Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@07:48:44 GMT

لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) بهترین لشکر رزمی سپاه بود

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۲۹۵۱۱

لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) بهترین لشکر رزمی سپاه بود

یک تحلیل‌گر دوران دفاع مقدس گفت: توان لشکر ۲۷ محمد رسول الله به فرماندهان آن بود، بنابراین این لشکر یکی از بهترین لشکرهای رزمی سپاه محسوب می‌شد.

‌محمدعلی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، به مناسبت سالروز تشکیل تیپ ۲۷ محمد رسول الله (ص) اظهار کرد: در سال ۶۰ عملیاتی به نام محمد رسول الله (ص) در کردستان انجام شد که دو فرمانده اصلی این عملیات یکی حاج احمد متوسلیان فرمانده سپاه مریوان و محمد ابراهیم همت فرمانده سپاه پاوه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دو فرمانده به صورت مشترک عملیات محمد رسول الله را طراحی کردند که پایه و اساس تشکیل تیپ و سپس لشکر محمد رسول الله شد.

وی افزود: سپاه مریوان و سپاه پاوه مجاور یکدیگر بودند در جلسات فرماندهی در سنندج دو فرمانده با هم هماهنگ و هم فکر بودند آن زمان وقتی محسن رضایی عظمت عملیات را دید به ابراهیم همت و احمد متوسلیان گفت باید یک تیپ تشکیل داده و با عزیمت به جنوب کشور عملیاتی صورت بگیرد. در این راستا بهمن ماه ابراهیم همت و احمد متوسلیان با تعدادی از نیروها به دزفول رفتند و کار تشکیل تیپ ۲۷ محمد رسول الله را آغاز کردند.

تحلیل‌گر دوران دفاع مقدس ادامه داد: فرماندهی مأموریت فتح‌المبین برعهده تیپ محمد رسول الله بود که با پیروزی صددرصدی این عملیات به پایان رسید.

محمدی با اشاره به اشغال لبنان توسط اسرائیل خاطرنشان کرد: تیپ محمد رسول الله برای دلگرمی به لبنانی‌ها به این کشور رفتند زیرا آن زمان هنوز حزب الله تشکیل نشده بود.

وی ادامه داد: علت انتخاب تیپ ۲۷ حضرت رسول برای عزیمت به لبنان فرماندهی بی نظیر حاج احمد متوسلیان و حاج ابراهیم همت بود که نشان دادند می‌توانند درعرصه‌های مختلف به خوبی فرماندهی کنند همچنین قدرت سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نیروها باعث شد برای این عملیات انتخاب شوند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از معدود تیپ‌هایی که شاه کلید عملیات سپاه بود تیپ ۲۷ محمد رسول الله (ص) بود، اگر تیپ محمد رسول الله نبود فقدان نبود آن نمایان بود و نشان می‌داد سپاه به خوبی عمل کند.

این تحلیل‌گر دوران دفاع مقدس با بیان اینکه حاج ابراهیم همت که جانشین حاج احمد متوسلیان بود توان اداره چند لشکر را داشت، افزود: در عملیات خیبر حاج ابراهیم همت هم فرمانده لشکر محمد رسول الله و هم با حفظ سمت فرمانده لشکر ۱۴ امام حسین (ع) بود.

کد خبر 553835

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فتح المبین عملیات بیت المقدس دفاع مقدس لشکر ۲۷ محمد رسول الله ص لشکر ۱۴ امام حسین شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ۲۷ محمد رسول الله احمد متوسلیان ابراهیم همت تیپ ۲۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۹۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علاقه عجیب شهید زین‌الدین به یک شهید

محمود احمدلو از نیرو‌های لشکر ۱۷ می‌گوید: شهید امیرحسین ندیری فرمانده اطلاعات عملیات لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب (ع) بود و شهید زین‌الدین علاقه زیادی به او داشت.

یک شب امیرحسین ندیری به سنگر ما آمد و ما از سعادت دیدارش خوشحال بودیم. ساعتی بعد مهدی زین‌الدین فرمانده لشکر ۱۷ و محمدجواد دل آذر فرمانده عملیات لشکر ۱۷ هم رسیدند، اما هر چه کردیم داخل سنگر نیامدند. زین‌الدین می‌گفت که ما کار داریم و لازم است که برویم.

من از میزان علاقه او به شهید ندیری خبر داشتم. به آقا مهدی گفتم: «بیایید داخل سنگر در خدمت باشیم؛ آقای ندیری هم هستند.» آقای مهدی در جوابم گفت: «محمود! چرا زودتر نگفتی؟!» 

به هر حال شهید زین الدین به شوق دیدار شهید ندیری به سنگر ما آمد. وقتی قرار شد شهید ندیری شب را در سنگر ما بماند تصمیم آقا مهدی به کلی عوض شد و به شهید دل آذر گفت: «شما بروید، من امشب را اینجا می‌مانم!» 

من به شوخی به شهید زین‌الدین گفتم: «شما که کار داشتی و می‌خواستی بروی! چطور شد که ماندنی شدی؟!»  پاسخ آقا مهدی را از قبل می‌دانستم! او به شوق دیدار شهید ندیری به سنگرمان آمد و ماندگار شد.

مرداد سال ۶۲ شهید ندیری و شهید شالی برای شناسایی به منطقه عملیاتی مهران رفته بودند که بر اثر برخورد با مین به شهادت رسیدند. شهید زین‌الدین بلافاصله بعد از شنیدن این خبر به معراج شهدا رفت و خیلی گریه کرد. این دوری زیاد طول نکشید و یک سال و سه ماه بعد مهدی زین الدین هم شهید شد.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • آیت‌الله مطهری فیلسوف زمان و یکی از متفکرین انقلاب بود
  • علاقه عجیب شهید زین‌الدین به یک شهید
  • عملیات وعده صادق باعث افتخار مردم ایران و تاریخ ساز شد
  • سومین سالگرد سردار شهید سید محمد حجازی
  • دست مریزاد فرمانده ارتش به سپاه
  • جانشین فرمانده سپاه: دشمن با اقتدار تنبیه شد
  • عکس| ترانه علیدوستی در ۲۰ سالگی
  • سردار فدوی: دشمن با اقتدار تنبیه شد
  • پیام تسلیت فرمانده سپاه الغدیر در پی درگذشت مادر شهیدان نیرنگ
  • دشمن با اقتدار تنبیه شد