Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@19:54:56 GMT

پیش‌بینی احداث ۴ پردیس در اهواز

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۳۰۱۱۹

پیش‌بینی احداث ۴ پردیس در اهواز

شهردار اهواز با بیان اینکه کارون باید قطب گردشگری باشد، گفت: در صدد ایجاد چهار پردیس بزرگ در نقاط مختلف این شهر با هدف افزایش نشاط و شادی شهروندان هستیم تا در ایام تعطیل به ویژه شب‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، رضا امینی امروز _سه‌شنبه نوزدهم بهمن‌ماه_ در دیدار با وزیر کشور، اظهار کرد: اهواز از نظر وسعت سومین و به لحاظ جمعیت هشتمین کلانشهر ایران است که آب‌های سطحی، پسماند، آسفالت معابر، سگ‌های بلاصاحب و نظافت شهری مهمترین موضوعات خدمات شهری اهواز به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ارائه گزارش تصویری و مقایسه آبگرفتگی معابر در سنوات گذشته و سال‌جاری، افزود: میزان بارندگی‌های اهواز در سال‌جاری از ۱۳ میلی‌متر تا ۳۰ میلی‌متر در مراحل مختلف گزارش شد و طرح ضربتی دفع آب‌های سطحی با همکاری آبفا و مدیریت استاندار خوزستان در ایام بارندگی با موفقیت انجام شد و مدت زمان ماندگاری آب که پیش از این بیش از ۱۰ روز بود، به کمتر از ۱۲ ساعت رسید.

شهردار اهواز با بیان اینکه شهرداری این کلانشهر دارای دو هزار و ۹۸۰ نیروی رسمی و نزدیک به پنج هزار نفر نیروی کارگری است، تصریح کرد: بیش از ۹۰ درصد بودجه شهرداری صرف هزینه‌های جاری و حقوق می‌شود، البته در شهرهای دیگر این میزان کمتر از ۳۰ درصد است.

وی تصریح کرد: متأسفانه سال‌های زیادی است که خدمات شهری شهرداری توسط چند پیمانکار ثابت انجام می‌شود و گاهی سبب ایجاد مشکلاتی برای شهرداری مانند جمع‌آوری نکردن پسماندها در دو مرحله طی سه هفته گذشته شده است که خوشبختانه با حمایت سایر دستگاه‌ها و همچنین بسیج نیروهای شهرداری جمع‌آوری انجام شد، اما مدل برگزاری مناقصه‌ها در سال آینده تغییر خواهد کرد و با تدابیر اندیشیده شده دیگر شاهد چنین اتفاقاتی در اهواز نخواهیم بود.

امینی با بیان اینکه میزان جمع‌آوری پسماندهای شهری در طول شبانه‌روز ۸۰۰ تا یک‌هزار تن است در حالی که در قرارداد منعقد شده میان شهرداری و پیمانکار این میزان یک‌هزار و ۵۰۰ تن در نظر گرفته شده است، گفت: در خصوص ماشین‌آلات نیز همین شرایط وجود دارد به طوری که تعداد آنها کمتر از میزان ذکر شده در قرارداد است.

وی اضافه کرد: پسماندهای جمع‌آوری شده به سایت صفیره در ۳۰ کیلومتری شهر اهواز منتقل می‌شود در حالی که این سایت نیز شرایط مطلوبی ندارد، البته برای ساماندهی جمع‌آوری پسماندها و انتقال به سایت صفیره نیازمند تهیه ماشین‌آلات حمل زباله هستیم که امیدوارم با حمایت و همراهی وزارت کشور نسبت به تأمین آنها اقدام شود.

شهردار اهواز اظهار کرد: در صورت تصویب دریافت تسهیلات بانکی در نظر داریم خط پردازش و جداسازی زباله در سایت صفیره ایجاد شود، همچنین کارخانه بازیافت نخاله‌های ساختمانی در این سایت نیز در حال تکمیل و بازسازی است.

امینی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات حوزه پسماند، زباله گردهایی هستند که در معابر شهر باعث ایجاد مشکل در حوزه نظافت شده‌اند، برای رفع این مشکل باید معابر به گونه‌ای باشد که خودروهای حمل زباله در آنها تردد داشته باشد و مخازن زباله در نیز جمع‌آوری شود، همچنین سرعت جمع‌آوری زباله افزایش یابد.

وی با اشاره به معضل سگ‌های ولگرد در استان خوزستان و شهر اهواز، گفت: تعداد سگ‌های ولگرد در اهواز زیاد و در حال افزایش است، لذا یک عملیات ضربتی برای جمع‌آوری این حیوانات از سطح شهر در حال انجام است و بر اساس دستورالعمل وزارت کشور اقدامات مربوط به مدیریت و ساماندهی آنها انجام می‌شود، در این راستا از حامیان حیوانات درخواست همراهی و همکاری کردیم.

شهردار اهواز در ادامه با اشاره به پروژه‌های بزرگ و مهم شهرداری اهواز، تاکید کرد: پروژه‌های بزرگ این شهر شامل تقاطع‌های غیرهمسطح چهار شیر و شهید چمران، قطار شهری، آسفالت معابر، محرومیت‌زدایی و تکمیل حمل‌ونقل و ترافیک مورد مطالبه مردمی است، همچنین پروژه‌های میانی شامل تکمیل سایت صفیره، مدیریت پسماند، معابر اصلی شهر، فضای سبز، تکمیل و تجهیز ایستگاه‌های آتش‌نشانی، احداث و ساماندهی بازارچه‌های محلی و پروژه‌های خرد شامل لکه‌گیری، پارک‌های شهری، پیاده‌روسازی و مبلمان شهری را شامل می‌شود.

وی افزود: پروژه قطار شهری اهواز به طول ۲۳ کیلومتر همزمان با سایر کلانشهرها آغاز شد، اما تاکنون تنها ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و حدود هفت سال به علت ورود شهرداری و شرکت پیمانکار به یک دعوای حقوقی پروژه به حالت تعطیل در آمد.

امینی اضافه کرد: پروژه‌های تقاطع غیرهمسطح شهید چمران توسط قرارگاه خاتم‌الانبیاء آغاز شد و در ابتدا با سرعت بالایی انجام شد، اما به علت اجرا نشدن تعهدات شهرداری سرعت پیشرفت آن کم شده و در پروژه چهار شیر نیز همین شرایط وجود دارد که نیازمند تزریق مالی هستیم تا بتوانیم به سرعت نسبت به تکمیل آنها اقدام کنیم.

وی با بیان اینکه کارون یک نعمت خدادادی است که زیباسازی حاشیه آن باید انجام شود، افزود: وضعیت حال حاضر کارون و حاشیه آن شایسته نیست و باید به گونه‌ای تغییر کند که قطب گردشگری باشد، کارون یک عنصر جذاب و زیبا برای مردم و سرمایه‌گذاری و یکی از محورهای اصلی گردشگری داخلی است که نیاز به توجه و حمایت استاندار خوزستان دارد.

شهردار اهواز با بیان اینکه کارون باید قطب گردشگری باشد، گفت: در صدد ایجاد چهار پردیس بزرگ در نقاط مختلف این شهر با هدف افزایش نشاط و شادی شهروندان هستیم تا در ایام تعطیل به ویژه شب‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: شهرداری اهواز در مجموع یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بدهی دارد که نیازمند پیگیری وزارت کشور در خصوص عوارض آلایندگی و تسهیلات از طریق مناطق آزاد هستیم.

کد خبر 554124

منبع: ایمنا

کلیدواژه: خوزستان اهواز شهرداري اهواز رضا امینی وزیرکشور سردار احمد وحیدی وزیر کشور مدیریت شهری برنامه ریزی شهری شهر کلانشهر پسماند شهري آب گرفتگي معابر پردیس شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهردار اهواز سایت صفیره جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۰۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند

به گزارش خبرنگار مهر، مختار رجایی فر ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: سگ‌های ولگرد نیز باید توسط شهرداری جمع آوری، ساماندهی و به جایگاه مشخصی انتقال داده شوند که واکسیناسیون برای آنها انجام شود.

وی بیان داشت: قیمت تمام شده یک دوز واکسن بیش از ۵۰۰ هزار تومان است اما دامپزشکی برای واکسینه کردن سگ‌های ولگرد در صورت جمع آوری توسط شهرداری، آمادگی کامل دارد.

رجایی فر تصریح کرد: دامپزشکی همچنین با کمک مراکز بخش خصوصی طرف قرارداد، برای عقیم کردن و جلوگیری از زاد و ولد سگ‌های ولگرد آمادگی دارد.

وی با بیان اینکه وظیفه سازمانی دامپزشکی، واکسینه کردن سگ‌های صاحب‌دار مثل سگ‌های گله دامداران و عشایر است، گفت: با این حال در راستای سلامت مردم، دامپزشکی سگ‌های ولگرد را نیز در صورت جمع آوری در یک محل واکسینه می‌کند.

رجایی فر اظهار داشت: در سال گذشته نیز ۱۲ هزار و ۷۵۳ سگ صاحب‌دار واکسینه شدند.

کد خبر 6090026

دیگر خبرها

  • جمع آوری افزون بر ۲ هزار سرویس نخاله از سطح شهر خرمشهر
  • احداث سیل بند و بندسار برای جمع‌آوری روان‌آب
  • پیش‌بینی بارندگی در اغلب مناطق خوزستان
  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • سرای بانو در مشکین‌دشت احداث می‌شود
  • پیش بینی بارش‌های پراکنده و افزایش دما در خوزستان
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • جاده سیاخ دارنگون نیازمند رسیدگی فوری است
  • اجرای طرح دوم جمع‌آوری مخازن زباله از معابر منطقه دو شهرکرد