Web Analytics Made Easy - Statcounter

 آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر دوشنبه در مراسم افتتاح و آغاز عملیات اجرایی طرح‌های آب‌رسانی و برق‌رسانی روستایی و عشایری، بهره‌برداری از این طرح‌ها در ایام دهه فجر را مسرت‌بخش خواند و عنوان کرد: انقلاب اسلامی ایران انقلاب محرومان بود و گام‌های عملی از جنس طرح‌هایی که امروز شاهد افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی آن هستیم، حرکت در مسیر آرمان‌های اصیل انقلاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری تسنیم،‌رئیس جمهور با بیان اینکه طرح‌های آب‌رسانی و برق‌رسانی روستائی و عشایری که امروز افتتاح شد در زندگی روستاییان و عشایر کشور بسیار موثر است، افزود: گام‌هایی از این جنس که کیفیت زندگی مردم در مناطق روستایی و محروم را ارتقا می‌بخشد، باید در سرلوحه برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌ها در دولت مردمی قرار بگیرد.

رئیسی آب‌رسانی و توسعه شبکه برق را از جمله مهم‌ترین اولویت‌های کشور و یکی از شاخص‌های مهم تحقق عدالت و توسعه متوازن دانست و عنوان کرد: جا دارد از مسئولان وزارت نیرو بابت اجرای این طرح‌ها و نیز تدابیر و اقدامات آنان در جلوگیری از تکرار قطعی‌های گسترده برق در ایام پیک مصرف که در طول سه سال گذشته مردم را آزار داده بود، تشکر کنم.

رئیس‌جمهور در ادامه توضیحات وزیر نیرو درباره برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت این وزارتخانه برای تامین آب و برق را امیدوارکننده دانست و اظهار داشت: پیش‌بینی‌هایی که در این برنامه‌ها برای افزایش 30 هزار مگاواتی تولید برق از مسیر مشارکت شرکت‌های بزرگ صنعتی، افزایش ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر و برنامه‌های توسعه‌ای شرکت توانیر انجام شده است، دورنمای خوبی را پیش روی بخش انرژی کشور ترسیم می‌کند.

وی اصلاح الگوی مصرف برق و آب را دیگر اولویت کشور در حوزه انرژی خواند و تصریح کرد: اگر چه در زمینه آب و برق با کمبودهایی مواجه هستیم اما قطعاً اصلاح الگوی مصرف آب و برق در بخش‌های مختلف می‌تواند تا حد قابل توجهی به نیازها پاسخ دهد و کمبودها را برطرف کند.

آیت‌الله رئیسی در ادامه وزارت نیرو را مکلف به رعایت و اجرای سه اصل دانست و خاطرنشان کرد: اصل اول لزوم قانون‌مداری در وزارت نیرو است. اقدامی که برای اصلاح تعرفه‌های مشترکین پرمصرف انجام شد، می‌تواند تاثیر قابل ملاحظه‌ای در اصلاح الگوی مصرف و برقراری عدالت میان مشترکین پرمصرف و کم‌مصرف داشته باشد.

رئیس جمهور ادامه داد: اصل بعدی ضرورت تلاش برای اجرای عدالت در مجموعه وزارت نیرو است. اگر منابع آبی موجود کشور عادلانه توزیع شود، طبیعتا مردم احساس تبعیض نخواهند و با مشکلات کمتری مواجه خواهیم بود.

رئیسی تاکید کرد: لازم است مسئولان وزارت نیرو با حضور در میان مردم، با شفافیت تمام محدودیت‌های موجود را برای آنها تشریح کنند. مطمئنم وقتی مردم به طور دقیق از وضعیت مطلع باشند و ببینند که دغدغه دولت توزیع عادلانه منابع محدود بین آنهاست، با برنامه‌هایی که برای رفع مشکلات طراحی و اجرا می‌شود، همراهی خواهند کرد.

رئیس جمهور شفافیت را سومین رکن فعالیت وزارت نیرو دانست و افزود: وزارت نیرو هم در تعامل با دستگاه‌ها و زیرمجموعه‌های همکار خود و هم در ارتباط با مردم باید کاملا شفاف عمل کرده و مستمرا مردم را از شرایط کشور در حوزه آب و برق باخبر کند.

آیت‌الله رئیسی اظهار داشت: تنش آبی امروز یک مشکل فراگیر در اکثر بخش‌های کشور است و در همه سفرها و ملاقات‌هایی که بنده با مردم استان‌های مختلف کشور داشتم، مشکلات و پیامدهای کم‌آبی، جزء مهم‌ترین گلایه‌ها و مطالبات آنها بود. وزارت نیرو با توجه به برنامه‌هایی که در این زمینه دارد، با شناخت دقیق مشکل، دریافت و بررسی راهکارهای کارشناسان و جلب همیاری و همکاری مردم تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات بوجود آمده در اثر تنش آبی به کار بگیرد.

رئیس جمهور از مسئولان وزارت نیرو خواست راهکارهای پیشنهادی مردم برای غلبه با اثرات کم‌آبی را با دقت بررسی‌کنند و گفت: معمولا مردمی که در میدان شخصا با مشکلات دست به گریبان هستند، راهکارهای موثری برای رفع آنها می‌شناسند و به همین دلیل معتقدم استفاده از ظرفیت دانش محلی برای غلبه برای مشکلات هر منطقه باید در دستور کار دولت و دستگاههای اجرایی باشد.

رئیسی در ادامه برنامه‌های وزارت نیرو برای رونق بخشیدن به اقتصاد برق را نیز مفید توصیف و تصریح کرد: آقای محرابیان تلاش خوبی برای پرداخت مطالبات پیمانکاران صنعت برق دارد که قطعاً این تلاش‌ها می‌تواند پویایی و رونق صنعت و اقتصاد برق را به دنبال داشته باشد.
پیش از سخنان رئیس جمهور دکتر علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو در سخنانی با تشریح آخرین وضعیت بخش آب و برق کشور، برنامه‌های این وزارتخانه برای تامین با ثبات برق و آب در کشور و ارتقای ظرفیت‌های تولید برق و تامین آب کشور را تبیین کرد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۵۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری صبح شنبه در دیدار اعضای بنیاد ملی رضوی بوشهر، اظهار داشت: ظرفیت‌های زیادی در اسلام وجود دارد که بسیاری از آنها شناخته شده و برخی نیز ناشناخته مانده است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با تاکید بر نهایت استفاده از ظرفیت‌های شناخته شده، افزود: یکی از ظرفیت‌های فوق‌العاده و منحصر به فرد، فرهنگ رضوی است.

آیت‌الله صفایی بوشهری بیان کرد: فرهنگ رضوی از دیرباز در ایران نهادینه شده است اما ابعاد بسیار زیادی از آن کشف و استفاده نشده است.

وی عنوان کرد: با رویکردی که در یکی دو دهه اخیر در آستان قدس به‌عنوان خورشید منظومه فرهنگی ایران ایجاد شده، استفاده زیادی می‌شود انجام داد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اینکه یکی از ظرفیت‌ها مردم نهاد کردن فرهنگ رضوی است، خاطرنشان کرد: طراحی و برنامه‌ریزی و کشف ظرفیت‌ها نیازمند نخبگان است اما پای کار بودن با مردم است، وقتی مردم پای صحنه باشند قرابت مردم با بارگاه مقدس دوسویه خواهد شد.

وی با بیان اینکه ثامن‌الحجج (ع) در تبدیل تهدید به فرصت بزرگترین خدمت را به اسلام کرد، افزود: ایشان با مناظراتی که انجام داد، فرهنگ شیعه را جهانی کرد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اعلام اینکه جهان اکنون در حال تولید فرصت است، ابراز کرد: ما هم باید تهدیدهای فرهنگی دشمن را به فرصت تبدیل کنیم و از فرصت‌هایی که داریم استفاده کنیم.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ رضوی محدود به ایران نیست بلکه در سراسر جهان گسترش یافته است، گفت: آسیب‌های فرهنگی کشور و عوامل آن را بشناسیم و ببینیم چگونه می‌توانیم آنها را خنثی کنیم.

آیت الله صفایی بوشهری بیان داشت: فرصت سوزی ما در عرصه منظومه فرهنگی خیلی زیاد است و ضررهای آن را مرتب می‌بینیم.

وی با بیان اینکه کار فرهنگی باید مردم نهاد باشد، ادامه داد: نهادهای فرهنگی ما بودجه‌هایشان صرف حقوق و امورات جاری می‌شود و برای کار فرهنگی بودجه‌ای ندارند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه بنیاد امام رضا (ع) متنوع‌ترین نهاد فرهنگی ایران است، ابراز کرد: باید هدف گذاری مردمی و بررسی شود که با این حجم برنامه‌هایی که بنیاد امام رضا (ع) اجرا می‌کند، تأثیرگذاری این برنامه‌ها در عرصه جذب چقدر است.

وی افزود: باید روی اهدافی که داریم دقت و آسیب‌شناسی کنیم که چقدر تأثیر داشته است و آیا مردم اخلاق و سیاست و تقوای رضوی پیدا کرده‌اند.

آیت الله صفایی بوشهری عنوان کرد: بوشهر استان امام رضا (ع) است و اگر بنیاد امام رضا (ع) برنامه‌ای داشته باشد ما همیشه آماده هستیم.

کد خبر 6089689

دیگر خبرها

  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود
  • معاون وزیر کشور : رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود تا به‌سرعت فرآیند انسداد مرز‌ها را آغاز کنند
  • روستای مهموئی سرآمد کشور در کمک به اعتاب مقدسه
  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود
  • نیروگاه‌های برق به استقبال روزهای اوج مصرف تابستان می روند | وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • آیت الله رئیسی از طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد بازدید کرد
  • کاهش نرخ بیکاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • رابطه استراتژیک برای ارتقای امنیت مرزی
  • تاثیر سفر رئیسی به پاکستان، در ارتقای امنیت مرزی/رابطه با تهران برای پاکستان استراتژیک است