Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: مادامی که اقتصادمان از دولتی بودن و نفتی بودن درنیاید هرکس دنبال سهم خودش از بودجه است و در نهایت کاری هم پیش نمی‌رود.

حجت الاسلام و المسلمین سیدرضا اکرمی در ارزیابی خود از روند بررسی لایحه بودجه در مجلس اظهار کرد: نمایندگان باید به سه مطلب توجه کنند؛ نکته اول وضعیت موجود است که هم کرونا را داریم و هم نمایندگان درگیر آن شده‌اند که همین امر سبب می‌شود نسبت به بررسی بودجه سرعت عمل بیشتری بخشیده شود تا زودتر تکلیف آن مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نکته دوم وجود تحریم‌ها و نیز اوضاع و شرایط منطقه است که به ما نشان می‌دهد لازم است در چنین اوضاع و احوالی از شعارها دوری کنیم و واقع‌گرا و حقیقت‌گرا عمل کنیم. این امر باید در بررسی بودجه که برنامه دولت برای سال آتی است نیز در نظر گرفته شود.

اکرمی با تاکید بر اینکه ما همه می‌خواهیم عدالت حاکم باشد و ظلمی در کار نباشد، تصریح کرد:، اما باید بدانیم که این آرزو و آرمان است. باید حقیقت و واقعیت را هم ببینیم و بدانیم که میان آنچه ما آروز می‌کنیم و آنچه در عمل رخ می‌دهد فاصله بیشتر از این حرف‌ها است. پس نمایندگان هم در بررسی بودجه شعارها را کنار بگذارند و به واقعیات توجه کنند.

عضو جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر اینکه در بررسی بودجه باید ظرفیت‌های کشور مورد توجه قرار گیرند، یادآور شد: کشورمان ظرفیت تجاری و صنعتی و کشاورزی بسیار دارد. برای استفاده از این ظرفیت‌ها باید بخش خصوصی را تقویت کرد و به کار گرفت و به آن میدان داد و با اقتصاد دولتی و نفتی جواب لازم به دست نمی‌آید و ظرفیت‌های به درستی به کار گرفته نمی‌شوند.

اکرمی تصریح کرد: آنان که سرمایه و ثروت و استعداد دارند باید به میدان اقتصاد بیایند و دولت هم از آن‌ها حمایت کند و با هدایت و نظارت بر آن‌ها نقش خود را ایفا کند. در غیر اینصورت با شعار و سخنرانی کار پیش نمی‌رود.

بیشتر بخوانید:

کیهان هم گرانی ها را قبول کرد/ سیب زمینی کیلویی 15000 تومان است اما در مقایسه با سایر کالاها گران نیست

پیرموذن: مگر دارو پفک است که نجومی گران شود و کسی اهمیت ندهد؟

وی با انتقاد از روند افزایش قیمت‌ها در کشور اظهار کرد: در کشور همه‌چیز ترمز بریده است از قیمت کالاها گرفته تا هزینه خدمات و مابقی موارد. قیمت‌ها به سرعت بالاتر می‌روند و کسی هم جوابگو نیست.

عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه نمایندگان به جای نبش قبر گذشته به فکر وحدت و پیشرفت آینده باشند، گفت: گاهی نمایندگان نطق‌هایی می‌کنند و به کسانی می‌تازند و بر آنان خرده می‌گیرند که نیستند تا جواب‌شان را بدهند و از خود دفاع کنند در حالی که این تندی‌ها و نبش‌قبرکردن‌ها فایده‌ای به حال کسی ندارد.

اکرمی با اشاره به روند دریافت ردیف بودجه سازمان‌های تبلیغاتی مذهبی در کشور اظهار کرد: من، چون ۲۰ سال در مجلس بودم و در بررسی ۲۰ لایحه بودجه سهم داشتم باید بگویم که لازم است روند کارمان را اصلاح کنیم و مدام دفتر و سازمان جدید درست نکنیم و بودجه به آن‌ها اختصاص ندهیم. سازمان تبلیغات و دفتر تبلیغات حوزه و حوزه هنری می‌خواهند یک کار بکنند که همان تبلیغ است. پس این‌ها باید ادغام شوند و با متمرکزسازی قدرتمند شوند تا در راستای یک هدف که همان تبلیغات است عمل کنند.

21217

کد خبر 1600522

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: گرانی روحانیت روحانیون طلاب دولت سیزدهم عضو جامعه روحانیت مبارز بررسی بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۵۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند

ایتنا - آیا شرکت آمریکایی متا در برخورد با تبلیغات سیاسی قوانین اروپا را زیر پا می‌گذارد؟ کمیسیون اتحادیه اروپا برای بررسی این موضوع روند رسیدگی حقوقی علیه کنسرن فیس‌بوک – اینستاگرام را گشوده است.
کمیسیون اتحادیه اروپا علیه کمپانی فیس‌بوک - اینستاگرام "متا" به ظن نقض قوانین اتحادیه اروپا روند رسیدگی حقوقی را آغاز کرده است. کمیسیون در بروکسل اعلام کرد که از جمله بررسی خواهد شد که آیا این شرکت آمریکایی در برخورد با تبلیغات سیاسی به قوانین اروپایی پایبند بوده است یا خیر.

به گزارش ایتنا و به نقل از دویچه وله، اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا گفت که دستگاه اداری او ابزارهایی ایجاد کرده است تا از شهروندان اروپایی در برابر اطلاعات نادرست و دستکاری هدفمند توسط کشورهای ثالث حفاظت کند.

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا گفت: «هرگاه به نقض قوانین مشکوک باشیم، اقدام می‌کنیم. این امر در همه زمان‌ها صدق می‌کند، به ویژه در زمان انتخابات دموکراتیک.»

از جمله نقض‌های احتمالی قوانین این است که کنسرن "متا" در مقابله با گسترش تبلیغات گمراه‌کننده و کمپین‌های اطلاعات نادرست در سطح اتحادیه اروپا به قدر کافی اقدام نکرده است. علاوه بر این، کمیسیون گمان دارد که امکانات کاربران برای شکایت در مورد محتوای پلتفرم‌ها الزامات قانون اروپا را برآورده نمی‌کند. از سوی دیگر، کنسرن متا به پژوهشگران به قدر کافی امکان دسترسی به داده‌ها را نمی‌دهد.

طبق قانون جدید اتحادیه اروپا، پلتفرم‌هایی مانند فیس بوک، توییتر، گوگل و بسیاری دیگر باید سریع‌تر و شدیدتر از قبل علیه محتوای غیرقانونی مانند نفرت‌پراکنی و تحریک در آنلاین وارد عمل شوند. درغیراین صورت با جریمه‌های سنگین روبرو خواهند شد. "قانون خدمات دیجیتال" (DSA) باید تضمین کند که گزارش محتواهای غیرقانونی برای کاربران آسان‌تر می‌شود. در اصل، سرویس‌های بزرگی مانند فیس‌بوک و اینستاگرام باید مقررات بیشتری را نسبت به شبکه‌های کوچک رعایت کنند.

کمیسیون مدارک و شواهد جمع‌آوری می‌کند
کمیسیون اتحادیه اروپا تأکید کرد که گشایش روند تحقیق صرفاً شبهات را بررسی می‌کند و ارزیابی اولیه کمیسیون هنوز نتیجه نهایی را نشان نمی‌دهد. کمیسیون به جمع‌آوری شواهد، به عنوان مثال از طریق نظرسنجی، ادامه خواهد داد. علاوه بر این، کمیسیون اتحادیه اروپا بالقوه می‌تواند پیشنهادهای متا برای اصلاح خود را بپذیرد.

در ماه اکتبر سال گذشته، تیری برتون، کمیسر امور صنعت اتحادیه اروپا، به فیس‌بوک در مورد محتوای دستکاری شده بیش از حد در این پلتفرم در ارتباط با انتخابات هشدار داد. برتون نوشت که می‌خواهد فوراً در مورد جزئیات اقدامات فیس‌بوک برای جلوگیری از انتشار جعلیات، از جمله با توجه به انتخابات آتی در اتحادیه اروپا، مطلع شود. انتخابات پارلمان اروپا قرار است در تابستان سال جاری برگزار شود.

بسیاری در اتحادیه اروپا بر این باورند که روسیه در تلاش است تا بر انتخابات تأثیر بگذارد. بلژیک اخیراً اعلام کرد که داده‌های نهادهای مخفی اطلاعاتی نشان می‌دهد که تلاش‌هایی برای انتخاب هر چه بیشتر نمایندگان دوستدار روسیه در پارلمان اروپا وجود دارد.

هفته گذشته، بلژیک که ریاست شورای اتحادیه اروپا را برعهده دارد، مکانیسم واکنش به بحران جامعه بین‌المللی (IPCR) را راه‌اندازی کرد که هدف آن امکان تبادل نظر نزدیک‌تر در مورد اقدامات جاری علیه اعمال نفوذ روسیه است.

در حال حاضر علیه پلتفرم آنلاین "تیک تاک" و سرویس پیام کوتاه اکس (توییتر سابق) روند رسیدگی در جریان است. "تیک تاک" تحت بررسی است که آیا این شرکت چینی با نسخه برنامه "تیک تاک لایت" سلامت روان کودکان زیر سن قانونی را به خطر می‌اندازد یا خیر.

به دنبال نشانه‌هایی از پست‌های غیرقانونی و گمراه‌کننده درباره حمله حماس به اسرائیل، فهرستی از سوالات به پیام‌رسان اکس (توییتر سابق) ارسال شد که ظاهراً این شرکت پاسخ قانع‌کننده‌ای به کمیسیون اتحادیه اروپا نداده است. روند بررسی علیه اکس در اواسط دسامبر آغاز شد.

دیگر خبرها

  • عضو روحانیت مبارز: بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است
  • برای خرید میکروآپارتمان در شهر تهران چقدر باید هزینه کرد؟
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • پایانی بر حواشی بودجه شهرداری کرمانشاه در شورای شهر
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال