Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از واشنگتن فری بیکن، «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و سرپرست هیات مذاکره کننده آمریکایی در وین قرار است روز سه شنبه به صورت محرمانه درباره روند مذاکرات وین به اعضای کنگره آمریکا گزارش دهد.

بر اساس این گزارش، این اقدام در پی کمپین فشار رهبران سیاست خارجی جمهوریخواه اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نخستین باری است که رابرت مالی از زمان روی کار آمدن و آغاز مذاکرات دیپلماتیک با ایران با هدف دستیابی به بازگشت به برجام در مقابل کنگره حاضر می شود.

این در حالی است که جمهوریخواهان بیش از یک سال است مالی را برای ارائه گزارش در مورد مذاکرات وین تحت فشار قرار داده اند.

گفتنی است که آمریکا اخیراً با بازگرداندن برخی معافیت‌های تحریمی در قبال ایران موافقت کرده است، اما ایران می‌گوید این اقدام کافی نبوده و هدف اصلی این مذاکرات برچیدن همه تحریم‌ها است.

اتحادیه اروپا روز دوشنبه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که هشتمین دور مذاکرات وین از امروز سه شنبه از سر گرفته می شود.

در این بیانیه آمده است: در پی وقفه‌ای کوتاه، هشتمین دور مذاکرات در وین در چارچوب برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) از سه شنبه ۸ فوریه (۱۹ بهمن) از سر گرفته می‌شود.

در ادامه بیانیه مذبور آمده است: شرکت کنندگان پس از رایزنی در پایتخت‌ها با دولت‌های متبوع خود، به بحث در مورد چشم انداز بازگشت احتمالی ایالات متحده به برجام و چگونگی اطمینان از اجرای کامل و موثر توافق از سوی همه طرف‌ها ادامه خواهند داد.

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین المللی نیز روز دوشنبه با انتشار توییتی از ادامه مذاکرات وین خبر داد و نوشت: به نظر می‌رسد مذاکرات در مرحله نهایی است که نیازمند عزم و تلاش همه شرکت کنندگان برای رسیدن به مقصد، یعنی بازگشت کامل برجام، از جمله برچیدن تحریم‌ها است.

کد خبر 5419648

منبع: مهر

کلیدواژه: رابرت مالی ایران ایالات متحده امریکا مذاکرات وین ایالات متحده امریکا اوکراین روسیه عراق رژیم صهیونیستی مذاکرات وین ایران فلسطین ناتو سوریه عربستان سعودی مسکو واشنگتن جو بایدن مذاکرات وین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۸۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • خط‌ونشان جدید کنگره آمریکا برای مجازات دانشجویان حامی غزه
  • خوش‌بینی منابع مصری به روند مذاکرات آتش‌بس
  • آخرین اخبار از مذاکرات قاهره درباره غزه
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • آمریکا قصد دارد این ۳ کشور را به آتش جنگ اوکراین بکشاند