Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، جواد اوجی افزود: در سال ۱۴۰۰ حدود ۹۹ میلیون تن ظرفیت محصولات پتروشیمی کشور است. ما بالغ بر ۱۵۳ میلیارد بشکه نفت قابل استحصال و ۳۳ هزار متر مکعب گاز داریم که مجموع این ارقام ما را در جایگاه اول دنیا قرار می‌دهد.

به گفته وزیر نفت، توسعه میادین و صنایع ما چشمگیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از انقلاب تعداد محدودی روستای دارای گاز داشتیم، اما امروز ۹۵ درصد ضریب خانگی شهری و ۸۵ درصد روستایی گازرسانی شده است. روند رشد تقاضای پتروشیمی به مراتب بیشتر از هیدروکربن‌ها است. ذخایر گازی که خوراک این مجموعه است در کشور وجود دارد و امروز سودآورتر از صنایع پتروشیمی وجود ندارد.

وی اضافه کرد: برای تأمین خوراک پتروشیمی‌ها در فصل سرد دغدغه داریم و یکی از برنامه‌ها را توسعه میادین گازی و میادین مشترک قرار داده‌ایم. بالغ بر ۴.۵ میلیارد دلار قرارداد داخلی و خارجی در این حوزه امضا کرده‌ایم. ما منتظر مذاکرات نمانده‌ایم، اما قطعاً گشایش‌هایی برای ما به همراه خواهد داشت.

اوجی ادامه داد: در حوزه احداث واحدهای پتروپالایشگاهی هم اقداماتی انجام دادیم که تامین سوخت خوراک واحدهای پتروشیمی را بر عهده می‌گیرد. ۱۲ قرارداد بسته شده ۸ مورد از نفت خام و ۴ مورد از میعانات گازی استفاده می‌کند. قیمت خوراک گاز پتروشیمی‌ها را با فرمول جهانی حساب می‌کردیم؛ با افزایش قیمت گاز در دنیا ما سقفی برای این قیمت گذاشتیم و از بهمن اجرایی شد.

پیش بینی وزیر نفت درباره واردات بنزین و گازوئیل به کشور | خبر خوش به رانندگان وانت بار و تاکسی‌ها کد خبر 655577 برچسب‌ها نفت جواد اوجی - وزیر نفت مذاکرات وین وزارت نفت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نفت جواد اوجی وزیر نفت مذاکرات وین وزارت نفت وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۳۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مدیر عامل و نایب رئیس هیات مدیره این شرکت با اعلام این خبر گفت برای نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور تبدیل وضعیت کارکنان پیمانی امیرکبیر در دستور کار قرار گرفت تا با اجرای این کار بزرگ و بی نظیر، کمک شایانی به ارتقای سطح شغلی این عزیزان شده باشد.
سعید صادقی با اشاره به انجام مراحل پایانی این فرایند خاطرنشان کرد تا کنون قرارداد ۷۵۰ نفر از کارکنان به صورت مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر منعقد شده است و امیدواریم تا پایان خرداد ماه و یک ماه زودتر از موعد مقرر مراحل اداری و جذب نفرات باقیمانده نیز پایان پذیرد که با این احتساب در مجموع بالغ بر ۱۲۰۰ نفر از این موضوع منتفع خواهند شد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال گذشته پیرامون تبدیل وضعیت قرارداد ایثارگران یادآور شد: در سال۱۴۰۲ تبدیل وضعیت کلیه ایثارگران شاغل در این شرکت در راستای دستورالعمل بند «و» تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور صورت پذیرفت که امیرکبیر به عنوان اولین شرکت اقدام به این کار نمود.

صادقی در ادامه تصریح کرد با اجرای این پروسه طیف گسترده ای از کارکنان شاغل در بخشهای فنی و مهندسی بسته بندی و بارگیری و همچنین نیروهای خدماتی مشمول تبدیل وضعیت خواهند شد و این خبر خوش می تواند در
انگیزه کاری کارکنان تاثیر بسزایی داشته باشد.
شایان ذکر است شرکت پتروشیمی امیرکبیر تولیدکننده متنوع ترین محصولات پلیمری شامل پلی اتیلن سنگین پلی اتیلن سبک و پلی اتیلن سبک خطی در سطح کشور است که با ارائه محصولات خود در بازارهای داخلی و خارجی، جایگاه مهمی در صنعت پتروشیمی ایران را داراست.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902967

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی فعالان بازار از قیمت طلا و ارز در روزهای آینده/ منتظر این قیمت‌ها در بازار باشید
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • منتظر کاهش قیمت دلار باشیم؟
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟
  • افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟