریت شهری بر این است که ظرفیت بالقوه این پهنه تاریخی را به فعلیت برساند و رونق اقتصادی را در بلوار شاهنامه، به‌عنوان یک بلوار پرظرفیت در حوزه‌های گردشگری، تاریخی و اقتصادی به ارمغان آورد.
طهوریان گفت: برنامه‌های مختلفی نیز در همین خصوص پیش‌بینی شده که از جمله آنها می‌توان به احیا و بهره برداری از عمارت تاریخی چهار برج، ایجاد پارک مفاخر توس، حمایت از احیاء دیوار تاریخی شهر باستانی و تاریخی توس اشاره کرد. انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: منطقه توس مشهد مقدس رونق اقتصادی مشهد مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۳۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان

کیومرث خانی لعل آبادی معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه در حاشیه بازدید استاندار کرمانشاه از تعدادی از بنا‌های قدیمی واقع در بافت تاریخی شهر کرمانشاه گفت : در بافت تاریخی شهر کرمانشاه گذری قدیمی با عنوان گذر جلوخان-حدفاصل خیابان مدرس تا خیابان جلیلی - واقع شده که بسیاری از بنا‌هایی که در این بخش قرار دارند، دچار فرسودگی شده‌اند. 

وی افزود: علیرغم اینکه این بنا‌ها از نظر تاریخی دارای اهمیت زیادی هستند، اما به دلیل گذشت زمان استحکام آنها ضعیف شده و باید مورد مرمت قرار گیرند. 

معاون میراث فرهنگی کرمانشاه تصریح کرد: مالکین عمده این بنا‌ها توان مالی چندانی برای مرمت بنای خود ندارند، لذا نیاز است حمایت‌هایی از آنها صورت گیرد. 

وی با بیان اینکه میزان اعتبارات دولتی نیز برای مرمت آنها محدود است، عنوان کرد: کل اعتباراتی که امسال برای بافت تاریخی کرمانشاه اختصاص پیدا کرده حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است که طبق برنامه ریزی صورت گرفته مقرر شده نیمی از این اعتبار صرف طرح مطالعاتی مرمت بازار قدیمی فیض آباد شود و نیمی دیگر از این اعتبار را برای مرمت گذر جلوخان، با مشارکت مالکین بنا‌های واقع در این محله اختصاص دهیم. 

خانی لعل آبادی تصریح کرد: خوشبختانه در بازدیدی که استاندار کرمانشاه از گذر جلوخان داشتند، قول‌هایی برای افزایش اعتبار ساماندهی این محله تاریخی دادند که امیدواریم بزودی محقق شود. 

وی خاطرنشان کرد: از طرفی مقرر شد که یک کارگروه با حضور دستگاه‌های ذیربط همچون میراث فرهنگی، راه و شهرسازی و شهرداری برای ساماندهی بافت تاریخی شهر کرمانشاه تشکیل شود. 

معاون میراث فرهنگی کرمانشاه عنوان کرد: بافت تاریخی که بخشی از هویت گذشته شهر ما به شمار می‌رود، می‌تواند به عنوان یک فرصت به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند، در همین راستا با حمایت استاندار و همراهی دستگاه‌های ذیربط در تلاش برای احیاء این بخش از شهر هستیم. 

استاندار در این برنامه از برخی از بنا‌های قدیمی بافت تاریخی شهر کرمانشاه همچون خانه اکبرپور، حمام ملاباشی، زورخانه علمدار، سرای همدانی ها، هتل بوتیک ونوشک (خانه تاریخی صارم الدوله)، خانه حکیم نصیر، مسجد نظام، گذر جلوخان و خانه رنده کش بازدید و با اهالی این محله گفتگو کرد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع
  • بازدید خبرنگاران داخلی و خارجی از بافت تاریخی بوشهر
  • شهروندان مراقب این مدل از کلاهبرداری پر رونق باشند | فیلم
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید
  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است