Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی گفت: ظرفیت نصب‌شده صنعت پتروشیمی تا پایان برنامه هفتم توسعه به بیش از ١۴٠ میلیون تن و در یک افق ١٠ ساله و تا پایان برنامه هشتم توسعه به حدود ٢٠٠ میلیون تن می‌رسد.

به گزارش «انرژی امروز» از شانا، مرتضی شاهمیرزایی امروز (دوشنبه، ۱۸ بهمن‌ماه) در آیین گشایش پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران پلاست با تبریک ایام الله دهه فجر و گرامیداشت یاد امام راحل و همه شهیدان اظهار کرد: تولید واقعی صنعت پتروشیمی در آغاز انقلاب اسلامی سالانه تنها ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیون تن بود که مقدار ناچیزی از آن محصولات پلیمری بود، اما هم‌اکنون ظرفیت پلیمر کشور بیش از ۱۰ میلیون تن است.

وی، ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی را هم اکنون ۹۰ میلیون تن در سال اعلام کرد و افزود: پیش‌بینی می‌شود این مقدار تا پایان سال آینده به سالانه ۱۰۴ میلیون تن خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای توسعه صنعت پتروشیمی اشاره کرد و ادامه داد: ظرفیت صنعت پتروشیمی تا پایان برنامه هفتم توسعه حدود ۱۴۰ میلیون تن در سال و تا پایان برنامه هشتم توسعه حدود ۲۰۰ میلیون تن در سال خواهد بود.

انجام مذاکرات خارجی

شاهمیرزایی با بیان اینکه هم‌اکنون مبادلات محصولات پتروشیمی با کشورهای مختلف دنیا در حال انجام است، گفت: در ماه‌های اخیر مذاکراتی با کشورهای بزرگ دنیا برای فروش محصولات پتروشیمی ایران صورت گرفته است.

وی به برنامه‌های توسعه‌ای صنعت پتروشیمی اشاره کرد و ادامه داد: فعالان اقتصادی و مراکز پژوهشی و نوآور و فناور و همه باید به توسعه صنعت پتروشیمی ایران کمک کنند، زیرا از حدود ۱۰ سال آینده براساس آمار رسمی جهانی تقاضا برای مصرف فرآورده‌های نفتی رو به صفر میل می‌کند، بنابراین باید سرمایه‌گذاری‌ها به سمت افزایش محصولات پتروشیمی و به ویژه توسعه زنجیره ارزش باشد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اینکه همه سرمایه‌گذاری‌ها و جهت گیری‌ها باید به سمت توسعه صنعت پتروشیمی کشور باشد، گفت: از همه هلدینگ‌ها و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی می‌خواهم که وارد این کارزار بزرگ شوند و این راهبرد ارزش آفرین و اشتغال‌زا را عملیاتی کنیم.

شاهمیرزایی از هلدینگ‌ها تقاضا کرد که در صنایعی که زودبازده نیستند، سرمایه‌گذاری کنند، ادامه داد: در آینده بالغ بر ۹۰ درصد از کالاها و صنعت مورد نیاز بشر باید از مسیر انواع محصولات پتروشیمی عبور کند.

دست تک‌تک سرمایه‌گذاران را صمیمانه می‌فشارم

وی تأکید کرد: من دست تک‌تک همه سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را صمیمانه می‌فشارم و از شما که سرمایه‌های ماندگار و اصلی این صنعت به شمار می‌آیید تقاضا دارم که به راهبردها و جهت‌گیری‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی به عنوان شرکت مادرتخصصی که بنابر آینده صنعتی شدن و نیازهای کشور است، توجه کنید و در  این مسیر حرکت کنیم تا به اهداف بلند در آینده نایل شویم.

معاون وزیر نفت به لغو بسیاری از نمایشگاه‌ها در شرایط شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و افزود: برپایی پانزدهمین نمایشگاه ایران پلاست نشان از اهمیت این رویداد دارد و من تقاضا دارم که پروتکل‌های بهداشتی به طور کامل رعایت شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی اظهار کرد: امیدوارم سال آینده بسیاری از برنامه‌های هدف‌گذاری شده دراین صنعت محقق شده باشد و جلوتر از برنامه پیش رفته باشیم.

شاهمیرزایی به قطع گاز برخی از مجتمع‌های پتروشیمی در فصل سرما اشاره کرد و گفت: این موضوع به زودی رفع خواهد شد.

برچسب هاشرکت ملی صنایع پتروشیمی (NPC) مرتضی شاهمیرزایی نمایشگاه ایران پلاست هلدینگ پتروشیمی وزیر نفت

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: شرکت ملی صنایع پتروشیمی NPC نمایشگاه ایران پلاست هلدینگ پتروشیمی وزیر نفت آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو شرکت ملی صنایع پتروشیمی محصولات پتروشیمی تا پایان برنامه صنعت پتروشیمی میلیون تن وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۴۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان

به گزارش خبرنگار مهر، صمد حسن‌زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، در نشست خبری دومین دوره رویداد بین‌المللی سرمایه‌گذاری و توسعه کشور (کرمان آیدکس ۲۰۲۴) با اشاره به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» برای سال جاری و با توجه به مأموریت‌های اتاق ایران در راستای تحقق توسعه پایدار، اظهار کرد مشارکت اتاق‌های سراسر کشور در مسیر برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌های اقتصادی شروع شده و در تلاشیم با ایجاد یک فضای تعاملی بین دولت و بخش خصوصی به نتایج خوبی برای توسعه اقتصادی دست پیدا کنیم.

وی افزود: این همایش با هدف بسترسازی و معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری، برگزار می‌شود و نمایندگانی از سایر کشورها، سفرا و رؤسای اتاق‌های بازرگانی کشورهای هدف دعوت شدند تا با حضور خود، اطلاعات لازم درباره اقتصاد ایران کسب کنند.

حسن‌زاده خاطرنشان کرد: اتاق ایران به نمایندگی از جامعه اقتصادی کشور آمادگی دارد با برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌ها، ظرفیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری ایران را به بهترین شکل، معرفی کند.

چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند

محمدمهدی فداکار، استاندار کرمان نیز در این نشست، گفت: ظرفیت‌های متنوع بین شهرهای این استان یکی از مزیت‌های آن است که موجب شده محصولات کشاورزی این منطقه و ذخایر معدنی آن بسیار متنوع باشد. از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

وی ادامه داد: بخش خصوصی به خدمات دولت نیاز دارد و باید شرایط را برای سرمایه‌گذاری این بخش تسهیل کنیم. در این بین تلاش برای جلوگیری از خروج ارز و حتی بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خارجی، موضوعی است که به جد پیگیری می‌شود.

فداکار همچنین تصریح کرد: صادرات ۴۰ کالا با ارزش ۱۰ میلیارد دلار به ۵۰ بازار از استان کرمان برنامه‌ریزی شده است که هدفی قابل دستیابی است.

وی در پاسخ به سوالی در مورد حضور چینی‌ها در استان کرمان گفت: چینی‌ها سرمایه گذاری زیادی در استان کرمان انجام داده‌اند به طوری که در بخش خودروسازی و قطعه سازی برای ۱۲ هزار نفر در مناطق محروم این استان اشتغالزایی کرده‌اند.

استاندار کرمان در مورد آب گرفتی برخی از صنایع استان کرمان از جمله خودروسازی‌ها بعد از سیل اخیر گفت: در منطقه بم در سطحی بالغ بر ۲۰ کیلومتر بارندگی و سیل وجود داشت تا وارد دشت شود اما با توجه به اینکه شدت جریان آب کند بود خسارتی آن‌چنانی وارد نکرده است. آب در حال حرکت به مدت حدود ۲ ساعت وارد پارکینگ‌های خودروسازان که در شیب قرار داشتند، شد اما آسیبی وارد نکرد وارد سالن‌ها و خط تولید نشد.

استاندار کرمان اظهار کرد: ظرفیت‌های زیادی در استان کرمان در بخش‌های مختلف از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر، گردشگردی، محصولات کشاورزی، ذخایر معدنی وجود دارد؛ از طرفی سرمایه‌گذاری‌هایی انجام شده تا شاهد تولید کل زنجیره فولاد و بخشی از زنجیره مس در استان باشیم.

سرمایه‌گذاری به همت بخش خصوصی توسعه می‌یابد

علی نقوی، رئیس کمیسیون خدمات فنی مهندسی و احداث اتاق ایران و دبیر همایش کرمان‌آیدکس با بیان اینکه دولت بودجه کافی برای تأمین منابع عمرانی و سرمایه‌گذاری در اختیار ندارد، مشارکت بخش خصوصی در این مسیر را ضروری خواند و گفت: گفتمان‌سازی در مسیر سرمایه‌گذاری و رسیدن به راهکارهای پیشنهادی برای این بخش، هدف اصلی این همایش است.

وی تصریح کرد: کرمان از منظر گردشگری، توان بسیار بالایی برای جذب سرمایه دارد که ناشناخته ماندند و سرمایه‌گذاری کافی برای معرفی آنها صورت نگرفته است. برنامه‌ریزی برای این همایش انجام شد تا بتوانیم اطلاعات همه ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان را ارائه دهیم.

کد خبر 6098220 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • گزارش اوجی از سوددهی خیره‌کننده پالایشگاه آبادان و افزایش تولید مجتمع‌های پتروشیمی
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی