Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ارسالی روز سه شنبه روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه به ایرنا، این طرح عصر روز گذشته با حضور مدیرکل راه آهن استان هرمزگان و جمعی از مدیران و مجریان شرکت ملی صنایع مس ایران مورد بهره برداری قرار گرفت.

مجری پ‍روژه زیرساخت‌های انتقال اسید شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان اینکه پروژه طرح جامع انتقال، ذخیره سازی و صادرات اسید سولفوریک در ۲ بخش اصلی طراحی و اجرا شد گفت: بخش اول این است که محصول اسید را به پایانه صادراتی بندرعباس برسانیم که در این زمینه پروژه زیرساخت حمل ریلی را داریم، همچنین بخش دوم نیز شامل نگهداری و صادرات اسید می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیمان ابروان افزود: در بخش نخست طرح که شامل امکانات حمل و نقل ریلی و جاده ای اسید سولفوریک است با سرمایه گذاری یک هزار و ۱۸۰ میلیارد ریال و ۸۸۵ هزار یورو انجام گرفته است.

وی عنوان کرد: در بخش نخست طرح، احداث خطوط ریلی، ساخت ۱۰۰ دستگاه واگن مخزن‌دار با ظرفیت حمل ۶۵.۵ تن اسید سولفوریک به ازای هر واگن و ساخت ۲۰۰ دستگاه ایزوتانک با ظرفیت حمل ۲۴ تن به ازای هر دستگاه از طریق خطوط جاده ای و ظرفیت حمل ۳۴ تن به ازای هر دستگاه از طریق خطوط ریلی را داشتیم که با این پروژه‌ها می توانیم محصول اسید را به بندرعباس انتقال دهیم.

ابروان ادامه داد: در بخش دوم طرح برای ایجاد مخازن ذخیره سازی و صادرات در بندرعباس با هزینه ۹۰۰ میلیارد ریال و ۱۲.۵ میلیون یورو هشت مخزن ذخیره اسید سولفوریک هر کدام به ظرفیت ۱۴ هزار تن و مجموع ۱۱۲ هزار تن آماده‌سازی شد که در نهایت با خط لوله مخصوص و ۱۲ اینچی برای بارگیری به کشتی صادراتی اقدام می شود.

مجری پ‍روژه زیرساخت‌های انتقال اسید شرکت ملی صنایع مس ایران اضافه کرد: این پروژه در مجموع با سرمایه گذاری ریالی و ارزی به ارزش ۶ هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی کامل برای ۶۰ نفر انجام گرفته است.

مدیر امور لجستیگ مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز گفت: روزانه حدود هزار و ۸۰۰  تن اسید در این مجتمع تولید می شود که به همین میزان این اسید روزانه به بندرعباس منتقل می شود.

حسین رضایی افزود: قرار است در برنامه سه ساله یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن اسید تولیدی در سرچشمه به بندرعباس انتقال داده شود که بخشی صادر و بخشی نیز برای تولید اسید فسفریک و کود شیمیایی فسفاته استفاده می شود.

به گفته وی پس از ساخت زیرساخت ریلی، قابلیت بهره برداری آن به تایید راه آهن جمهوری اسلامی ایران رسید و بعد از تایید آن، ضرورت داشت که این تاسیسات مورد تست قرار گیرد که این مهم نیز انجام شد.

شهرستان رفسنجان در ۱۰۰ کیلومتری شمال غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.

برچسب‌ها مس سرچشمه حمل و نقل ریلی کرمان رفسنجان هرمزگان صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مس سرچشمه حمل و نقل ریلی کرمان مس سرچشمه حمل و نقل ریلی کرمان رفسنجان هرمزگان صادرات غیر نفتی اسید سولفوریک میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۹۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان گفت: در این منطقه ۳۹ آب‌نما وجود دارد که نگهداری آن‌ها سالانه ۱۷ میلیارد ریال هزینه دارد.

حسین کارگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برنامه‌های سال جاری منطقه ۵ شهرداری اصفهان اظهار کرد: بهینه‌سازی آب‌نماهای موزیکال بوستان سپاهان‌شهر با هزینه ۹۰ میلیارد ریال، بهینه‌سازی آب‌نمای تصادفی پل مارنان با هزینه ۲۰ میلیارد ریال، بهینه‌سازی و ساماندهی آب‌نماهای میدان گردهمایی صفه، میدان ارتش و میدان جلفا با هزینه ۲۳ میلیارد و پانصد میلیون ریال در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: در منطقه ۵ شهرداری اصفهان ۳۹ آب‌نما وجود دارد که نگهداری آن‌ها سالانه ۱۷ میلیارد ریال برای این منطقه هزینه دارد.

مدیر منطقه پنج شهرداری اصفهان تصریح کرد: وجود آب‌نما درمیدان‌ها و بوستان‌ها با صدای آبی که ایجاد می‌کند، علاوه بر افزایش زیبایی منظر شهری، در ایجاد آرامش و تلطیف هوا نیز تأثیرگذار است و جلوه‌هایی از زیبایی و نشاط را برای شهروندان به ارمغان می‌آورد.

کارگر خاطرنشان کرد: آب‌نماهای سطح منطقه ۵ به‌عنوان بخشی از المان‌های زیباسازی در پارک‌ها و فضاهای سبز به‌منظور زیباتر کردن نمای بصری و تلطیف روحیه شهروندان تعمیر و مجدد راه‌اندازی شده است.

وی تصریح کرد: اقدامات انجام شده در عملیات نظافت آب‌نماها شامل سرویس الکتروپمپ و متعلقات، اسیدشویی و شست‌وشوی حوض، بررسی نورپردازی و آب‌گیری و استارت آب‌نما می‌شود.

کارگر تاکید کرد: اهمیت دادن به نظافت عمومی و میکروب‌زدایی از محیط زیست انسانی، امری حیاتی است که موجب جلوگیری از بسیاری بیماری‌های واگیردار می‌شود، همچنین بی‌توجهی به آن، ضررهای جبران‌ناپذیری را به سلامت جسمی افراد وارد می‌کند.

کد خبر 750823

دیگر خبرها

  • پروژه روشنایی معابر نواحی صنعتی رضی و مشگین شهر افتتاح می‌شود
  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • ۱۰ روستای گلوگاه با مجتمع شهدای هزارجریب آبرسانی می شود
  • آغاز طرح آبرسانی به روستای کم رضوان بندرلنگه
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان وارد کشور شد
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • افتتاح فاز سوم کمربندی نسیم شمال در قزوین
  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی در قالب طرح کالابرگ خرید کردند
  • اجرای طرح بهسازی معابر ۱۰ روستای دامغان