Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-04@06:35:36 GMT

◄ سرقت علائم و گاردیل در بزرگراه‌های پایتخت

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۲۶۵۲۵

◄ سرقت علائم و گاردیل در بزرگراه‌های پایتخت

تین نیوز

معاون فنی و مهندسی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در خصوص سرقت از تجهیزات شهری توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش تین نیوز، محمدرضا شیخ‌بهایی در مورد وضعیت سرقت از تجهیزات شهری در حوزه حمل و نقل اظهار کرد: دقت داشته باشید که سازمان حمل و نقل و ترافیک تنها در حوزه بزرگراهی فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که نگهداشت وسائل و تجهیزات در حوزه بزرگراه برعهده مناطق است، اظهار کرد: دامنه ارائه خدمات سازمان حمل و نقل بر روی بزرگراه‌ها متمرکز شده است که متاسفانه در بزرگراه‌ها نیز شاهد سرقت تجهیزات شهری هستیم اما در نظر داریم با تغییر جزئیات مانع از سرقت شویم.

معاون فنی و مهندسی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان این‌که یک قسمت از سرقت‌ها معطوف به دیوارهای صوتی است، گفت: سارقان نسبت به ربودن قسمت‌های فلزی دیوارهای صوتی اقدام می‌کردند اما سعی کردیم تمهیداتی را در نظر بگیریم که سرقت کاهش یابد، لذا با تغییر نحوه اتصال دیوارهای صوتی به یکدیگر توانستیم تا حد زیادی جلوی این سرقت‌ها را بگیریم.

شیخ‌بهایی اضافه کرد: در ۹ ماهه اخیر دیوارهای صوتی که مرمت و بازسازی مجدد شده‌اند با استفاده از روش‌های جدید اتصال، به یکدیگر متصل شدند که خوشبختانه در این مواردی که نصب کردیم حتی یک مورد سرقت هم گزارش نشده است.

وی با بیان این‌که تابلو و علائم بزرگراهی که فلزی هستند مورد توجه سارقان قرار می‌گیرند، اظهار کرد: سعی کردیم با تبدیل آلیاژ این علائم به آلیاژی که مورد توجه سارقان نیست از سرقت اینگونه علائم پیشگیری کنیم اما در مورد سرقت گاردریل و پایه‌های آن نیز این اتفاق در سطح شهر رخ می دهد که باید اتصالات پیچی را به جوش تبدیل کنیم. خوشبختانه در محل‌هایی که این روش استفاده شده پاسخ خوبی گرفتیم و شاهد کاهش سرقت هستیم اما ربودن برخی از علائم کوچک همچون استوانه‌های پلاستیکی و غیره گریزناپذیر است.

وی با تاکید بر این‌که مسئول امنیت پلیس است، ادامه داد: مناطق نسبت به نگهداشت وسائل و تجهیزات اقدام می‌کنند اما وقتی در رفیوژ بزرگراه دوربین یک میلیاردی به سرقت می‌رود این دیگر وظیفه پلیس است که نسبت به برقراری نظم اقدام کند چراکه سازمان حمل ونقل شهرداری تهران که مجری برقراری نظم و امنیت نیست.

معاون فنی و مهندسی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان این‌که معمولا در حوزه بزرگراهی علائم ترافیکی، استوانه پلاستیکی، گاردریل و ... به سرقت می‌رود که این به نسبت معابر سطح شهر کمتر است، گفت: مناطق در گشت‌زنی‌های خود متوجه سرقت شده و کسری‌ها را به ما اعلام می‌کنند تا نسبت به جایگزینی آن اقدام کنیم.

وی با بیان این‌که سرقت‌ها در حوزه ما خرد است و سازمان‌یافته شده نیست، تصریح کرد: اولویت اول ما تامین ایمنی مردم است و به همین دلیل پس از آنکه به ما اعلام سرقت یک علامت یا گاردریل را می‌دهند بلافاصله نسبت به جایگزینی آن اقدام می‌کنیم، اما در حال حاضر جزو برنامه‌هایمان است که با تغییر آلیاژ و متریال علائم و تابلوها به سمتی پیش برویم که انگیزه سرقت برای سارقان کاهش یابد و بررسی‌ها نشان داده که در صورت انجام این اقدام موفق خواهیم شد، چرا که تغییر در نحوه اتصال دیوارهای صوتی به ما نشان داده که سرقت در این حوزه کاهش داشته است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: حمل و نقل و ترافیک تین حمل و نقل بزرگراه شهرداری تهران گاردریل نظم و امنیت شهرداری تهران سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تجهیزات شهری سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران دیوارهای صوتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۶۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند

مدیر سازمان هنری رسانه‌ای اوج در کتاب سلیمانی عزیز ۲، به خاطره جالبی از نگاه سردار سلیمانی فرمانده وقت نیروی قدس سپاه به سریال پایتخت ۵ و سکانس‌های مربوط به داعش اشاره دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احسان محمدحسنی، مدیر سازمان هنری رسانه‌ای اوج در کتاب سلیمانی عزیز ۲، به خاطره جالبی از نگاه سردار سلیمانی فرمانده وقت نیروی قدس سپاه به سریال پایتخت ۵ و سکانس‌های مربوط به داعش اشاره دارد.

سیروس مقدم کارگردان این سریال نیز خاطراتی از ساخت این قسمت‌ها دارد. این روزها که پخش این سریال پرمخاطب در شبکه ای فیلم به قسمت‌های حساس حضور خانواده نقی معمولی و همراهانش در سوریه و درگیری با داعش رسیده، همشهری آنلاین مروری بر این خاطرات داشته است

سردار سلیمانی هماهنگ کرد تا عوامل فیلم با اسیران داعشی صحبت کنند

در کتاب سلیمانی عزیز ۲ به نقل از مدیر سازمان هنری رسانه‌ای اوج می‌خوانیم:

«وقتی قرار شد پایتخت ۵ ساخته شود، تیم را بردیم دیدار حاج قاسم؛ حاجی خیلی کمک کرد تا بچه‌ها با فضای سوریه و مدافعین حرم آشنا بشوند؛ حتی هماهنگ کرد با یکی دوتا اسیر داعشی صحبت کنند و فیلم‌نامه که نهایی شد، یک روز صبحانه مهمان حاج قاسم شدیم؛ همین که فهمید آخر سریال قرار است بابا پنجعلی شهید شود و در کربلا یا مشهد خاکش کنند، گفت: «فیلم‌نامه رو عوض کنید، همه این خانواده باید صحیح و سالم برگردند ایران.»

کارگردان و نویسنده با تعجب نگاهی کردند و گفتند: «نمیشه! ما می‌خوایم قصه این‌طور تموم بشه.» حاجی وقتی دید قبول نمی‌کنند، غیرتمند گفت: «مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به دست داعش شهید بشه!»

نظر سردار در خصوص ساخت «پایتخت ۵» مثبت بود

سیروس مقدم کارگردان این سریال نیز در خصوص این سری از مجموعه پایتخت در گفت‌وگویی گفته است: «پرمخاطبترین فصل سریال پایتخت (فصل پنجم) را تولید کردیم که حملات زیادی هم به آن شد؛ این سریال با توصیه حاج قاسم سلیمانی ساخته شد. نظر سردار در خصوص ساخت «پایتخت ۵» مثبت بود و فقط یک نگرانی داشتند که انتهای قصه چه می‌شود که ما گفتیم خانواده نقی با رشادت و جانفشانی خودشان را از مهلکه جنگ نجات می‌دهند و در نهایت یک بالگرد سوری این خانواده را از مخصمه نجات می‌دهد.
سازمان اوج همفکر و ناظر بر کار بود و قسمت به قسمت فیلمنامه، هم به اوج و هم تلویزیون داده می‌شد و کاملاً هماهنگ بودیم… یک صبح زود خدمت‌شان (سردار سلیمانی) رسیدیم، زیرا می‌خواستند سرشان خلوت‌تر باشد و مفصل صحبت کنند. من از فحوای کلامشان متوجه شدم پایتخت‌های دیگر را هم دیده‌اند. ایشان نظراتی داشتند که بحق هم درست بود. ضمن این‌که به ما مشاورانی برای کار معرفی کردند و فقط نگران فینال قصه بودند که قهرمانان نجات پیدا کنند؛ بارها من و محسن تنابنده جلسات مفصلی با رده‌های بالای عملیات سوریه داشتیم و پای خاطرات آن‌ها نشستیم و نوشتیم، حتی خودم یک بار پیش سردار سلیمانی رفتم و راجع به پایتخت و داعش صحبت کردیم…»

این کارگردان همچنین عنوان کرده است: «حضرت آقا در صحبت‌هایشان تاکید کردند به رئیس وقت سازمان صدا و سیما سفارش کرده‌اند نمونه سریال‌هایی مثل پایتخت ساخته شود که روایتگر یک خانواده متدین، ایرانی و بافرهنگ است و گفته بودند، چرا از این سریال‌ها کم ساخته می‌شود؟ من حرف آقا را به عوامل رساندم و خیلی خوشحال شدیم که ایشان حتی حرف‌های نهفته در سریال را کشف کرده‌اند و تاکید داشتند در پایتخت ۲ خیلی خوب به حق‌الناس پرداخته‌ایم. شنیدن این حرف‌ها خیلی حالمان را خوب کرد.»

کد خبر 749660

دیگر خبرها

  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش در مسیر بهشت‌زهرا
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش از بزرگراه شهید هاشمی و بهشت‌زهرا
  • انتخاب دو روستای اردبیل به عنوان روستای «دوستدار کتاب» در کشور
  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • مراقب «کلاهک‌های مرگ» باشید
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان و بلوچستان
  • ۲۵ فقره سرقت موفق از خطوط لوله نفت در سال ۱۴۰۲
  • راه آهن اردبیل امسال به بهره برداری می رسد