Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر «ابراهیم شکیبا» روز دوشنبه در بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت و سلامت این استان به خبرنگار ایرنا، افزود: در این مدت همچنین چهار مرکز بیماری‌های رفتاری، ۶ پایگاه مراقبت مرزی، سه مرکز تسهیلات زایمانی، ۱۰ مرکز آموزش بهورزی همراه با جذب نیروی انسانی موردنیاز با تجهیزات فنی و اداری راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی راه اندازی آزمایشگاه مرجع قطب اچ آی وی (HIV)، آزمایشگاه مرجع قطب آنفلوانزا، آزمایشگاه مرجع قطب سل و آزمایشگاه مرجع قطب کرونا، راه اندازی و تجهیز مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری کرمانشاه و هرسین، ۲ مرکز زنان آسیب پذیر و کلینیک سیار زنان در شهر کرمانشاه هم راه‌اندازی شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، استقرار برنامه پزشک خانواده در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و مناطق روستایی، افزایش تعداد مراکز دندانپزشکی از ۱۰ مرکز به ۷۸ مرکز و افزایش جذب دندانپزشک و بهداشت‌کار دهان و دندان، افزایش روانپزشکان و روانشناسان در مراکز بهداشتی و درمانی و تاسیس مراکز کاهش آسیب DIC و راه اندازی اولین مراکز آموزشی و درمانی سوءمصرف مواد و مراکز مشاوره و ترک دخانیات در مراکز بهداشتی را از دیگر فعالیت های این دانشگاه در بعد از انقلاب عنوان کرد.  

وی گفت: در این مدت همچنین مرکز سراج برای تشخیص و غربالگری اختلالات روانی، الکترونیک کردن بخشی از خدمات مانند تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای عموم مردم، ثبت خدمات افراد در پرونده الکترونیک سلامت و جمع آوری پرونده های کاغذی و الکترونیکی شدن نسخه نویسی، برقراری نظام های ثبتی به صورت جامع و الکترونیک، ادغام برنامه های مدیریت خطر بلایا در برنامه های نظام خدمات اولیه سلامت، ارتقاء آمادگی و تاب آوری جمعیت عمومی در مواجهه با بلایای طبیعی و کاهش شیوع گواتر از ۷۰ درصد به ۱۰ درصد انجام شده است.  

شکیبا، یُددار کردن نمک مصرفی جامعه از صفر در سال ۵۷ به ۹۶/۶ درصد، اجرای برنامه های حذف اختلالات ناشی از کمبود ید، کاهش سوء تغذیه در کودکان از طریق کاهش شاخص کم وزنی در کودکان زیر ۶ سال از ۹/۶ درصد به ۲/۳۷ درصد و شاخص کوتاه قدی در کودکان زیر ۶ سال از ۱۴ درصد به ۴/۸ درصد، کاهش شاخص کم خونی فقر آهن در گروه‌های مخلف سنی و اجرای برنامه های سلامت بلوغ نوجوانان را از دیگر فعالیت های دانشگاه علوم پزشکی دانست.

به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.

۱۱۶ دانشجوی خارجی نیز در رشته‌های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.

برچسب‌ها پیروزی انقلاب اسلامی ایران کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دهه فجر بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پیروزی انقلاب اسلامی ایران کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پیروزی انقلاب اسلامی ایران کرمانشاه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دهه فجر بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۳۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،  مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صبح امروز با حضور زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد.

این مرکز رشد با ارائه یک مدل تحقیقات محور و پتانسیل علمی بالا، یکی از پیشتازان تولید دانش در حوزه سلامت است. این مرکز قادر است توانایی خود را به صورت عملی در پشتیبانی از تبد یل دانش به فناور‌ی های دانش محور حوزه سالمت به ویژه در حوزه، تکنولوژ‌ی های نوین پزشکی، هوش مصنوعی، تجهیزات پزشکی، بیوتکنولوژی، روش‌های جد ید درمانی، پزشکی دقیق و ... به کار برد و با هدف حمایت از بنگاه‌ها‌ی نوآور و کارآفرین و تبد یل آنها به محصولات مبتنی بر نوآوری، بازاریابی و تجاری سازی آنها در بازار‌های داخلی و بین المللی
و کمک به ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان، خودکفایی در تولید تجهیزات و ملزومات پزشکی و به حرکت درآوردن
چرخ‌های اقتصاد ملی اقدام به تاسیس مرکزرشد فناوری‌های بالینی نموده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند