Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان اراک -  با تولید نازکترین ورق گالوانیزه ایرانی در مجتمع فولاد در زرندیه، واردات این نوع فلز به کشور متوقف شد.

ناصحی مدیرعامل این مجتمع فولاد در زرندیه در زمینه تولید این محصول ایرانی به شرح زیر توضیحاتی عنوان کرد.

تولید ورق نازک در کشور انجام نمی‌شد و نیاز کشور به این نوع کالا از خارج تامین می‌شد که با راه اندازی این کارخانه سالانه بیش از ۳۲ هزار تن ورق نازک گالوانیزه تولید و راهی بازار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این بومی سازی سالانه بیش از ۶۰ میلیون دلار ارز کشور حفظ می‌شود و از این نوع ورق در بسیاری از صنایع استفاده می‌شود و بخشی از تولیدات کارخانه راهی بازا‌های خارجی هم شده است.

اشتغال مستقیم کارخانه در فاز اول ۵۰۰ نفر است و کارخانه در فاز‌های دیگر توسعه داده و اشتغا ل آن چند برابر می‌شود.

این کارخانه در فاز اول در شش ماه ساخته و راه اندازی شد و مدرن‌ترین دستگاه‌ها در این کارخانه خریداری شده و تولید بر اساس آخرین استاندارد‌ها انجام می‌شود و ۱۰۰ درصد کارخانه توسط بخش خصوصی راه اندازی شده است.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید ملی شهرستان زرندیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۸۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی فرماندار هشترود در بازدید از این کارخانه به مناسبت هفته کار و کارگر گفت: این نشان ملی به خاطر فعالیت‌های کارخانه بر اساس سیاستهای کلان اقتصاد مقاومتی اعطا شده و جزو کارخانه‌های آرد نمونه استانی است که تاکنون هیچ گونه نارضایتی از آن گزارش نشده است.

فرید قشلاقی ادامه داد: کارگران نقش آفرینان اصلی تولید، توسعه و موتور محرکه و پیشران اقتصادی هستتد که مسیر رشد و اعتلای کشور در خودکفایی و رسیدن به قله‌های افتخار را هموار می‌کنند.
وی گفت: هفته کارگر، فرصتی مناسب برای یادآوری تلاش‌های ارزنده قشری است که پیامبر (صلی الله علیه و آله) بر دستان پینه بسته اش بوسه زده و ما نیز افتخارمان خدمت به این قشر ارزشمند است.

فرماندار هشترود خاطرنشان کرد: تلاش و پشتکار قشر شریف کارگر در طول سال‌ها بر کسی پوشیده نیست و در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" این قشر زحمتکش می‌تواند همچون گذشته در مسیر تعالی و پیشرفت و خودکفایی کشور گام بردارند.

دیگر خبرها

  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • طرح‌های اقتصادی در استان بوشهر حمایت می‌شوند
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • همراه پرخرج
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد