Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم کارگاه ایده پردازی و خلاقیت با تدریس دکتر مصطفی ملائی روز دوشنبه ۱۸ بهمن ماه به صورت حضوری در سالن جلسات مسجد مقدس جمکران و به صورت مجازی از طریق سامانه آموزش مجازی جهاد دانشگاهی (امجد) برگزار شد.

مصطفی ملائی در کارگاه ایده پردازی و خلاقیت ویژه سومین جشنواره ملی مهدویت که به همت جهاد دانشگاهی استان و مسجد مقدس جمکران برگزار شد، با پرداختن به مطالبی از قبیل شاخصه های ایده و پیشنهاد، مخاطب شناسی، تکنیک های برقراری ارتباط، شناسایی، ایجاد و رفع نیاز مخاطب، ایجاد انگیزه در مخاطب و ایجاد جاذبه و لذت برای مخاطبان جهت جذب و ارائه محتوای اصلی، فعالان فرهنگی مسجد مقدس جمکران را در طراحی و اجرای برنامه های فرهنگی همراهی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدرس این کارگاه در ابتدای سخنان خود از برگزاری این نشست توسط عوامل برگزار کننده جشنواره ملی مهدویت قدردانی کرد و گفت: فعالیت های بسیار مطلوبی در حوزه مهدویت در جهاد دانشگاهی انجام شده است و چه بهتر که بیش از پیش به این مقوله ارزشمند پرداخته شود، حتی می توان مرکز رشد مهدویت ایجاد کرد و به توسعه بیشتر صنایع خلاق فرهنگی در حوزه مباحث مهدویت پرداخت.

ملائی در این نشست همچنین گفت: باید بتوانیم محتوای تولید شده در حوزه مهدویت را که عموما بصورت کتاب است با ایجاد انگیزه و تبدیل به اشکال مختلف به مخاطبان ارائه کنیم چرا که اکثر مخاطبان محتوای جذاب و دلخواه خود را می طلبند و مطالب نگاشته شده منتشر شده را دنبال نخواهند کرد.

وی به بیان مثال هایی در خصوص تبدیل محتوای فرهنگی پرداخت و گفت: میان جمعیت مخاطبین ما رودی جاری است که غالب نیاز فرهنگی مخاطبین از این رود برطرف می شود لذا اگر انتظار داریم از محتوای فرهنگی تولید شده مهدویت استفاده شود باید این محتوای فرهنگی را با استفاده از جریان این رود به مخاطبان برسانیم.

مدرس کارگاه ایده پردازی و خلاقیت در ادامه مباحث خود حوزه های صنایع گردشگری، صنایع دستی از جمله انگشترسازی، مد و پوشاک، فضای مجازی، اسباب بازی از جمله زمینه های ارائه محتوای فرهنگی برشمرد و افزود: نحوه ارائه محتوای فرهنگی در هر زمینه ای که باشد باید به گونه ای انجام شود که مخاطبین حداکثری جذب کند و افراد بیشتری از جامعه از این محتوا استفاده کنند، چرا که هدف از تولید بخش اعظم محتوای فرهنگی، جذب افرادی است که محتوای فرهنگی را نه به خاطر محتوای غنی تولید شده بلکه تنها به خاطر جذابیت ظاهری آن استفاده می کنند.

در پایان این نشست یاسر شریفی مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش بنیان جهاد دانشگاهی استان قم از ارائه مطالب موثر مصطفی ملائی قدردانی کرد و با اشاره به بخش های مختلف جشنواره ملی مهدویت خطاب به شرکت کنندگان نشست گفت: با توجه به پیشنهاد حاضرین محترم جلسه پیشنهاد میکنم تمام ایده ها و اندیشه هایی که در حوزه مهدویت دارید در جشنواره مهدویت ثبت کنید تا ضمن داوری در این جشنواره تخصصی مورد قدردانی، حمایت و تقدیر قرار بگیرد و به امید خدا ایده‌های برتر به سمت هرچه بهتر اجرایی شدن سوق داده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی جشنواره مهدویت جهاد دانشگاهی مسجد مقدس جمکران کارگاه ایده پردازی و خلاقیت جشنواره ملی مهدویت جهاد دانشگاهی محتوای فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۶۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری مهر، کارگاه آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان بعدازظهر سه‌شنبه با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در کتابخانه مرکزی همدان برگزار شد.

عاطفه زارعی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در آیین افتتاحیه این کارگاه‌ها در حضور خیل کودکان و نوجوانان علاقمند به ادبیات اظهار کرد: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

وی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان ادبی کشور برگزار می‌شود افزود: کار برای کودکان و نوجوانان باید ظرافت و دقت خاصی داشته باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه در حوزه ادبیات کودک، ترجمه برای کودکان، نویسندگی برای کودکان و محتواسازی برای این سنین یک ضرورت است یادآور شد: برگزاری جشنواره‌ها و کارگاه‌های آموزشی با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با پیشکسوتان و کسب تجربه است.

وی در ادامه به دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان "دوست من کتاب" اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ماه سال ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

زارعی با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

وی جشنواره ملی "دوست من کتاب" را آغازی برای تشکیل یک گروه اندیشه ورز دانست و گفت: به منظور شناسایی استعدادها در این جشنواره شعر و داستان در گروه‌های سنی مختلف از یکدیگر تفکیک شدند.

کمال شفیعی‌مشعوف، دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان نیز اظهار کرد: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعدادها باید تداوم داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعرهای رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

وی با اشاره به اینکه این مهم به منزله مسیرسازی است متذکر شد: چاپ آثار برگزیده در دستور کار مسئولان باشد.

پس از پایان آیین افتتاحیه کارگاه شعر و داستان در دو بخش جداگانه برای علاقمندان ادبیات کودک و نوجوان برگزار شد.

گفتی است، آیین اختتامیه دومین جشنواره دوست من کتاب، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن فرهنگی هنری ابن سینا همدان برگزار و برگزیدگان این جشنواره معرفی و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

کد خبر 6093592

دیگر خبرها

  • اولین‌نشست سری‌جلسات ایده‌پردازی برگزار می‌شود
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • سومین نشست صمیمی؛ مدیرعامل پست بانک ایران با معاونین ادارات مستقل و ستادی برگزار شد
  • درخشش رادیو خراسان جنوبی در سومین جشنواره پژواک
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • برگزاری کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در خوی
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی